Idézet: Jahno - Dátum: 2008. nov. 20., csütörtök - 23:42
Elég szar jós lennél. Mostani állapotok mik a mobil 3G-ben? Fővárosban pár megabit, 5 giga korlát, havi 6 pénzért, DC/torrent korlátozva? Ráadásul 1.5 napja a Deák térnél elég jól döcög, volt már jobb is.
Mobilnet elég sokára fogja helyettesíteni a 24h kábeles kapcsolatot. Én meg majdnem tudom miről beszélek, van 2 szolgáltatótól mobilnetem, idehaza 2 kábelesem, de anyóshoz is vettem kábelest, mert sokat vagyok arrafelé, mobilnet meg pont ott gyenge. Ügyfelekről nem is beszélve.
fővárosban pár megabit? aha, hát nemtudom szerintem a 14mbit, az tény hogy pár, de 7 pár. ami már most több mint az UPC-m.
5giga korlát? ajaj, tényleg hol is kezdte az UPC? 15giga? vagy még annyise? És mobil hálozatról beszélünk bocs... 5giga, micsoda korlát lehet hogy httpzésre már most jobb mint az UPC, ráadásul nem helyhez kötött.
Notebook elterjedésével már most rengetegen tértek át a mobil internetezésre. (főleg a munkakörzetekben.)
És még nem beszéltem az iphone, HTC és egyéb MDA okostelefonokról.
24h-ás kábeles kapcsolat?

mikor? amikor nem száll el a jó minöségü webstart modem?

nevetséges, de a mobil huwaei márkáju eszközök kicsit jobbak. Vicc hogy kevesebbszer szakadok 3gröl mint kábeles kapcsolatról, és még a válaszidök most jobbak a 3g-s szolgáltatáson, és nincs olyan hogy request timeout, minden 25dik ICMP packet után... pff...
az hogy vannak helységek ahol a 3g-s szolgáltatások gyengélkednek, még accespoint telepités kérdése. és valjuk be, eléggé elkezdett terjedni az utobbi 1 évben.
Szerkesztette: wladan 2008. 11. 21. 08:53 -kor