Sziasztok! Tisztelt UPC!
Nekem is rögtön az elejétől van UPC-m (Thomson felvevős). A kezdeti hibák után egy ideig nagyon jól dolgozott. Kb. fél év óta bizonyos hibák megszaporodtak, illetve sok bosszantó probléma meg még mindig jelen van. Ezekről írnék, hogy megtudjam, ti mit tapasztaltok. És bízom benne, hogy az UPC-s topiktárs is olvassa, mert egyelőre semmiféle felületet nem találtam, ahol értő fülekre találnának a felhasználók észrevételei. (az ügyfélszolgálatot felejtsük el)
-Standby-ban a felvétel közben többször befagy. Már rég be kellett volna fejeznie a felvételt, de még mindig világít a piros led és a távirányítóra sem reagál. Kihúzom a tápcsatlakozót, bedugom, újraindul. A felvételt megnézve azt szépen elkészítette és be is fejezte a megadott időben. Csak valahogy ezek után behal.
-Egy felvétel visszanézésekor, azt megállítva, visszatérve a menübe iszonyúan lassan 4-5 mp, mire a menü megjelenik. Egyáltalán az egész menü, különösen a műsorfüzet nagyon lassú.
-Egy adott csatornát nézve, miért nem lehet annak teljes programját előkapni, egy (vagy kettő) gombnyomásra megjeleníteni. Vagy lehessen alul az aktuális és a következő műsor megjelenítésénél lapozgatva a további műsorokat is előcsalogatni. Most erre csak a teljes műsorfüzet előszedésével van mód ami, mint említettem nagyon lassú.
-Csatornák között fel/le lépkedéskor még mindig előfordul, hogy egyszer csak valamelyik elől lévő (10 alatti) csatornára ugrik, az épp következő helyett.
-Sorozat felvétel nem mindig tudja felismerni az egyes epizódokat. Csak kiírja, hogy "nem elérhető" miközben pl.: ép aznap van a következő, rögzítendő rész.
-Sorozat felvételnél a felvett epizódok tartalma még mindig olvashatatlan Az ékezetes karakterek hibásak.
-A videótár "ingyenes" részében nincs felsorolva az összes ingyenes anyag.
-Az "info" gombra feljövő (ill a műsorfüzetből megtekinthető) műsor-információ, miért nem tartalmazza a stáblistát, a készítés évét stb. amiket amúgy a kereséskor megmutat. Jó volna, ha ezek az infók, meg pl. az, hogy milyen nemzetiségű a film megjelenne. (más, gyengébb

szolgáltatónál így van)
-Jó ideje működik, hogy egyszerre két műsort is fel lehessen venni, de...
-Ha akkor kapcsolom be a amikor még rögzíti a két műsort, akkor az a képernyő fogad, hogy két műsor van rögzítés alatt és ha mégis bekapcsolom ,akkor ez egyik felvételt le fogja állítani. De nem írja ki, hogy mi az a két műsor és nem ad lehetőséget, hogy én válasszam ki, hogy melyiket állítsa le. Ez egy jó szolgáltatás volna!
-Ha akkor kapcsolom be a amikor már az egyik rögzítendő műsort már felvette, akkor is még mindig az a képernyő fogad, hogy két műsor van rögzítés alatt és ha mégis bekapcsolom, akkor ez egyik felvételt le fogja állítani. És mivel ekkor már csak egy műsort rögzíti, azt az egyet fogja leállítani
Hirtelen, ennyi!
Szerkesztette: m_and_m 2010. 05. 20. 13:44 -kor