Tegnap kb este 8 körül halt be nálam minden olyan program ami letöltéssel kapcsolatos... nevezetesen a DC eszméletlen módon lelassult, ledobált, sok hubhoz nem tudtam csatlakozni, ahova pedig igen, ott sem tudtam semmiféle adatcserét folytatni. A sebesség minden irányba lelassult 0kb-ra, vagy el sem indult.
Soulseek a másik program, ott a klienset is újratelepítettem a biztonság kedvéért, ott tudok csatlakozni, de adacsere nem indul el, minden failed, semmit nem tudok átvinni, se fel, se le. Ledob, újracsatlakozik, majd újra ledob. Torrentet nem próbáltam.
ÉS a lényeg: ma reggelig vártam mi a helyzet, de nem lett jobb semmi, telefonáltam az ügyfélszolgálatra (amugyis volt sok random modemújraindulásom az utóbbi 3-4 hétben, szóval időszerű volt arra is rákérdeznem) és a netes kollégának is elmondtam a problémát, mire ő azt mondta nem tud semmiféle hibáról, szolgáltató szintű korlátozásról, de lefuttatják a dc-t a tesztgépeiken, és ha tényleg hiba van a p2p kapcsolatokban, azok el lesznek hárítva.
Az fontos lenne, hogy többen is betelefonáljatok, ha nálatok is van gond, mert az meggyorsíthatja a folyamatot.
Akinek pedig random időpontokban 4-5 percig nincs nete, mert újraindul a modem, az meg pontosan akkor telefonáljon, amikor a kiesést tapasztalja, mert akkor tudnak utánanézni, hogy volt-e karbantartás. Vagy jegyezze meg pontosan az időpontot, és akkor utána tudnak nézni, hogy akkor volt-e valami gond.
Ahjj...