Idézet: didyman - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 19:43
Durva leszek és őszinte. Mi a tökért nem lehet észben tartani, hogy egy USB-re dugható, hordozható, üthető-vágható, ellopható, elhagyható eszköz soha, soha, soha nem tekinthető ad abszurdum biztonságos adattárolási megoldásnak annyira, hogy csak ezen az egy helyen őrizze az ember a fontos adatait? Ennyire nem gondol az ember arra, hogy amire a fél életét menti, egy tucattermék, egy tömegesen gyártott, ennek megfelelő minőségű eszköz, ami számos ponton van kitéve környezeti bántalmaknak és menetrendszerűen megy tönkre itt-ott-amott, mégis ennyire megbízik benne?
A videó lejátszása közbeni kihúzás volt az utolsó esemény életében? Ha igen, akkor talán nagy szerencséd lesz, ha ezután még ment, akkor akármi más oka is lehet a bajának, remélhetőleg nem komoly, hanem csak fájlrendszerszintű.
mivel ez az egy hely volt , ahová át tudtam menteni majdnem 100 gigányi adatot, nem sok választása van az embernek

amúgy meg hiába tucattermék, ezeket erre tervezték ahogy a nevében is van; adattárolónak. Ennyi erővel egy belső vinyóban sem lehet megbízni már

(azzal is szépen megszívtam majdnem: épp hogy átmentettem az adatokat a külsőre, amikor fogta magát, és teljesen elbaszódott (minden crc hibás lett), úgyhogy hálát adtam az égnek hogy nem hagytam ott minden adatomat....)
Na szóval: utolsó eseményként a videó futtatása volt igen, utána: gépbe bedugom, az usb jel a vinyón elkezd világítani (tehát a kapcsolat megvan, nem a kábel a baj, abból is vagy 4-et próbáltam), felzúg a vinyó, tehát minden úgy megy mint rendesen. Ennek ellenére olyan, mintha a gép szemszögéből nem dugtam volna rá semmit; a sajátgép vagy a total commander nem érzékeli, de még az a szokásos usb eszköz csatlakozásakor hallható pittyenés sincs. Tehát voltaképp semmit nem reagál, nem lehet sehol jelét találni hogy csatlakoztatva lett
Szerkesztette: Deathangel 2009. 12. 28. 11:49 -kor