Ma ismét felbosszantott a UPC
Esetem a következő:
márc.31.-én lejár a 2 éves chello light/alap "hűségem".
Ezért MÁR IDŐBEN március 4.-én bejelentettem, hogy nem kívánok új szerződést kötni, és a határozatlan idejü sem kell. Tettem ezt azért, mert a szerződésben az van leírva, hogy 2 héttel elötte jelezzem, ha meg akarom szüntetni a szerződést. (amúgy már azt sem értem, hogy miért kell megszüntetni azt a szerződést, amnek a lejárta határidőhöz kötött ) Hát én a biztonság kedvéért több mint 3 héttel korábban jeleztem. Tettem ezt azért, hogy jóval a számlázás elött jelezzem, hogy az április hónapra már ne küldjenek számlát. Ezt még külön megkértem az ügyintézőtöl is.
Ma megkaptam a számlát és mi szerepel benne?....
bronze csomag: 2008.03.26-2008.04.25 1 hónap br. 2690 Ft ????????????
chello minimum 2008.03.26-2008.03.31 6/31 nap br. 1016 Ft (jogos)
chello mnimum 2008.04.01-2008.04.25 25/31 nap br. 6186 Ft ????????????
összesen: (ami a csekken is szerepel) : 9892 Ft
Felhívom az üf-et, ahol megkérdezem, hogy MI EZ A SZÁMLA, mi az a bronze, mi az az április havi számla ? !!!!
Erre mondja a betanult szöveget, hogy nézzem meg a számla kiállítás időpontot (márc 17) . Mondom ok ez rendben, de én már márc. 04.-én szóltam. (úgylátszik házon belül az infocseréhez nem elegendö két hét !!!) Azután meg azt modja a "robotcsaj" , hogy ők tört hónapot nem tudnak számlázni. Mondom neki, hogy nézze meg a számlát ott a tört hónap.
Következő kérdésem, hogy miért számláznak ki bronze csomagot ? válasz ?????
Kértem, hogy sztornozzák ezt a hibás számlát és állítsanak ki újat, amin a jogos fizetendö öszeg szerepel 1016 Ft. Válasz, hogy nem tudnak másikat kiállítani !!! Azt mondja a hölgy, hogy a következő hónapban jóváírják. Kérdem tőle, hogy a (jogtalan pénzhasználat miatt) késedelmi kamatot is fizetnek? Áááá azt nem. Persze késedelmet csak önök kaphatnak.

Viszont ha én nem fizetem be a jogtalanul követelt összeget, még arra is rászámolják a késedelmes teljesítést.
Mondom neki, hogy adjon egy illetékes vezetőt akivel érdemben tudok beszélni. Azt ö nem tud adni. Ismét felhívtam a központot, hogy kapcsoljon egy illetékes vezetőt, akivel érdemben meg tudom beszélni az egészet. Hát neki sem volt illetősége egy vezetőt kapcsolni. NEM kimondottan a közel 9000 jogtalan követlése miatt, hanem az ilyen hozzáállás miatt totál megutáltatják magukat.
A káveltv-nél tavaly hasonló kálváriát kellett bejárni. A határozatlan idejü alapcsomagra fizettem 4700-at és nem engedtek át határozott idejüre. 8 hónap kellett, hogy dűlöre jussak velük. 20 éven át fizettem nekik a havidíjat, de aki az utcáról beesik, mint új ügyfél, annak 2700 volt ugyanaz a szolgáltatás.
Amúgy meg tudná mondani valaki, hogy mi az a bronze amit kiszámláztak, mert a cég alkalmazottja mindezt nem tudta elmondani :confused:
HAJRÁ UPC jó uton halad.