Amit tudtam lemásoltam, jó pár újraindítással, mert, ha olyat kezdek el másolni, amit nem tud olvasni, akkor Total Commander úgy le hal, hogy be se tudom zárni sehogy, majd hamarosan az oprendszer nem válaszol állapot követi. Mindenesetre megvárom az estét, akkor lesz lehetőség rá, hogy megnézzem más gépben a winyót, szeretnék biztos lenni abban hogy a winyó fos, fura az egész.
Idézet
Ez azért jó így, mert ha elkezd kattogni menetközben, és behal az egész, akkor ott sem vagy, h megelőzd a nagyobb bajt. Legelébb le kéne tükrözni.
Ghostolni nem hiszem, hogy tudom, mivel mindegyik program egyből meghal, amint olyan sectorhoz nyúl, amit nem lehet elérni. Scandisk is szépen megáll és semmi nem történik. Nem ismerem ezt a HDD regeneratort, de csodatevőnek említik néhol, bár nem látok sok esélyt rá, hogy jó lesz valamire. Egyébként nem szeretnék 40 óráig egy monitort bámulni és nézni egy mozdulatlan csíkot.

Sok mindent úgyse tudok már vele csinálni, ha meghal, akkor meghal, csere. Nem azt mondom, hogy őrült fontos adataim voltak, de nem vagyok boldog a -550gb adat miatt.
Mindenesetre egy Western Digital-tól nem ezt vártam. Eddig kisebb (40-320GB) Maxtor winyóim voltak, de sose volt gond eggyikkel se, pont azért kezdtem áttérni WD-re, mert mégis csak 0,5 illetve 1,5 TB-ról van szó.
Szerkesztette: sadam 2010. 02. 09. 15:54 -kor