HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#3021 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:06

Idézet: csapdani - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 12:59

Nem kell ahhoz semmilyen csókának lenni, hogy az ember beírhassa ide a negatív tapasztalatait.

Erre térjünk vissza fél év múlva. :) De nem is a negatív tapasztalatokkal van a baj, hanem a mások egyöntetű hülyének nézésével.

Szerkesztette: debaj 2008. 11. 21. 13:07 -kor

#3022 Felhasználó inaktív   wladan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:16

Hát de ne haragudjatok, ahoz hogy valaki azzal foglalkozzon hogy itt megvéd egy céget, hogy ez nem is igaz mert ez nem ugy van, hanem igy, és olvasd el ezt, meg nézd meg azt. Annak szerintem már eleve elment egy kereke, vagy a bizonyos cégnek dolgozik.

Mert nehéz elhinni hogy valaki hobbibol olvasgatja ezeket, és unalmas perceiben ezzel foglalkozik.

azt hiszem ezzel felis tettem az i-re a pontott, a továbbiakban meg nyeljétek le a tényeket, vagy mást, különösebben nem érdekel ez a történet. Nem fogjátok megváltani a világot ezzel a céggel az biztos.

pont.

#3023 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:27

itt egész délelőtt nem volt még TV sem, BP 14.
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

#3024 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:28

Nézd. Eddigi tevékenységed alapján mit vársz tőlünk? Megkérdezték, hogy konkrétan mi a problémád, milyen oldalakat korlátoznak, mi nem működik. Ezeket figyelmen kívül hagytad, csak pufogtál meg elégedetlenkedtél, aztán most itt a láncoskutyázás is. Ha mindenki ír egy hosszú hozzászólást, amiben kifejti, neki miért jó a Chello, attól még a te problémád nem oldódik meg, ellenben azt a javaslatot, ami valóban segíthetne rajtad (ti. hívd fel az ügyfélszolgálatot) szó nélkül visszautasítottad. Most mégis, mit vársz tőlünk? Alakítsunk egy üvöltőkórust, és vonyítsuk a holdat, hogy mennyire szar a UPC? Vagy mit?

Akarja a halál megvédeni a céget, megpróbáltuk kiszedni belőled, mi is a bajod, ebben nem voltál partner. Azon meg igazán nincs semmi csodálkoznivaló, ha ugyanazt a stílust kapod vissza, amivel minket megtiszteltél.

#3025 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:32

Idézet: wladan - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 14:16

Hát de ne haragudjatok, ahoz hogy valaki azzal foglalkozzon hogy itt megvéd egy céget, hogy ez nem is igaz mert ez nem ugy van, hanem igy, és olvasd el ezt, meg nézd meg azt. Annak szerintem már eleve elment egy kereke, vagy a bizonyos cégnek dolgozik.

Mert nehéz elhinni hogy valaki hobbibol olvasgatja ezeket, és unalmas perceiben ezzel foglalkozik.

azt hiszem ezzel felis tettem az i-re a pontott, a továbbiakban meg nyeljétek le a tényeket, vagy mást, különösebben nem érdekel ez a történet. Nem fogjátok megváltani a világot ezzel a céggel az biztos.

pont.

:offtopic:
wladan, te ostoba. :) A nevek mellett ott van, hogy kinek hány hozzászólása van, ebből lehet következtetni arra, hogy milyen rég fórumozik itt (még csak meg se kell nézni az adatlapon). Attól hogy Te beesel ide egy szürke őszi napon és azt mondod, itt mindenki a UPC-nek dolgozik aki nem szinkronbólogat veled, még nincs úgy. A régiek (még azok is, akiknek stop tábla van az agya helyett) pontosan tudják, ki az az 1-2 ember, aki itt valóban a UPC-nél dolgozik, de ők lesznek az utolsók, akik a bicskanyitogató stílusodra reagálnak.

És igen, én pl hobbiból olvasgatom, mert van néhány ember (nem Te), akik néha érdekes dolgokat írnak, nem feltétlenül szorosan UPC net témában.

:sandor:
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#3026 Felhasználó inaktív   wladan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:39

Idézet: debaj - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 13:28

Nézd. Eddigi tevékenységed alapján mit vársz tőlünk? Megkérdezték, hogy konkrétan mi a problémád, milyen oldalakat korlátoznak, mi nem működik. Ezeket figyelmen kívül hagytad, csak pufogtál meg elégedetlenkedtél, aztán most itt a láncoskutyázás is. Ha mindenki ír egy hosszú hozzászólást, amiben kifejti, neki miért jó a Chello, attól még a te problémád nem oldódik meg, ellenben azt a javaslatot, ami valóban segíthetne rajtad (ti. hívd fel az ügyfélszolgálatot) szó nélkül visszautasítottad. Most mégis, mit vársz tőlünk? Alakítsunk egy üvöltőkórust, és vonyítsuk a holdat, hogy mennyire szar a UPC? Vagy mit?

Akarja a halál megvédeni a céget, megpróbáltuk kiszedni belőled, mi is a bajod, ebben nem voltál partner. Azon meg igazán nincs semmi csodálkoznivaló, ha ugyanazt a stílust kapod vissza, amivel minket megtiszteltél.

konkrétan megválaszoltam, olvass vissza.

Felhivtam az ügyfélszolgálatot is, 30perc után sikerült, majd átpasszoltak egy másiknak, majd a vége az volt hogy küldjek egy log file-t mailbe, azota semmi.

Szóval szerintem kezdjétek el a vonyitást.

#3027 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:46

Idézet: wladan - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 13:16

Hát de ne haragudjatok, ahoz hogy valaki azzal foglalkozzon hogy itt megvéd egy céget, hogy ez nem is igaz mert ez nem ugy van, hanem igy, és olvasd el ezt, meg nézd meg azt. Annak szerintem már eleve elment egy kereke, vagy a bizonyos cégnek dolgozik...

OMFG szidni es fikazni, ocsarolni azt lehet. dicserni nem!? kepzeld, mi sem egesz nap a upc-t szidjuk vagy istenitjuk, hanem ertelmesen, ember modjara megbeszeljuk ha valakinek valamilyan problemaja van. aki okosabb vagy tapasztaltabb, az tanacsokat ad a masiknak. te csak folyamatosan flamelsz, hiaba probaltunk neked segiteni. mindig is voltak hozzad hasonlo berelt magenta/digi emberek, de egy ido utan az osszes lekopott innen... teszem hozza hala istennek!  :reklamacio:

#3028 Felhasználó inaktív   wladan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:47

Idézet: moq - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 13:32

:offtopic:
wladan, te ostoba. :) A nevek mellett ott van, hogy kinek hány hozzászólása van, ebből lehet következtetni arra, hogy milyen rég fórumozik itt (még csak meg se kell nézni az adatlapon). Attól hogy Te beesel ide egy szürke őszi napon és azt mondod, itt mindenki a UPC-nek dolgozik aki nem szinkronbólogat veled, még nincs úgy. A régiek (még azok is, akiknek stop tábla van az agya helyett) pontosan tudják, ki az az 1-2 ember, aki itt valóban a UPC-nél dolgozik, de ők lesznek az utolsók, akik a bicskanyitogató stílusodra reagálnak.

És igen, én pl hobbiból olvasgatom, mert van néhány ember (nem Te), akik néha érdekes dolgokat írnak, nem feltétlenül szorosan UPC net témában.

:sandor:

bla bla bla blaa, erre vered hogy ki mennyit írt? valahogy nem izgat, eddig se érdekelt, nem tartlak ettöl többnek vagy kevésnek, nem írom hogy kevesebbnek, mert ettöl már nem lehetsz kevesebb :D

témát befejeztem, de ti verhetitek tovább a nyálatokat. meg egymást, lehet hogy segiteni fog :D

#3029 Felhasználó inaktív   wladan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:58

Idézet: meghaltam - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 13:46

OMFG szidni es fikazni, ocsarolni azt lehet. dicserni nem!? kepzeld, mi sem egesz nap a upc-t szidjuk vagy istenitjuk, hanem ertelmesen, ember modjara megbeszeljuk ha valakinek valamilyan problemaja van. aki okosabb vagy tapasztaltabb, az tanacsokat ad a masiknak. te csak folyamatosan flamelsz, hiaba probaltunk neked segiteni. mindig is voltak hozzad hasonlo berelt magenta/digi emberek, de egy ido utan az osszes lekopott innen... teszem hozza hala istennek!  :reklamacio:

Szerintem indíts egy non profit szervezetett, ami az UPC-s hibákkal küszködő ügyfelek lelki világát hozza rendbe.

Problémád van? Tépd ki a falból a kábeleket, ellenőrizd le a jelerősségét a modembe! Nem megy? akkor reménykedj, és fordulj az ügyfélszolgálathoz. Bár szerintem az isteni megváltás előbb fog bekövetkezni

ez igen, erről hány hozzászólást tudsz indítani? Nézd én, egyből megmondtam.:D

Najó most már abba hagyom, mert már amit írtok az nagyon fárasztó, de jobb kedvem lett tőle. Látjátok ezért megérte már írnom: D rég nevettem ennyit. :)

Köszönöm.  Már alig várom a következő értelmes hozzászolást. beis tettem az autorefresht 1secre.

:D

#3030 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 13:59

Idézet: wladan - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 13:39

konkrétan megválaszoltam, olvass vissza.

Ezeket írtad:

- p2p-t korlátozzák
- szűrnek oldalakat (mint később kiderült, a youtube-ot)
- lassú a hl2 német szervereken
- naponta hússzor újraindul a modemed

Innentől kezdve kizárólag a UPC szidásával és a veled foglalkozók mentális integritásával foglalkoztál, holott a fenti négy pont még erős pontosításra szorult volna, hogy esetleg segíteni is tudjunk rajtad. Informatikusként tudhatnád, hogy ezek a "nem indul az autóm" jellegű hibabejelentések milyen sokat érnek.

Az ügyfélszolgálaton meg technikust kell kérni, ha konkrétan el tudod mesélni a problémádat (tényleg, el tudod végre?), nem kell csevegni az ügyfélszolgával.

#3031 Felhasználó inaktív   wladan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 14:04

Idézet: debaj - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 13:59

Ezeket írtad:

- p2p-t korlátozzák

Innentől kezdve kizárólag a UPC szidásával és a veled foglalkozók mentális integritásával foglalkoztál, holott a fenti négy pont még erős pontosításra szorult volna, hogy esetleg segíteni is tudjunk rajtad. Informatikusként tudhatnád, hogy ezek a "nem indul az autóm" jellegű hibabejelentések milyen sokat érnek.

Az ügyfélszolgálaton meg technikust kell kérni, ha konkrétan el tudod mesélni a problémádat (tényleg, el tudod végre?), nem kell csevegni az ügyfélszolgával.

ha neked bemásolom a network loggot, akkor többet tudsz tenni mint a UPC support? (Bár igaz annál bárki többet tud)

Ha igen szolj, és azonnal küldöm.

bocs, az ügyfélszolgálatos csaj után, a fél óra a technikus sráccal volt, és utána már ö mondta hogy küldjem a loggot, másnak. dobálgatnak jobbra balra.

Szerkesztette: wladan 2008. 11. 21. 14:07 -kor

#3032 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 14:09

Nem. Ezért kéne felhívnod a supportot, és kérni egy technikust. Ellenben ha normálisan leírod a problémádat, lehet, hogy lesz valaki, aki beírja, hogy "igen, nekem is volt ilyen, így és így oldottam meg".

#3033 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 14:10

Idézet: debaj - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 13:59

Informatikusként tudhatnád, hogy ezek a "nem indul az autóm" jellegű hibabejelentések milyen sokat érnek.

o es az informatika?! ne nevettes! manapsag mar mindenki informatikus, aki be tudja rakni a nyers dvd-t az iroba. :lol:

#3034 Felhasználó inaktív   wladan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 14:11

Idézet: debaj - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 14:09

Nem. Ezért kéne felhívnod a supportot, és kérni egy technikust. Ellenben ha normálisan leírod a problémádat, lehet, hogy lesz valaki, aki beírja, hogy "igen, nekem is volt ilyen, így és így oldottam meg".

még egyszer leírom, a technikussal beszéltem.

Ez nem olyan probléma, hogy most írd be a böngészödbe ezt a cimet, és nyomj két gombot és rendbe jön.

Azt hiszem észrevetted, hogy nem nálam van a probléma, igy nehéz megoldani.

Szerkesztette: wladan 2008. 11. 21. 14:16 -kor

#3035 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 14:13

Idézet: wladan - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 14:11

még egyszer leírom, a technikussal beszéltem.

És elküldted azt a logot annak a másnak? Vagy ülsz tovább ölbetett kézzel, mert szar a neted, és hogy mobilnettel majd milyen jó lesz?

#3036 Felhasználó inaktív   wladan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 14:19

Idézet: debaj - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 14:13

És elküldted azt a logot annak a másnak? Vagy ülsz tovább ölbetett kézzel, mert szar a neted, és hogy mobilnettel majd milyen jó lesz?

Ezt is még egyszer leírom.

"Felhivtam az ügyfélszolgálatot is, 30perc után sikerült, majd átpasszoltak egy másiknak, majd a vége az volt hogy küldjek egy log file-t mailbe, azota semmi."

Ez nálam azt jelenti hogy elküldtem, és azota választ még nem kaptam, egyéb ötlet?

#3037 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 15:51

Idézet: debaj - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 14:59

Ezeket írtad:

- p2p-t korlátozzák

Az első, és az utolsó nálam is fennáll. A középső kettőről nem tudok nyilatkozni.  Én nem is telefonálgatok az üfsz-re, mert minek. 20 perc zene után, minden jó, náluk nincs hiba. Ezt az elmúlt 6 évben megtanultam.
Wladan komát meg megértem valamennyire.

#3038 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 16:26

Nem minden portot tudnak szűrni maradjunk annyiban.Aki akar tud full sebességel tőtikézni a dedikált portokon. :Đ
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#3039 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 16:44

Idézet: gyorsrizs - Dátum: 2008. nov. 21., péntek - 17:26

Nem minden portot tudnak szűrni maradjunk annyiban.Aki akar tud full sebességel tőtikézni a dedikált portokon. :Đ

p2p-nél nem a portot szűrik :)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#3040 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 18:51

Nekem tetszik a szolgáltatás, vagy ezt ide nem lehet írni?

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.