HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9541 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 11. 01. 23:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 10. 31. 15:32

Router saját, de abba be van kapcsolva ilyen flood védelem, ha kikapcsolom 0% loss.

Nyugodtan kikapcsolhatod, az ilyen flood izé meg tűzfal miatt csak a baj lesz.
Make love not Wor.

#9542 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 02. 05:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Pille - Dátum: 2012. 11. 01. 23:40

Az UPC-nél van arra lehetőség, hogy a digitális adókat STB nélkül nézzem?

Van lehetőség CI+-os modult és kártyát kérni.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9543 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 04. 18:32

Nektek nem akadozik mostanában a www.upc.hu? A forgalom mérő oldal is 3-4-szerre jön be, a levelekről nem is beszélve, k*rv* lassú a rencer...
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#9544 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 04. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: bigsee - Dátum: 2012. 11. 04. 18:32

Nektek nem akadozik mostanában a www.upc.hu? A forgalom mérő oldal is 3-4-szerre jön be, a levelekről nem is beszélve, k*rv* lassú a rencer...

Nekem (Pécs) jön rendesen!

#9545 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 06:56

Megvolt a modemcsere, nem is volt baj egészen ma reggelig, amikor gyakorlatilag megint nem volt net. Néha telefon sem.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#9546 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 16:55

Sziasztok! Gondolom nem a upc-vel kapcsolatos a hiba, de itt teszem fel a kérdést: Mi van nekem rosszul beálítva, ha nincs netem az asztali gépen, milor alvó állapotból ébresztem fel a rendszert? Ilyenkor mindig újra kell indítanom a routert. Wifi működik ilyenkor is.
köszi

#9547 Felhasználó inaktív   PatóPál 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: stark100 - Dátum: 2012. 11. 05. 17:55

Sziasztok! Gondolom nem a upc-vel kapcsolatos a hiba, de itt teszem fel a kérdést: Mi van nekem rosszul beálítva, ha nincs netem az asztali gépen, milor alvó állapotból ébresztem fel a rendszert? Ilyenkor mindig újra kell indítanom a routert. Wifi működik ilyenkor is.
köszi

Ha nincs jobb driver a routerhez, akkor a portjához tartozó adapterben állítsd be, hogy ő azért ne lankadjon el, ha a gép pihenni vágyik. Talán ez segít...
Palkó

#9548 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 13. 09:38

Sziasztok!

Kb egy hónapja váltottam 50-es netre és gondoltam megrendelem a wifi-s szolgáltatást. Eddig nem nagyon használtam a wifi részét (pár xperia telefon ment róla) de most vettem egy táblát, ami ugyan elég noname (DPS dream 7), de a wifi része máshol tökéletesen műxik, viszont otthon a Cisco EPC3925 wifijéről állandóan szakadozik. Már kipróbáltam mindenféle beállítást (titkosítást gyengébbre vettem, key renewal-t vagy mi a szöszt 120-ról 3600 ra toltam, csatornákat váltottam), de csak szakad. Mostmár ott tartottam, hogy próbából tegnap este a laptopból is kihúztam a lan kábelt és beüzemeltem rajta a wifi-t és láss csodát, hát az is szakadozik. Van valami trükkje ennek a Cisco EPC3925 öszvérnek? Valami spéci beállítás (esetleg firm frissítés, de azt gondolom a UPC végzi), amitől esetleg stabillá válna a kapcsolatom? Direkt azért vettem ezt a táblát, mert öreg lusta dög vagyok és ágyon fekve tök jó lenne vele netezni de így, hogy szakad kínszenvedés. Ja és az öszvér 4 LAN portjára kötött gépek nem szakadnak, szóval ez a része jól műxik.

Szerkesztette: ufonauta 2012. 11. 13. 09:50 -kor

#9549 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 13. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: ufonauta - Dátum: 2012. 11. 13. 10:38

Sziasztok!

Kb egy hónapja váltottam 50-es netre és gondoltam megrendelem a wifi-s szolgáltatást. Eddig nem nagyon használtam a wifi részét (pár xperia telefon ment róla) de most vettem egy táblát, ami ugyan elég noname (DPS dream 7), de a wifi része máshol tökéletesen műxik, viszont otthon a Cisco EPC3925 wifijéről állandóan szakadozik. Már kipróbáltam mindenféle beállítást (titkosítást gyengébbre vettem, key renewal-t vagy mi a szöszt 120-ról 3600 ra toltam, csatornákat váltottam), de csak szakad. Mostmár ott tartottam, hogy próbából tegnap este a laptopból is kihúztam a lan kábelt és beüzemeltem rajta a wifi-t és láss csodát, hát az is szakadozik. Van valami trükkje ennek a Cisco EPC3925 öszvérnek? Valami spéci beállítás (esetleg firm frissítés, de azt gondolom a UPC végzi), amitől esetleg stabillá válna a kapcsolatom? Direkt azért vettem ezt a táblát, mert öreg lusta dög vagyok és ágyon fekve tök jó lenne vele netezni de így, hogy szakad kínszenvedés. Ja és az öszvér 4 LAN portjára kötött gépek nem szakadnak, szóval ez a része jól műxik.

Szia!

Nem tudunk ilyen jellegű tömeges hibáról, feltehetően valami egyedi probléma lehet a háttérben. Mindenesetre szívesen utánanézünk, csak az ügyfélszámodat és elérhetőségeidet írd meg nekünk a upconline@upc.hu címünkre.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9550 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 13. 12:41

Tegnap este Bp. VII. kerületbe másnka is volt gondja? Kb 22-23 óra magasságába többször is szakadt majd volt kb 15-20 perces kiesés is.

#9551 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 13. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2012. 11. 13. 12:01

Szia!

Nem tudunk ilyen jellegű tömeges hibáról, feltehetően valami egyedi probléma lehet a háttérben. Mindenesetre szívesen utánanézünk, csak az ügyfélszámodat és elérhetőségeidet írd meg nekünk a upconline@upc.hu címünkre.

Köszi előre is!

Este küldöm az adatokat, mert fejből nem tudom az ügyfélszámot.

#9552 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 13. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 13. 12:41

Tegnap este Bp. VII. kerületbe másnka is volt gondja? Kb 22-23 óra magasságába többször is szakadt majd volt kb 15-20 perces kiesés is.

Nálam a XVII. kerületben pénteken három negyed tíztől egy órán keresztül voltak szakadozások, tegnap (ma) éjfélkor ismét szakadt a net de nem tudom meddig tartott mert elmentem aludni, ma délután ismét volt egy szakadás de pár perc után ismét ment minden.
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9553 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 14. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 11. 13. 19:35

Nálam a XVII. kerületben pénteken három negyed tíztől egy órán keresztül voltak szakadozások, tegnap (ma) éjfélkor ismét szakadt a net de nem tudom meddig tartott mert elmentem aludni, ma délután ismét volt egy szakadás de pár perc után ismét ment minden.

Hát máshol nem tudom milyen de Bp-n ezek szerint szégyen a UPC szolgáltatása.... Nincs olyan hét hogy ne lenne gond vele. Míg otthon laktam falun a T-home ADSL el 3-4 hónapokig sose volt gond de volt hogy fél évig se....

#9554 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 14. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2012. 11. 13. 12:01

Szia!

Köszönöm a segítséget!
Keresett a kollégád telefonon. :)

#9555 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 14. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 11. 13. 18:35

Nálam, XIV. kerületben már napok óta ilyeneket csinál.
És a KábelTV-vel együtt! (analóg+digit)
A tegnapi volt a legdurvább, éjfél tájt elment a net, és csak ma délelőtt jött vissza, aztán megint elment napközben is jópár órára!!
Jó volna, ha végre a kedves UPC egy tájékoztatást adna ki arról, hogy hol-mikor milyen leállások lesznek, mennyi időre, és miért. Kezd már idegesítő lenni ez a random leállítgatás.

#9556 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 15. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Fenyő - Dátum: 2012. 11. 14. 19:43

Nálam, XIV. kerületben már napok óta ilyeneket csinál.
És a KábelTV-vel együtt! (analóg+digit)
A tegnapi volt a legdurvább, éjfél tájt elment a net, és csak ma délelőtt jött vissza, aztán megint elment napközben is jópár órára!!
Jó volna, ha végre a kedves UPC egy tájékoztatást adna ki arról, hogy hol-mikor milyen leállások lesznek, mennyi időre, és miért. Kezd már idegesítő lenni ez a random leállítgatás.

Fenyő, Gubek és Virus9AXc: ügyfélszámmal és a problémák pontos idejével írjatok a upconline@upc.hu címünkre, szívesen megvizsgáljuk, kinél mi volt a szakadozások háttere.

A tervezett karbantartásokról itt találtok információkat, felhasználóbarát kialakítása tervben van.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9557 Felhasználó inaktív   KoLaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 16. 08:17

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2012. 11. 15. 11:22

...ügyfélszámmal és a problémák pontos idejével írjatok a upconline@upc.hu címünkre...

Szintén Zugló, tanúsítom én is a fentieket az elmúlt időszakra. Volt aki telefonált, azt mesélte, csak az automatával tudott értekezni, és hát "a hiba elhárítása folyamatban". Ezek után minek írjak? Az egész ház elment (de minden, Tv, Internet, telefon), de állítólag máshol is itt a környéken (Nagy Lajos kir. útja eleje).
A karbantartások oldalt figyeli a fene, sose volt gond eddig, meg aztán így ránézve utólag nincs ott semmi az elmúlt időszakra (hacsak nem vettem észre, mert ölég össze-vissza van, nem időrendi sorrendben - mondhatnám, semmilyen sorendben...).

#9558 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 16. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2012. 11. 15. 12:22

Fenyő, Gubek és Virus9AXc: ügyfélszámmal és a problémák pontos idejével írjatok a upconline@upc.hu címünkre, szívesen megvizsgáljuk, kinél mi volt a szakadozások háttere.

A tervezett karbantartásokról itt találtok információkat, felhasználóbarát kialakítása tervben van.

Egyszer már küldtem akkor se derült ki semmi szóval... időpontot meg a területet leirtam az előző kommentben. Online lámpa világított, a saját routerbe belépve azt is láttam hogy IP-t is kap a router meg dns is de mégsem ment.

Sokáig ugyse leszek már ahol jelenleg vagyok (max 1,5 hónap) utána meg oda próbálo költözni ahol van digi vagy T-hom-nak valami szélsessávja azt helló.

#9559 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 16. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2012. 11. 15. 11:22

Elküldve még tegnap este.

Üzenet megtekintéseIdézet: KoLaMan - Dátum: 2012. 11. 16. 08:17

Szintén Zugló, tanúsítom én is a fentieket az elmúlt időszakra. Volt aki telefonált, azt mesélte, csak az automatával tudott értekezni, és hát "a hiba elhárítása folyamatban". Ezek után minek írjak? Az egész ház elment (de minden, Tv, Internet, telefon), de állítólag máshol is itt a környéken (Nagy Lajos kir. útja eleje).
A karbantartások oldalt figyeli a fene, sose volt gond eddig, meg aztán így ránézve utólag nincs ott semmi az elmúlt időszakra (hacsak nem vettem észre, mert ölég össze-vissza van, nem időrendi sorrendben - mondhatnám, semmilyen sorendben...).

Én elküldtem, ma délután már jönnek is megnézni.

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 16. 08:22

Egyszer már küldtem akkor se derült ki semmi szóval... időpontot meg a területet leirtam az előző kommentben. Online lámpa világított, a saját routerbe belépve azt is láttam hogy IP-t is kap a router meg dns is de mégsem ment.

Sokáig ugyse leszek már ahol jelenleg vagyok (max 1,5 hónap) utána meg oda próbálo költözni ahol van digi vagy T-hom-nak valami szélsessávja azt helló.

Inkább T-Home-ot válaszd, abból is optikát.

Szerkesztette: Gubek 2012. 11. 16. 09:54 -kor

Canon Pixma MP540

#9560 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 16. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 11. 16. 09:53

Én elküldtem, ma délután már jönnek is megnézni.

Kint volt a szerelő, cserélte a szobában az osztónál a csatlakozókat, az általam berakott hármas osztó nem tetszett neki, össze is vesztem vele emiatt.
Canon Pixma MP540

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.