Idézet: Socket - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 0:25
Szép kis költségek merülnek fel. 

Meg is értem, akinek van pénze fizesse is meg a szolgáltató beruházásait, cserébe előbb lesz mint a többinek, csak drágábban. Azért nehogy már 100 rugóért vegyek egy dobozt, ami kb 2 év múlva nem ér semmit. 

Persze, akinek a heti fizuja ennyi, annak mindegy.
Ez a doboz ket ev mulva is erni fog valamit, kicsit tobbet tud, mint gondolnad, nem egy dzsunka vacak. Linuxos platform fut rajta villamgyorsan (
STi7100 mediaproci), megy bele Etherneten net, a winyo mellett 64 MB flash memoria es 192 MB ram. Lehet fejleszteni kemenyen. 

A cucc meg ennyibe kerul, meg azt sem mondanam amugy, hogy draga, hasonlo tudasu belterik dragabban kaphatok, ha csak ugy meg akarod venni. 
Itt nincs berlet, licenceles, reszletfizetes, akarmi, ez ennyibe kerul es kesz, ha kell. Szerintem ki lehet fizetni, ha HD-t akarsz mondjuk ott, ahol a budos eletben nem lesz kabel, vagy a kabelen HD-adas. A csomag ara egy nagyobb fullhd teve aranak negyede. Ha csak minden tizedik embernek lenne Hello HD-ja azok kozul, akik ilyen tevet vettek eddig, szerintem maris boldog lenne a szolgaltato.