Idézet: holex - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 20:50
Nekem az a gondom, hogy mi van akkor, ha a box standby-ban van, fog-e kapni jelet a dvd író? Vélhetően nem és ez gáz, mert tudtommal elég szépen fogyaszt a drága és nem szívesen hagynám bekapcsolva napokon át, ha épp úgy adódik.
Másik kérdés, hogy a dvd író képes lesz-e több csatornáról rögzíteni (nem egyszerre) vagy csak a box által éppen átjátszott csatornát?
Próbálkozott már valaki ezzel?
Köszi.
Standby-ban szvsz nem küldd ki jelet, ergo csak "belső" felvételre tudod majd használni.
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, ki kell próbálni.
A külső DVD íróval szerintem csak a boxból épp kijövő jelet tudod felvenni (pl. SCART-on), mivel a DVD felvevőt csak analóg jelekkel tudod etetni. Csak a box képes "válogatni" a digitális adások között.
A digi jelek kábelen nagrával vannak lekódolva, amíg nem jut a boxba, semmit nem fogsz tudni velük kezdeni.
A szopóvári ott van, hogy ha teszemazt valaki elmegy nyaralni egy hétre és fel akar venni 2 műsort, 2 különböző csatornáról, különböző időkben egy DVD felvevővel.
Józan paraszti ésszel átgondolva... ez hogyan lehetséges?
Szerintem fel kellene nekik oldani azt, hogy ne lehessen kiszedni a doboz felvett tartalmát.
Eleve nincs értelme, mert ha valaki nagyon akarja DVD minőségben bármi átjátszható róla, maximum macerásabb. Akkor pedig mi értelme maga a felvett stream tiltása...
Arról sincs infó, hogy maga a felvett anyag nagrás e még, avagy az már nem. (gondolom kódolt az is)
Szerkesztette: RDaneel_hu 2008. 06. 30. 21:41 -kor