Elküldve: 2008. 11. 11. 18:06
Sziasztok.
Egy olyan problémám lenne, ami pár hete kezdődött, hogy adott ugye a chello, és egy tp-link tl-wr542g wifi router. Elkezdett szakadozni a netem, amit csak úgy tudtam orvosolni, ha a modemet újraindítottam. Upc-nek telefonáltam hoztak egy új webstar modemet, de ez sem sokkal jobb mert ez is eldobja a netet, és ezt is csak akkor tudom életre lehelni, ha újraindítom. Mi lehet a gond ? A routerem döglődne, mert úgy néz ki, hogy a router nélkül meg minden faja. (csak el ne kiabáljam)
Üdv, Locsi.
U.i: Ami roppant érdekes a számomra, ha nem indítom újra a modemet, akkor nem tudok belépni a konfigurációs oldalára, míg a routert vígan tudom konfigolni. A upc-s internetes ügyintéző meg bentről látja a modemet, amit én nem. A másik érdekesség meg az, hogy ugye megszakad a net, én kiiktatom gyorsan a routert, átdugom közvetlenül a gépbe, az ügyintéző még mindig látja a modemet, de én sehogy, és semmikor nem tudok belépni a modem configba újraindítás nélkül.
Konfig: ASUS P5Q Pro ,Intel Core2 Quad Q6600@3500,GeCube X1900XT ,2x 2Gb Crossair Dominator DDR2 1066,FSP Epsilon FX-700-GLN,Fujitsu-Siemens P19-2