HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#3261 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 16. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Fenyő - Dátum: 2010. 05. 16. 12:18

Már megint FELVÉTEL KÖZBEN indult újra ez a tetű!

Nem indulhat felvetel kozben ujra, ott valami hiba lesz. Kikapcsolas utan kb. tiz percel indul ujra magatol, felvetel kozben ilyet nem csinalhatna. Biztos hogy nem szoftverfrissites volt, besokalt es ujraindult. Mivel mar sokadszor csinalja jelezd felejuk.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3262 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 16. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Fenyõ - Dátum: 2010. 05. 16. 12:18

Hát hogy sz*rná össze magát ennek az ÓCSKA médiaboxnak a kitalálója!!

Már megint FELVÉTEL KÖZBEN indult újra ez a tetű!
Egy felvételt eleve fel sem vett, az utánakövetkezőből meg csak három percet.

Egyszerűen nem értem, mi a jó francot csinálnak ezek, hogy miért nem képesek már gatyába rázni ezt a sz*rt!

Két óránként frissít software-t, de minek??????? Mi lett jobb tőle??? Csak gond van miatta!

Nálam soha nem indul újra felvétel közben, régen amikor még elindult a szolgáltatás akkor volt néha (max 1-2 alkalommal), hogy ment közben indult újra és mindig csütörtökön a CSI közben de azóta egyszer sem csinált ilyet. Ha állandóan ezt csinálja akkor hívd az ügyfélszolgálatot mert valami baj van az STB-vel.

Üzenet megtekintéseIdézet: Fenyõ - Dátum: 2010. 05. 16. 12:18

Meg ha beállítok egy időzített felvételt a műsorújságban, ahogy megnyomom a felvétel gombot, mi a fenéért kell visszaugrani az aktuális adásra?? (ezt hol csinálja, hol nem, tök random)

Nálam ilyet soha nem csinál(t).

Szerkesztette: Gubek 2010. 05. 16. 12:22 -kor

------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#3263 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 16. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Fenyõ - Dátum: 2010. 05. 16. 11:18

Meg ha beállítok egy időzített felvételt a műsorújságban, ahogy megnyomom a felvétel gombot, mi a fenéért kell visszaugrani az aktuális adásra?? (ezt hol csinálja, hol nem, tök random)

Na, ilyet nekem is csinál. Általában akkor, ha egyszerre nem egy, hanem 2-3 műsor felvételét állítom be, akkor kilép. A felvétel meglesz, de ha még további műsort akarok beállítani, akkor megint ki kell keresni az adott csatornát és napot.

Tg

Szerkesztette: Tg_ 2010. 05. 16. 18:38 -kor

#3264 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 13:43

Sziasztok! Tisztelt UPC!
Nekem is rögtön az elejétől van UPC-m (Thomson felvevős). A kezdeti hibák után egy ideig nagyon jól dolgozott. Kb. fél év óta bizonyos hibák megszaporodtak, illetve sok bosszantó probléma meg még mindig jelen van. Ezekről írnék, hogy megtudjam, ti mit tapasztaltok. És bízom benne, hogy az UPC-s topiktárs is olvassa, mert egyelőre semmiféle felületet nem találtam, ahol értő fülekre találnának a felhasználók észrevételei. (az ügyfélszolgálatot felejtsük el)
-Standby-ban a felvétel közben többször befagy. Már rég be kellett volna fejeznie a felvételt, de még mindig világít a piros led és a távirányítóra sem reagál. Kihúzom a tápcsatlakozót, bedugom, újraindul. A felvételt megnézve azt szépen elkészítette és be is fejezte a megadott időben. Csak valahogy ezek után behal.
-Egy felvétel visszanézésekor, azt megállítva, visszatérve a menübe iszonyúan lassan 4-5 mp, mire a menü megjelenik. Egyáltalán az egész menü, különösen a műsorfüzet nagyon lassú.
-Egy adott csatornát nézve, miért nem lehet annak teljes programját előkapni, egy (vagy kettő) gombnyomásra megjeleníteni. Vagy lehessen alul az aktuális és a következő műsor megjelenítésénél lapozgatva a további műsorokat is előcsalogatni. Most erre csak a teljes műsorfüzet előszedésével van mód ami, mint említettem nagyon lassú.
-Csatornák között fel/le lépkedéskor még mindig előfordul, hogy egyszer csak valamelyik elől lévő (10 alatti) csatornára ugrik, az épp következő helyett.
-Sorozat felvétel nem mindig tudja felismerni az egyes epizódokat. Csak kiírja, hogy "nem elérhető" miközben pl.: ép aznap van a következő, rögzítendő rész.
-Sorozat felvételnél a felvett epizódok tartalma még mindig olvashatatlan Az ékezetes karakterek hibásak.
-A videótár "ingyenes" részében nincs felsorolva az összes ingyenes anyag.
-Az "info" gombra feljövő (ill a műsorfüzetből megtekinthető) műsor-információ, miért nem tartalmazza a stáblistát, a készítés évét stb. amiket amúgy a kereséskor megmutat. Jó volna, ha ezek az infók, meg pl. az, hogy milyen nemzetiségű a film megjelenne. (más, gyengébb ;-) szolgáltatónál így van)
-Jó ideje működik, hogy egyszerre két műsort is fel lehessen venni, de...
-Ha akkor kapcsolom be a amikor még rögzíti a két műsort, akkor az a képernyő fogad, hogy két műsor van rögzítés alatt és ha mégis bekapcsolom ,akkor ez egyik felvételt le fogja állítani. De nem írja ki, hogy mi az a két műsor és nem ad lehetőséget, hogy én válasszam ki, hogy melyiket állítsa le. Ez egy jó szolgáltatás volna!
-Ha akkor kapcsolom be a amikor már az egyik rögzítendő műsort már felvette, akkor is még mindig az a képernyő fogad, hogy két műsor van rögzítés alatt és ha mégis bekapcsolom, akkor ez egyik felvételt le fogja állítani. És mivel ekkor már csak egy műsort rögzíti, azt az egyet fogja leállítani

Hirtelen, ennyi!

Szerkesztette: m_and_m 2010. 05. 20. 13:44 -kor

#3265 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2010. 05. 20. 14:43

-Egy adott csatornát nézve, miért nem lehet annak teljes programját előkapni, egy (vagy kettő) gombnyomásra megjeleníteni. Vagy lehessen alul az aktuális és a következő műsor megjelenítésénél lapozgatva a további műsorokat is előcsalogatni. Most erre csak a teljes műsorfüzet előszedésével van mód ami, mint említettem nagyon lassú.

Ezzel nagyon egyetértek.
Papesz

#3266 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2010. 05. 20. 14:43

Sziasztok! Tisztelt UPC!
Nekem is rögtön az elejétől van UPC-m (Thomson felvevős). A kezdeti hibák után egy ideig nagyon jól dolgozott. Kb. fél év óta bizonyos hibák megszaporodtak, illetve sok bosszantó probléma meg még mindig jelen van. Ezekről írnék, hogy megtudjam, ti mit tapasztaltok. És bízom benne, hogy az UPC-s topiktárs is olvassa, mert egyelőre semmiféle felületet nem találtam, ahol értő fülekre találnának a felhasználók észrevételei. (az ügyfélszolgálatot felejtsük el)
-Standby-ban a felvétel közben többször befagy. Már rég be kellett volna fejeznie a felvételt, de még mindig világít a piros led és a távirányítóra sem reagál. Kihúzom a tápcsatlakozót, bedugom, újraindul. A felvételt megnézve azt szépen elkészítette és be is fejezte a megadott időben. Csak valahogy ezek után behal.
-Egy felvétel visszanézésekor, azt megállítva, visszatérve a menübe iszonyúan lassan 4-5 mp, mire a menü megjelenik. Egyáltalán az egész menü, különösen a műsorfüzet nagyon lassú.
-Csatornák között fel/le lépkedéskor még mindig előfordul, hogy egyszer csak valamelyik elől lévő (10 alatti) csatornára ugrik, az épp következő helyett.
-Sorozat felvétel nem mindig tudja felismerni az egyes epizódokat. Csak kiírja, hogy "nem elérhető" miközben pl.: ép aznap van a következő, rögzítendő rész.
-Sorozat felvételnél a felvett epizódok tartalma még mindig olvashatatlan Az ékezetes karakterek hibásak.
-A videótár "ingyenes" részében nincs felsorolva az összes ingyenes anyag.
-Az "info" gombra feljövő (ill a műsorfüzetből megtekinthető) műsor-információ, miért nem tartalmazza a stáblistát, a készítés évét stb. amiket amúgy a kereséskor megmutat. Jó volna, ha ezek az infók, meg pl. az, hogy milyen nemzetiségű a film megjelenne. (más, gyengébb Kép szolgáltatónál így van)
-Jó ideje működik, hogy egyszerre két műsort is fel lehessen venni, de...
-Ha akkor kapcsolom be a amikor még rögzíti a két műsort, akkor az a képernyő fogad, hogy két műsor van rögzítés alatt és ha mégis bekapcsolom ,akkor ez egyik felvételt le fogja állítani. De nem írja ki, hogy mi az a két műsor és nem ad lehetőséget, hogy én válasszam ki, hogy melyiket állítsa le. Ez egy jó szolgáltatás volna!
-Ha akkor kapcsolom be a amikor már az egyik rögzítendő műsort már felvette, akkor is még mindig az a képernyő fogad, hogy két műsor van rögzítés alatt és ha mégis bekapcsolom, akkor ez egyik felvételt le fogja állítani. És mivel ekkor már csak egy műsort rögzíti, azt az egyet fogja leállítani

Hirtelen, ennyi!

Tisztelt m_and_m!

Szeretnénk megköszönni az észrevételeket! Cégünk követi a fórumon zajló beszélgetéseket, fontosak számunkra a szolgáltatásinkat érintő vélemények, információk.

A műsorújság átalakításán technikai és vizuális megjelenésének upgrade-jén jelenleg is dolgoznak kollégáink.
A sorozatfelvétel funkció javításában nagy segítséget jelentene nekünk, ha privát levélben elküldené pontosan mit és mikor próbált rögzíteni.
A műsorfüzet, és a tvsearch nem pontosan ugyanazt az információt tartalmazza, mivel a műsorújság jelen változatában az adatnak bele kell férni egy adott sávszélességbe, és betöltési időbe, viszont ennek átalakítása viszonylag könnyen megoldható.
A dupla rögzítéskor tapasztalt és a többi említett problémával kapcsolatban utánanézünk, miként lehetne ezeket megoldani.

Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#3267 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 05. 25. 10:27

Tisztelt m_and_m!

Szeretnénk megköszönni az észrevételeket! Cégünk követi a fórumon zajló beszélgetéseket, fontosak számunkra a szolgáltatásinkat érintő vélemények, információk.

A műsorújság átalakításán technikai és vizuális megjelenésének upgrade-jén jelenleg is dolgoznak kollégáink.
A sorozatfelvétel funkció javításában nagy segítséget jelentene nekünk, ha privát levélben elküldené pontosan mit és mikor próbált rögzíteni.
A műsorfüzet, és a tvsearch nem pontosan ugyanazt az információt tartalmazza, mivel a műsorújság jelen változatában az adatnak bele kell férni egy adott sávszélességbe, és betöltési időbe, viszont ennek átalakítása viszonylag könnyen megoldható.
A dupla rögzítéskor tapasztalt és a többi említett problémával kapcsolatban utánanézünk, miként lehetne ezeket megoldani.

Ezzel a sorozatrögzítési problémával már én is találkoztam, nálunk általában akkor jön elő, ha régebben lett beállítva a rögzítés és már néhány részt felvett (napi sorozatoknál már előbb is jelentkezhet). Előfordul, hogy egy-egy epizódot kihagy a rögzítésből vagy egyszer csak gondol egyet és nem veszi tovább, ekkor a tv műsor tervezőben azt írja, hogy nem elérhető. Lehet, hogy nem a legjobb példa, de most pl. beállítottam a Comedy Centralról az Életem értelmei c. sorozatot próbaképpen, ebből szombaton a 202. részt felvenné, de a 203. részt már nem, vasárnap viszont felvenné a 204. és 205. részt is. De volt problémánk a Csengetett, Mylord? c. sorozattal is a Poénon, m1 és AXN csatornákon futó sorozatokkal is.

#3268 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 05. 25. 10:27

Tisztelt m_and_m!

Szeretnénk megköszönni az észrevételeket! Cégünk követi a fórumon zajló beszélgetéseket, fontosak számunkra a szolgáltatásinkat érintő vélemények, információk.[size="3"][font="Calibri"]

...

Tisztelt UPC!

Köszönöm, hogy elolvasta a hozzászólásomat! Nem titkolt célom az volt, hogy Önök is foglalkozzanak a felvetett problémákkal. Remélem, sikerült előrelépni, és a rendszert jobbítani!

#3269 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 05. 25. 11:30

Ezzel a sorozatrögzítési problémával már én is találkoztam, nálunk általában akkor jön elő, ha régebben lett beállítva a rögzítés és már néhány részt felvett (napi sorozatoknál már előbb is jelentkezhet). Előfordul, hogy egy-egy epizódot kihagy a rögzítésből vagy egyszer csak gondol egyet és nem veszi tovább, ekkor a tv műsor tervezőben azt írja, hogy nem elérhető. Lehet, hogy nem a legjobb példa, de most pl. beállítottam a Comedy Centralról az Életem értelmei c. sorozatot próbaképpen, ebből szombaton a 202. részt felvenné, de a 203. részt már nem, vasárnap viszont felvenné a 204. és 205. részt is. De volt problémánk a Csengetett, Mylord? c. sorozattal is a Poénon, m1 és AXN csatornákon futó sorozatokkal is.

Nálam pont a napi sorozatokkal nincs gond. Pl. Barátok közt (no és a Jóban rosszban is ;-) ) szépen megy epizódról epizódra. De ha eljön a nyári szünet, akkor már annak végén nem találja meg az epizódokat, és újra be kell állítani.

De pl. Travel Channel-en az év elején a Svájci vasutas sorozatnál (ahol egy-két naponta voltak a részek), megkérdezte, hogy az összes epizódot akarom-e (tehát, valahogyan "érezte", hogy sorozatról van szó), de a további részeket mégsem állította be felvételre, csak azt amin a felvételt megnyomtam. Utána már csak a "még nem elérhető" -t írta ki a tervezőben.
Az elmúlt hetekben az m1-en heti bontásban sugárzott A bunker-rel is hasonlót tapasztaltam míg, az év elején a Filmmúzeumon adott Páratlan évek simán rögzült epizódonként szépen.

#3270 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2010. 05. 26. 10:46

Nálam pont a napi sorozatokkal nincs gond. Pl. Barátok közt (no és a Jóban rosszban is Kép ) szépen megy epizódról epizódra. De ha eljön a nyári szünet, akkor már annak végén nem találja meg az epizódokat, és újra be kell állítani.

De pl. Travel Channel-en az év elején a Svájci vasutas sorozatnál (ahol egy-két naponta voltak a részek), megkérdezte, hogy az összes epizódot akarom-e (tehát, valahogyan "érezte", hogy sorozatról van szó), de a további részeket mégsem állította be felvételre, csak azt amin a felvételt megnyomtam. Utána már csak a "még nem elérhető" -t írta ki a tervezőben.
Az elmúlt hetekben az m1-en heti bontásban sugárzott A bunker-rel is hasonlót tapasztaltam míg, az év elején a Filmmúzeumon adott Páratlan évek simán rögzült epizódonként szépen.

ha a filmnél az adatlapon szám szerepel akkor sorozatnak érzékeli. ilyen volt amikor a discovery channel-en ment az újáépítők és az egyik epizód címe az 56-os bel air volt. akkor ez 56. résznek vette, de a többi epizódot már kihagyta.

ezért lenne jó egységesíteni a sorozatok számozását, mint ahogy egy régebbi hozzászólásomban írtam

#3271 Felhasználó inaktív   zebulon66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 22:47

Tisztelt UPC!

A médiaboxra szánt szoftvereket a cégen belül megnézi-e valaki telepítés előtt? A műsorújság, interaktív szolgáltatások megdöbbentően lassúak, de a videótár még ezeken is túltesz!
Minimum 30-40 másodperc szükséges ahhoz, hogy egyik menüből átlépjünk a másikba! Közel egy perc telik el a film befejeződése után, amíg visszatér a választó menübe.
Nem tudom hogyan lehet 2010-ben ilyen válaszidejű eszközöket (szoftvereket) használni!

#3272 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: zebulon66 - Dátum: 2010. 05. 26. 23:47

Tisztelt UPC!

A médiaboxra szánt szoftvereket a cégen belül megnézi-e valaki telepítés előtt? A műsorújság, interaktív szolgáltatások megdöbbentően lassúak, de a videótár még ezeken is túltesz!
Minimum 30-40 másodperc szükséges ahhoz, hogy egyik menüből átlépjünk a másikba! Közel egy perc telik el a film befejeződése után, amíg visszatér a választó menübe.
Nem tudom hogyan lehet 2010-ben ilyen válaszidejű eszközöket (szoftvereket) használni!

Cégünknél egy technikai team folyamatosan dolgozik azon, hogy a digitális szolgáltatásunk zavartalanul működjön, és a tapasztalt, jelzett problémákat minél hamarabb megoldják.

A legfrissebb feladatok között tesztelik az új TVGuide változatát, melynek köszönhetően jelentősen felgyorsul a műsorújság elérhetősége. Az új műsorújság megjelenésében és működésében is számos változással szolgál. (a kezelés elve változatlan marad) A médiabox indításkor letölti az információt a box flash memóriájába, így ezen túl jelentősen csökken a TVGuide elérésének ideje.

A videotár és az interaktív menü elérésének hosszú válaszideje egyéni hiba lehet Önnél, ezért szeretnénk kérni, hogy privát e-mailben írja meg előfizetői adatait (ügyfélszám, cím) vagy ha ezt nem szeretné, akkor a mediabox típusát és azt a várost ahol igénybe veszi a szolgáltatást.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#3273 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 05. 27. 11:16

Cégünknél egy technikai team folyamatosan dolgozik azon, hogy a digitális szolgáltatásunk zavartalanul működjön, és a tapasztalt, jelzett problémákat minél hamarabb megoldják.

A legfrissebb feladatok között tesztelik az új TVGuide változatát, melynek köszönhetően jelentősen felgyorsul a műsorújság elérhetősége. Az új műsorújság megjelenésében és működésében is számos változással szolgál. (a kezelés elve változatlan marad) A médiabox indításkor letölti az információt a box flash memóriájába, így ezen túl jelentősen csökken a TVGuide elérésének ideje.

A videotár és az interaktív menü elérésének hosszú válaszideje egyéni hiba lehet Önnél, ezért szeretnénk kérni, hogy privát e-mailben írja meg előfizetői adatait (ügyfélszám, cím) vagy ha ezt nem szeretné, akkor a mediabox típusát és azt a várost ahol igénybe veszi a szolgáltatást.

A Videótár nálunk sem mondható éppen gyorsnak. Az On Demand gombra a főoldal viszonylag hamar bejön, de az HBO és az RTL Videótárba tovább lépve bizony már lassabb lesz.
A minősége sem az igazi. Fizetős filmet még nem láttam, de amikor voltak ingyenes filmek, azok nem voltak meggyőzőek. Az HBO Videotár filmjei is gyengébbek, mintha a csatornán nézném meg, az RTL-é pedig szinte katasztrófa, annyira kockásodik.

Szerkesztette: s.attesz 2010. 05. 27. 12:22 -kor

#3274 Felhasználó inaktív   zebulon66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 14:37

Tisztelt UPC!

Köszönöm a gyors választ a felvetett problémára. Ugyancsak derék dolognak tartom, hogy jelenleg is dolgoznak a szolgáltatás gyorsításán.
Ez számomra még mindig azt jelenti, hogy lassúság esetében elismert(régebbről ismert) problémával állunk szemben, és a jelenleg használt szoftverek messze vannak még a tökéletes működéstől.

A videotár hosszú válaszidejét máshol és másoknál is tapasztaltam, ezért úgy gondolom nem helyes ha egyéni hibáként kezelik az általam jelzett lassúságot. Elég, ha beleolvassunk a társ fórumba (UPC kábeltévé szolgáltatása), ott is ugyanezeket a problémákat említik.

Mivel sehol nem találtam ilyen adatot, azt szeretném megtudni, hogy a szoftverek paraméterkönyvében az elvárt és a maximális reakcióidő hány másodpercben van meghatározva.

#3275 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 15:27

Tisztelt UPC on-line!

Létezik, hogy lesz arra lehetőség a jövőben, hogy DVB-C kompatíbilis TV készüléken ún. CA-modul használatával az előfizetők igényeljenek egy külön smart-kártyát a médiabox helyett, vagy esetleg mellé? Tisztában vagyok vele, hogy hiába szabvány a szabvány, előfordulhatnak kompatibilitási problémák, de én pl. szívesen fizetnék havonta egy apró összeget egy második smart-kártyáért, hiszen így egyéb eszköz nélkül tudnék digitális minőségben tv-zni.

#3276 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Goodman - Dátum: 2010. 05. 27. 16:27

DVB-C kompatíbilis TV készüléken ún. CA-modul használatával

Idézet

kérdésedre meg is van a válasz, pont tegnap kérdeztünk rá

az van, hogy mivel a kártyás megoldás max néhány tucat embert érintene, ezért a cég nem foglalkozik vele érdemben

De mar ketten itt vagyunk a nehany tucatbol.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3277 Felhasználó inaktív   zebulon66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 15:56

Idézet

kérdésedre meg is van a válasz, pont tegnap kérdeztünk rá
az van, hogy mivel a kártyás megoldás max néhány tucat embert érintene, ezért a cég nem foglalkozik vele érdemben

Ezt miből gondolják?
Engem is érdekelne a dolog. Így már legalább hárman vagyunk!

#3278 Felhasználó inaktív   pinguz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Goodman - Dátum: 2010. 05. 27. 15:27

Tisztelt UPC on-line!

Létezik, hogy lesz arra lehetőség a jövőben, hogy DVB-C kompatíbilis TV készüléken ún. CA-modul használatával az előfizetők igényeljenek egy külön smart-kártyát a médiabox helyett, vagy esetleg mellé? Tisztában vagyok vele, hogy hiába szabvány a szabvány, előfordulhatnak kompatibilitási problémák, de én pl. szívesen fizetnék havonta egy apró összeget egy második smart-kártyáért, hiszen így egyéb eszköz nélkül tudnék digitális minőségben tv-zni.

Na egy ilyen megoldas engem is nagyon erdekelne (leszamitva azt a reszt, hogy kulon fizessek is erte... cserebe en inkabb visszaadnam a boxot)

#3279 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:01

Pedig ez pont egy olyan feature, amihez se plusz ember nem kell, se plusz eroforras, kell csinalni egy formanyomtatvanyt maximum, smart kartya gondolom akad boven...

#3280 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 05. 27. 16:45

De mar ketten itt vagyunk a nehany tucatbol.

Samott

Es par ora alatt megduplazodtunk! :D

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Utolsó »