Idézet: Salty - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 22:19
UHU Linuxra sajnos nem tudok meg ADSLt telepiteni, kezdo vagyok, es segitseget szeretnek kerni, raspppoe protokoll telepitesevel szoktam netkapcsolathoz hozzaferni, a winen konnyu a telepitese de a Linuxon borzaszto

Elolvastam egy readmet de csak parancsokat irt le, hogy hova mit kell beirni, nos en egy kukkot sem ertette belole, ha jol tudom a konsoleval lehet rootba belepni, es parancsokat adni, allitgatni dolgokat. Na akkro plz valaki STEP BY STEP szepen leirja nekem az adsl telepiteset!
huh. nah.
elöveszel egy root consolet. ahogy elnézem a legegyszerübb, ha belogolsz ahogy szoktál, elindítasz egy konsol-t v minek hívják a kde izéjét. szal egy terminált, bizom benned h megtalálod.
ha megvan akkor beírod hogy "su", majd a root jelszavát. az eddigi kék szöveg pirosra változik

, beírod, hogy "ads-setup". válaszolsz a kérdésekre. nem bonyi. ha megvan akkor bepötyögöd, hogy adsl-start. ahhoz hogy automatán csatlakozzon az uhu-vezérlőpult izén van a szolgáltatások között egy adsl csatlakozásra vonatkozó, azt mond hogy mindig menjen.
Idézet: Salty - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 22:19
Ja es plz a konsolerol is egy magyar leirast es parancsairol is valamit koszonom!
hínye

ne haragudj, tudom nem szép tőlem, de ehhez kellet egy kis idő, míg felvakartam magam az asztal alól

bocs no offense, anno ugyanilyet én is kértem ismerőstöl. csak nekem élőben kellett végignéznem ahogy leborul a székről röhögés közben

olcasd el
ezt meg
ezt.
és FYI maga a linux mint olyan az egy karakteres rendszer, a graf csak csicsa. ezt tessék észbentartani.
Szerkesztette: kroozo 2004. 06. 06. 21:42 -kor