Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 17:35
Azért az fura lenne, ha a Cool, Film+ és hasonló nyesedékek megelőznék mondjuk a HírTV-t / ATV-t. (Mindenki válasszon politikai beállítottság szerint.) Mókás lenne, ha száműznénk őket 110 fölé. Szerintem a nézettséget is figyelembe illik venni a tematika mellett.
Ez nem száműzés. Egyszerűen a HírTV a hírcsatornák közé való, és punktum.
ATV is vagy ide, vagy a vegyesfelvágottba.
Épp elég baj, hogy sokan ezeket nézik egész nap (tekintve, hogy - nem is túl magas színvolalú - politika, másrészt ugye köztudottan iszonyúan elfogult, lényegében nem más, mint politikai szócső), de attól még nem lesz belőlük alapvető csatorna. Amúgy nem lennék olyan biztos benne, hogy hasonlóan sokan nézik, mint a fő kereskedelmi adókat.
Amúgy pl. a Coolt is sokan nézik, de ettől még azt sem tenném meg alapvető csatornának.
Idézet
A csatornasorrend kötöttsége szerintem pár nap alatt megszokható
Ilyen alapon bármit meg lehet szokni - pl. a szöget, ami szúr, de nem eléggé, hogy túlszárnyallja a lustaságot.
De mint írtam, én szívesen megszoknám, ha még egy kicsit ésszerűbb lenne.
Idézet
sokkal nagyobb gond (nekem legalábbis), hogy pár napja - mondjuk gyors kameramozgásoknál - sokszor szaggat a cucc, mint amikor a géped nem viszi rendesen a divx-et. Ezt más is tapasztalja?
Én még nem. Talán egyedi vételi probléma. Esetleg ilyesmire gondolsz, hogy fél mp-enként akad egy picit a kép valamilyen (mozi)filmcsatornán?
Szerkesztette: dezz 2008. 04. 22. 17:03 -kor