Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:44
Mi nem errol a kesesrol dumalunk ezer eve, hanem azokrol, amik musorujsag szerint is pontosan futnak, a doboz megsem inditja el a felvetelt. Ezekkel a problemakkal a tv2-t, meg a tobbi csatornat kell nyaggatni, nem a UPC tehet rola, hogy elternek a kiadott musortol.
Arrol viszont igen, hogy a doboz 15 perccel kesobb kezd el felvenni, mint kellene neki.
Tudom, hogy Ti ezer éve nem erről a fajta késéről dumáltok! Sajnos, vagy szerencsére (?) nekem meg nincs olyan tapasztalatom, hogy saját szemmel láttam volna, hogy bekövetkezik az az időpont, amikor a filmnek kezdődni kellene, és valóban el is kezdődik, a box is az új műsort mutatja, de mindezek ellenére a felvétel csak később indul el. Eddig egyetlen egy hozzászóló volt, aki az általad leírt jelenséget így egészében a box előtt ülve látta. Egy! A többiek nem látták, csak azt vették észre, hogy hiányzik a film elejéből egy hosszabb darab.
Azzal tökéletesen egyetértek, hogy ha már van egy olyan eset, ami a boxon múlik, az is eggyel több, mint kellene lenni, és ez már megkérdőjelezi az eszköz használhatóságát.
Szóval azért raktam fel a képeket, hogy ha esetleg itt valaki felvette volna a Báránysültek hallgatnak-ot, akkor tudjon róla, hogy ezért történt ez a késés. És ez az egy eset valóban nem a UPC és nem a Philips hibája.
Így esetleg már számodra is elfogadható a történet?
Szerkesztette: Pille 2008. 06. 29. 07:25 -kor