HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#2361 Felhasználó inaktív   PetyaMaster 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 22. 19:31

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 20:10

Chello-nál meg válts át torrentezésre és 1.8-as uTorrent-ben a titkosítást "erőltetve" módra kapcsolva kikerülhető a priorizálás.

Köszi, már gondoltam rá, hogy ideje lenne torrentre váltani.
Tehát akkor jól értem, hogy UPC-nél :
1. DC++ -nak semmilyen verziójával nem lehet kikerülni a korlátozást ?
2. uTorrentben ez már régóta megoldott, jól működő funkció ?

#2362 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 22. 21:03

FTP, az mindig maxon jön.
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#2363 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 07:13

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 20:10

Chello-nál meg válts át torrentezésre és 1.8-as uTorrent-ben a titkosítást "erőltetve" módra kapcsolva kikerülhető a priorizálás.

Ne erőltetve legyen a titkosítás, hanem engedve. Így a titkosított kapcsolat mellett a nem titkosított peerek is tudnak kapcsolódni. Sokat számít. És ha a tracker engedi használj UDP adatátvitelt. Így folyamatos 100% pörög a nap bármely szakában utorrent 1.8 most pedig az 1.8.1b ;)

Szerk: Természetesen a módszer csak akkor működik, ha épp működik a chello. Ami nem túl sűrű esemény.  :Đ

Szerkesztette: AkyyrA 2008. 08. 23. 07:15 -kor

<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#2364 Felhasználó inaktív   boobby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 13:35

Idézet: Erycmaster - Dátum: 2008. aug. 19., kedd - 16:33

Hello.
A problemam a következö:

Name
     WebSTAR EPX2203

Modem Serial Number
     105675574

Cable Modem MAC Address
     00:14:F8:4D:37:2A

Hardware Version
     v2.1

Software Version
     v2.0.2r1152-051122

Receive Power Level
     -6.6 dBmV

Transmit Power Level
     46.7 dBmV

Cable Modem Status
     Operational

Ha a receive power -7 föle megy, akkor szakad a net. söt -9nél a modem is ujraindul.
A trnasmitt-al is gondok voltak, de azt 1 honapja megoldották, kicserélték a padláson az elosztot az azóta egyenletes, jó..
Kb 2 hete most  a receive level gond. MA kijöttek, de nem találtak itt hibát, azt mondták h akkor hivjam öket ha gond van h lássák ők is, Egyébként reggel meg délelőtt van ilyen probléma, du. 2x 3x szakad. Este meg -3 körüli ez az érték, ugy fasza minden.
Amugy addig fogom öket ide kiráncigálni amig jo nem lesz.
De addigis hátha tud itt valaki vmi okosat mondani nekem.
Köszönöm!

Hello!

Még kellene nézni, hogy a CTv adások milyenek (Ha az is upc), mert amint látom idonkent gaz van az ertékekkel. (ÉN CTV hibara gyanakszom)

1221-t hívd, vagy az üszit keresd

#2365 Felhasználó inaktív   Deviance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 27. 20:28

nalam mar 1 megabitet lassult a net
es a feltoltes bol is levesz  :(
A helyesirasomert nem valalok feleloseget!

#2366 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 07:23

Nálam semmit sem változott, max. a ping 6-30 között!

Kép

;)

#2367 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 07:37

gyökééééééééér UPC  :D

#2368 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 08:48

Ha torrenttel 0 a feltöltés, pedig van 1-2 leecher, az a tracker hibája lehet, vagy a UPC ugat bele, hogy mit töltök és hova?
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#2369 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 16:12

:offtopic:

Vagy esetleg épp nincs "rád" szükség. Ha sok a seeder és kevés a leecher gyakori eset ez.
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#2370 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 16:40

Na most száradjon le a upc. Mondtam nekik, és írtam nekik, hogy telefon NEM kell. Erre most jön a díjnetes számla: telefon 2400Ft :reklamacio:  :reklamacio:  Na most megy a 2. durvább email :reklamacio:

#2371 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 18:49

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2008. Aug. 28., Thursday - 17:12

:offtopic:

Vagy esetleg épp nincs "rád" szükség. Ha sok a seeder és kevés a leecher gyakori eset ez.

Ennyire nem vagyok amatőr. Látom, hogy van leecher, és én vagyok az egyetlen seeder.
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#2372 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 19:05

Hétfőn fogok szerződni az UPC-hez egy évre a következőkre: Chello Silver illetve KábelTV Bronze. Nem volt eddig dolgom Chelloval és hasonlókkal, csak a sima vidéki ADSL-el.

Érdekelnének tapasztalatok, általános vélemények UPC-vel kapcsolatban illetve mire érdemes odafigyelni. Kicsit, azért vannak előítéleteim Chelloval kapcsolatban, de a 10/2 Mbit meggyőző. ;)

Megrendelés és bekötés között körülbelül mennyi idő telik el átlagban?
Van bármiféle hivatalos/nem hivatalos korlát Chellonál?

Köszönöm előre is a válaszokat. :up:
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#2373 Felhasználó inaktív   ytsejam 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 28. 21:17

Üdv!

Albérletbe költözöm, és ott elő fogok fizetni a Chello Bronze szolgáltatásra. Vennék egy új routert is, mert wifin használnám a netet.
Tudnátok ajánlani egy olyan megbízható wifis routert, ami normálisan működik a chellón (nem szakad, stb.) és lehet vele rendesen torrentezni is?
(Gondolom, a routernek tudnia kell MAC-címet klónozni, hiszen ez alapján történik az azonosítás, de manapság ezt minden router tudja, nem?)

#2374 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 00:34

Idézet: ytsejam - Dátum: 2008. aug. 28., csütörtök - 21:17

Üdv!

Albérletbe költözöm, és ott elő fogok fizetni a Chello Bronze szolgáltatásra. Vennék egy új routert is, mert wifin használnám a netet.
Tudnátok ajánlani egy olyan megbízható wifis routert, ami normálisan működik a chellón (nem szakad, stb.) és lehet vele rendesen torrentezni is?
(Gondolom, a routernek tudnia kell MAC-címet klónozni, hiszen ez alapján történik az azonosítás, de manapság ezt minden router tudja, nem?)

hi nekem edimax van, hozza maxon a dolgokat

#2375 Felhasználó inaktív   gabor_b 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 05:55

sziasztok.

érdeklődnék: másnakis van gondja tegnap óta a dc hubokra való csatlakozással?
nálam nagyon lassan tud csak csatlakozni. illetve van olyan hub ahová nem is óhajt csatlakozni.

lehet tudni hogy mi lehet a gondí?  már rége nem volt ilyen probléma...

a torrent semhajlandó működni.  :reklamacio:

Szerkesztette: gabor_b 2008. 08. 29. 05:58 -kor

gabor_b

#2376 Felhasználó inaktív   queen1138 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 29. 08:47

A torrent nálam sem müxik. :(
Minden trackeren offline vagyok. :(

#2377 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 08:52

Idézet: ytsejam - Dátum: 2008. Aug. 28., Thursday - 22:17

Üdv!

Linksys WRT54G  :up:

#2378 Felhasználó inaktív   mongoosepro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 09:03

Tegnap kb este 8 körül halt be nálam minden olyan program ami letöltéssel kapcsolatos... nevezetesen a DC eszméletlen módon lelassult, ledobált, sok hubhoz nem tudtam csatlakozni, ahova pedig igen, ott sem tudtam semmiféle adatcserét folytatni. A sebesség minden irányba lelassult 0kb-ra, vagy el sem indult.

Soulseek a másik program, ott a klienset is újratelepítettem a biztonság kedvéért, ott tudok csatlakozni, de adacsere nem indul el, minden failed, semmit nem tudok átvinni, se fel, se le. Ledob, újracsatlakozik, majd újra ledob. Torrentet nem próbáltam.

ÉS a lényeg:
ma reggelig vártam mi a helyzet, de nem lett jobb semmi, telefonáltam az ügyfélszolgálatra (amugyis volt sok random modemújraindulásom az utóbbi 3-4 hétben, szóval időszerű volt arra is rákérdeznem) és a netes kollégának is elmondtam a problémát, mire ő azt mondta nem tud semmiféle hibáról, szolgáltató szintű korlátozásról, de lefuttatják a dc-t a tesztgépeiken, és ha tényleg hiba van a p2p kapcsolatokban, azok el lesznek hárítva. Az fontos lenne, hogy többen is betelefonáljatok, ha nálatok is van gond, mert az meggyorsíthatja a folyamatot.
Akinek pedig random időpontokban 4-5 percig nincs nete, mert újraindul a modem, az meg pontosan akkor telefonáljon, amikor a kiesést tapasztalja, mert akkor tudnak utánanézni, hogy volt-e karbantartás. Vagy jegyezze meg pontosan az időpontot, és akkor utána tudnak nézni, hogy akkor volt-e valami gond.

Ahjj...  :rolleyes:

#2379 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 09:11

Idézet: mongoosepro - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 9:03

Tegnap kb este 8 körül halt be nálam minden olyan program ami letöltéssel kapcsolatos... nevezetesen a DC eszméletlen módon lelassult, ledobált, sok hubhoz nem tudtam csatlakozni, ahova pedig igen, ott sem tudtam semmiféle adatcserét folytatni. A sebesség minden irányba lelassult 0kb-ra, vagy el sem indult.

Soulseek a másik program, ott a klienset is újratelepítettem a biztonság kedvéért, ott tudok csatlakozni, de adacsere nem indul el, minden failed, semmit nem tudok átvinni, se fel, se le. Ledob, újracsatlakozik, majd újra ledob. Torrentet nem próbáltam.

ÉS a lényeg:
ma reggelig vártam mi a helyzet, de nem lett jobb semmi, telefonáltam az ügyfélszolgálatra (amugyis volt sok random modemújraindulásom az utóbbi 3-4 hétben, szóval időszerű volt arra is rákérdeznem) és a netes kollégának is elmondtam a problémát, mire ő azt mondta nem tud semmiféle hibáról, szolgáltató szintű korlátozásról, de lefuttatják a dc-t a tesztgépeiken, és ha tényleg hiba van a p2p kapcsolatokban, azok el lesznek hárítva. Az fontos lenne, hogy többen is betelefonáljatok, ha nálatok is van gond, mert az meggyorsíthatja a folyamatot.
Akinek pedig random időpontokban 4-5 percig nincs nete, mert újraindul a modem, az meg pontosan akkor telefonáljon, amikor a kiesést tapasztalja, mert akkor tudnak utánanézni, hogy volt-e karbantartás. Vagy jegyezze meg pontosan az időpontot, és akkor utána tudnak nézni, hogy akkor volt-e valami gond.

Ahjj...  :rolleyes:

Bix grafikon de csodás...........

#2380 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 11:36

Torrent szintén nem működik, tegnap este kezdte. Csak nem valamit kitaláltak a jupicis fiukák a csúnya, rossz letöltögető bácsik ellen?  :D

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.