HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#2001 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 19. 18:28

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 17:22

frankó.

vki meg tudná mondani h milyen szempont alapján nyilvánítanak egy upc postafiókot inaktívnak ?

"ERR account is currently inactive"

Én is hasonlóan jártam ma délután. Online ügyfélszolgálat szöszölt vagy fél óráig, de nem tudta az okát kideríteni, maradt az a megoldás, hogy az adatmódosító felületen újra aktiválni kellett az érintett címeket.

Végül azt mondták, hogy valamilyen rendszerhiba okozhatta náluk az inaktívvá válást... No comment. :)

#2002 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 18:41

Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 19:28

Én is hasonlóan jártam ma délután. Online ügyfélszolgálat szöszölt vagy fél óráig, de nem tudta az okát kideríteni, maradt az a megoldás, hogy az adatmódosító felületen újra aktiválni kellett az érintett címeket.

Végül azt mondták, hogy valamilyen rendszerhiba okozhatta náluk az inaktívvá válást... No comment. :)

ehe ... csak hogy nem tudok belépni ... :think:

-C0pp3rM!n3-

#2003 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 18:59

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 17:34

Idézet az ÁSZF-ből:

"Amennyiben előfizetőnk kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt, az ebből eredő kedvezményekért igénybe veszi (pl. hűségnyilatkozattal), úgy az előfizetői szerződését csak akkor mondhatja fel az értesítéstől számított 15 napon belül, ha a módosítás az igénybe vett kedvezményeket érinti."

Az igénybe vett kedvezmények egy adott szolgáltatási tartalomhoz tartoznak, nem önmagukban vannak!
Ha hirtelen fizetőssé teszik a koaxkábelben a szigetelést, az érinti-e az igénybevett kedvezményt? Igen, érinti, mert ugyanannyi ráfordításból már nem kapod meg ugyanazt a szolgáltatást, mert a UPC-nek ki kell fizetned a fizetőssé tett szigetelést is.. Ha szolgáltatáshoz nem kapcsolódó "adminisztrációs költséget" vetnek ki valamiért - érinti az igénybe vett kedvezményt? Igen, érinti.

Ha tényleg nem érintené, akkor egyszerűen azt mondhatná az ügyfél, hogy mit érdekel, hogy a befizetett összegből mennyit költenek boritékra, csekkre, számlára, eddig is megoldották. Ha ráverik a számlára akkor bizony valamennyi, igénybe vett szolgáltatást érinti, mert semmilyen többletszolgáltatást nem veszel igénybe, mégis többet fizetsz. Az ezek után érdektelen, hogy a UPC számlakiállítási díjnak nevezi, vagy a légitársaságok a papírjegyért jegykiállítási díjnak nevezik - utóbbiért eléggé meg is szólták a légitársaságokat, tán el is tiltották őket ettől a gyakorlattól.

Egyébként, tegyük még hozzá, hogy az Általad idézett részt értelmezted úgy másutt hogy ugyan joga van felmondani, de attól még ki kell fizetnie az addig igénybe vett kedvezményeket....
Azért jó lenne tudni, hogy mennyire van korlátlan szórakozási lehetősége a UPC-nek az ügyféllel...

#2004 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 19:00

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 18:22

szerk: létezhet az, hogy az adatmodositas.upc.hu -t csak upc-s ip-poolból lehet elérni? :think: koliból spec nem érem el ...

-C0pp3rM!n3-

Sok UPC-s "belső" oldal csak UPC hálózatból érhető el, lehet, hogy ez is ilyen.

#2005 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 19:08

Idézet: llamada - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 20:00

Sok UPC-s "belső" oldal csak UPC hálózatból érhető el, lehet, hogy ez is ilyen.

valszeg ez is.
de megnéztem upc-s hostról, vmi miatt nem tudnak belépni a uname/pw -vel ...  :think:

-C0pp3rM!n3-

#2006 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 20:27

Idézet: llamada - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 18:59

Az igénybe vett kedvezmények egy adott szolgáltatási tartalomhoz tartoznak, nem önmagukban vannak!
Ha hirtelen fizetőssé teszik a koaxkábelben a szigetelést, az érinti-e az igénybevett kedvezményt? Igen, érinti, mert ugyanannyi ráfordításból már nem kapod meg ugyanazt a szolgáltatást, mert a UPC-nek ki kell fizetned a fizetőssé tett szigetelést is.. Ha szolgáltatáshoz nem kapcsolódó "adminisztrációs költséget" vetnek ki valamiért - érinti az igénybe vett kedvezményt? Igen, érinti.

Ha tényleg nem érintené, akkor egyszerűen azt mondhatná az ügyfél, hogy mit érdekel, hogy a befizetett összegből mennyit költenek boritékra, csekkre, számlára, eddig is megoldották. Ha ráverik a számlára akkor bizony valamennyi, igénybe vett szolgáltatást érinti, mert semmilyen többletszolgáltatást nem veszel igénybe, mégis többet fizetsz. Az ezek után érdektelen, hogy a UPC számlakiállítási díjnak nevezi, vagy a légitársaságok a papírjegyért jegykiállítási díjnak nevezik - utóbbiért eléggé meg is szólták a légitársaságokat, tán el is tiltották őket ettől a gyakorlattól.

Egyébként, tegyük még hozzá, hogy az Általad idézett részt értelmezted úgy másutt hogy ugyan joga van felmondani, de attól még ki kell fizetnie az addig igénybe vett kedvezményeket....
Azért jó lenne tudni, hogy mennyire van korlátlan szórakozási lehetősége a UPC-nek az ügyféllel...

Akkor végülis most lelehet mondani ?

#2007 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 20:55

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 21:27

Igen.Én már megérdeklődtem.A számla hátulján rajta van.De ha biztosra akarsz menni:1221

#2008 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 21:03

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 21:27

Lemondani bármikor lehet (PTK, bármilyen szerződés 30 napos határidővel felmondható, írásbeli értesítés mellett), de ha hűségáras volt, amit lemondasz, akkor ki kell fizetni az adott hűségidőszakban igénybe vett kedvezményeket (ha volt bekötési díjkedvezmény ebben a hűségidőszakban, akkor azt is), tehát hűségbontással lehet csak lemondani bármit.
Az Eht ebből a szempontból papírtigris, fogyasztói jogokon sokat nem segít.

#2009 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 21:04

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 21:55

Igen.Én már megérdeklődtem.A számla hátulján rajta van.De ha biztosra akarsz menni:1221

Lemondani lehet, hűség esetén beterhelésre számtani kell. Ha nem volt hűség, akkor simán.
1221-nek meg ilyen ügyben azt lehet elhinni, amit legalább négy telefonhívásból legalább háromszor ugyanúgy mondanak. Vagy néha még azt sem.

#2010 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 21:06

Idézet: llamada - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 22:03

Lemondani bármikor lehet (PTK, bármilyen szerződés 30 napos határidővel felmondható, írásbeli értesítés mellett), de ha hűségáras volt, amit lemondasz, akkor ki kell fizetni az adott hűségidőszakban igénybe vett kedvezményeket (ha volt bekötési díjkedvezmény ebben a hűségidőszakban, akkor azt is), tehát hűségbontással lehet csak lemondani bármit.
Az Eht ebből a szempontból papírtigris, fogyasztói jogokon sokat nem segít.

Ebben az esetben a UPC elengedi a hűségidőből még hátralévő hónapokat.Az akciós bekötési díjat viszont valóban kifizetteti.

#2011 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 21:07

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 22:06

Ebben az esetben a UPC elengedi a hűségidőből még hátralévő hónapokat.Az akciós bekötési díjat viszont valóban kifizetteti.

Dehogy is. A hátralevő hónapokra eső kedvezményt nem terheli be a lemondáskor, de a felhasznált hónapokét + bekötésit (ha erre a hűségidőre esett) igen.

#2012 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 21:14

Idézet: llamada - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 22:07

Dehogy is. A hátralevő hónapokra eső kedvezményt nem terheli be a lemondáskor, de a felhasznált hónapokét + bekötésit (ha erre a hűségidőre esett) igen.

Úgy legyen. ;) Még jó,hogy nem UPC-s netem van.

#2013 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 22:55

UPC nem engedi a modem firmware frissítést?

#2014 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 22:57

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 19:08

valszeg ez is.
de megnéztem upc-s hostról, vmi miatt nem tudnak belépni a uname/pw -vel ...  :think:

-C0pp3rM!n3-

Én sem tudtam belépni az adatmódosításra. Végül az inaktívvá vált emailcím kukac előtti részével és az ehhez tartozó levelezési jelszóval tudtam belépni és újra aktiválni a dolgot...

#2015 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 23:12

Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 23:57

Én sem tudtam belépni az adatmódosításra. Végül az inaktívvá vált emailcím kukac előtti részével és az ehhez tartozó levelezési jelszóval tudtam belépni és újra aktiválni a dolgot...

nekem meg közben "megjavult".
holnap azért asszem ennek utánajárok, mert nem lesz ez így jó.

-C0pp3rM!n3-

#2016 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 19. 23:21

Idézet: critical_source - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 23:55

UPC nem engedi a modem firmware frissítést?

Megoldja azt magának, ha kell. Sokan anyáznak is, mikor reggel ez miatt rebootol a kábelmodem  :cool:
Make love not Wor.

#2017 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 06:23

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 0:12

nekem meg közben "megjavult".
holnap azért asszem ennek utánajárok, mert nem lesz ez így jó.

-C0pp3rM!n3-

Csak ilyenkor a tet* 1221-en miért nem lehet bemondani, hogy központi hiba van?  :reklamacio:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#2018 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 16:00

Nekem meg kemény 1 nap jól működés után szintén előjött  a sötét cable led + szinte folyamatos reboot. Hát b@ssza meg a k anyját a UPC . Kb ennyit tudnak :reklamacio:  :mad: Ez az új módi hogy csak minden másnap szolgáltat? :omg: Még jó hogy van vodanet is.  :rolleyes:

Szerkesztette: AkyyrA 2008. 06. 20. 16:22 -kor

<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#2019 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 17:17

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 16:00

Nekem meg kemény 1 nap jól működés után szintén előjött  a sötét cable led + szinte folyamatos reboot. Hát b@ssza meg a k anyját a UPC . Kb ennyit tudnak :reklamacio:  :mad: Ez az új módi hogy csak minden másnap szolgáltat? :omg: Még jó hogy van vodanet is.  :rolleyes:

és a 1221-en mit mondanak?

#2020 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 18:01

Szerinted tudok ott élő emberrel beszélni? Online chat meg "Tisztelt Ügyfelünk!

Ön épp problémájával egy szabad operátorra vár. Minden operátorunk foglalt.
A várakozási idő kevesebb mint egy perc.
Szíves türelmét kérjük!" akár órákon keresztül.
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.