HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#3341 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 28. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: pinguz - Dátum: 2010. 06. 25. 22:33

Ismet koszonom a valaszt, de ugy latom, hogy abban a menupontban csak globalisan lehet beallitani az alapertelmezett hangsav nyelvet, es ez az en problemamat szerintem nem fogja megoldani. Nekem egeszen konkretan az a hasfajasom, hogy az m1 HD es m2 HD eseten ket hangsav van: "Magyar" es "Magyar Dolby Digital" (tehat mindketto magyar). En a dolby digitalt szoktam valasztani, de ha csatornavaltas utan visszamegyek az m1 HD vagy m2 HD-re, akkor megint sima "Magyar" lesz a kivalasztott hang, es megint at kell allitanom "Magyar Dolby Digital"-ra.

Mindenesetre ma este bekapcsolva hagyom a boxot, hatha frissul valami.

Addig is meg tudna nezni valaki, hogy mi a legfrissebb verzio Philips HD DVR-nel? Az enyemen 3.8.0.393 van.

Tisztelt pinguz!

Az m1, m2 HD adások hangsávjával kapcsolatos felvetését továbbítottuk az illetékes kollégáknak megfontolásra. A Philips HD DVR-nél a pedig a 3.8.0.393 a legutóbbi publikus szoftververzió.

Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#3342 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2010. 06. 08. 19:56

Nekem alapvetően tetszik az új EPG.

Próbálkozom megbarátkozni vele, de nem sikerül, nekem rosszabbnak tűnik, mint az előző. Gyorsabb nem lett, viszont kitakarja az egész képet, így nem látni semmit a tv adásból. Szerintem kár volt lecserélni.

#3343 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: pinguz - Dátum: 2010. 06. 23. 21:02

Nem tudja esetleg valaki, hogy a Philips HD DVR-rel meg lehet-e valahogy jegyeztetni, hogy egy adott csatornanal melyik hangsavot hasznalja? Most minden csatornavaltas utan ujra be kell allitanom, es kezd unalmas lenni.

Nekünk a normál rögzítős box-ok sem jegyzik meg, pl. az Euronews-nál hiába állítom az angol hangsávra, ha legközelebb odakapcsolok, akkor alapból megint a francia hangsávra áll.

#3344 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 08:20

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 07. 01. 09:43

Próbálkozom megbarátkozni vele, de nem sikerül, nekem rosszabbnak tűnik, mint az előző. Gyorsabb nem lett, viszont kitakarja az egész képet, így nem látni semmit a tv adásból. Szerintem kár volt lecserélni.

Jó pár hete van ez az új EPG. Véleményem: a régi EPG 10-ből 5 pont, az új 10-ből 2 pont. :down: :down: :down:

#3345 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 22. 12:19

Ezt a upc-nek is megírjátok?
Szerintem kellene, mielőtt hivatalos panasz hiányában megjelenik egy cikk/belső anyag, hogy mennyire jó az epg és semmi negatív visszajelzés.

#3346 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 22. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 07. 22. 13:19

Ezt a upc-nek is megírjátok?
Szerintem kellene, mielőtt hivatalos panasz hiányában megjelenik egy cikk/belső anyag, hogy mennyire jó az epg és semmi negatív visszajelzés.

Tisztelt Fórumozók!

Minden a szolgáltatásainkkal kapcsolatos információt figyelemmel kísérünk a fórumokon. Folyamatosan figyeljük és továbbítjuk az EPG-nél tapasztaltakat is - akár pozitívak akár negatívak-, ezért kérjük, hogy a további meglátásokat, javaslatokat -melyek még nem kerültek tárgyalásra-, küldjék meg nekünk upconline@upc.hu címünkre.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#3347 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 22. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 07. 22. 13:01

Tisztelt Fórumozók!

Minden a szolgáltatásainkkal kapcsolatos információt figyelemmel kísérünk a fórumokon. Folyamatosan figyeljük és továbbítjuk az EPG-nél tapasztaltakat is - akár pozitívak akár negatívak-, ezért kérjük, hogy a további meglátásokat, javaslatokat -melyek még nem kerültek tárgyalásra-, küldjék meg nekünk upconline@upc.hu címünkre.

Garantált nálam a Thomson box lefagyása:

Vesz fel a box 1 filmet és közben bekapcsolom az EPG-t és beállítok 1 újabb felvételt!!
Annyi pozitívum van,hogy legalább a filmet felveszi és ott, a kikapcsolás idején lerohad.
Persze ha nem venném észre, akkor a következő filmet már nem venné fel!!!

Ekkor semmire -távirányító,előlap- nem reagál csak az áramtalanítás segít rajta.

#3348 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 12:11

Augusztustól a Spektrum televízió új lógóval ,új tartalommal és mindez nagy felbontású 16-9-es és HD képminőségben.

A változások a csatorna 15-születésnapjára fognak történni ,a csatorna a kezdetektől gyakorlatilag változatlan formában sugároz .
A Spektrum HD műsora teljesen megegyezik a klasszikus SD változattal . A csatorna képviselője a Chello Central Europe ,mely elérhető minden hálózatban .A HD-verzió a UPC Digital és egyes hírek szerint a UPC Directnél válik elérhetővé.

Forrás:
http://www.satportal....php?storyid=21

http://www.digiporta...omment.news.233
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#3349 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 27. 13:20

Tisztelt UPC On-Line!

Duna HD lesz valamikor?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#3350 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 27. 14:45

Engem az érdekelne, lesz-e History HD a digitális kábelTV kínálatában a közeljövőben. Ha jól tudom, a Direct-en pl van.

#3351 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 30. 14:29

Tisztelt UPC on-line!

A Spektrum HD - mikortól lesz elérhető UPC Digital-on?

Szerkesztette: Modika 2010. 07. 30. 14:30 -kor

#3352 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 06. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2010. 07. 30. 15:29

A Spektrum HD - mikortól lesz elérhető UPC Digital-on?

Mostantol, a 74-es csatin.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3353 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 07. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 08. 06. 09:18

Mostantol, a 74-es csatin.

Samott

Nekem két oldalt ott a fekete sáv. Vagy ez csak felkonvertált adás?
Papesz

#3354 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 07. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 08. 07. 10:27

Nekem két oldalt ott a fekete sáv. Vagy ez csak felkonvertált adás?

Lehet,hogy olyan műsort adtak éppen.

Én tegnap néztem,és 16:9 be ment!

#3355 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 07. 10:45

Valaki nem tudja esetleg, hogy miért tűnt el az m2 HD-ról a Dolby Digital hangsáv? :angry:

#3356 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 07. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2010. 08. 07. 11:39

Lehet,hogy olyan műsort adtak éppen.

Én tegnap néztem,és 16:9 be ment!

Ugyanaz az adás az SD csatornán 16:9-ben ment, a HD-n meg letterbox volt. Nem tudtam megfejteni.
Papesz

#3357 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 07. 22. 14:01

Tisztelt Fórumozók!

Én már egyszer összeírtam a tapasztalataimat, véleményeimet. Azt hiszem az ad épp elég feladatot a UPC-nek. Azokból eddig annyi valósult meg, hogy a lassúcska EPG most már definiáltan: marha lassú lett. Megnyomom a Guide gombot a távirányítón. Elsőként semmi sem történik, csak annyi, hogy kb 10-15 másodpercig semmire sem reagál a készülék. Majd az STB kijelzőre kiírja, hogy Guide. Tovább várakozva kék fátyol ereszkedik a a képre. Az elkövetkező 5-10 másodpercben kékben lehet nézni a műsort. Majd a műsor is megakad, ez jelzi, hogy mindjárt megjelenik a műsorlista.
Annak idején a sávszélességre hivatkozott itt az UPC-s topiktárs utalva a lassúságra.
Jelzem, hogy a mindigTv-n semmit sem kell várni az EPG-re és ugyanarról a műsorról sokkal több infót ad. Sokkal nagyobb ott sem lehet a sávszélesség.

További tapasztalatokat nem fogok írni az EPG-ről mert, sikeresen leszoktam róla! Majd, ha használható lesz, akkor visszatérek rá.

Viszont elkezdtem az STB Teletext-jét használni. Sok örömem abban sincs. Olyan gyors ez is, mintha a 20 évvel ezelőtti tv-n nézném. Miért nem lehet, hogy az STB, a mai korszerű tv-khez hasonlóan a háttérben betölti az oldalakat?

#3358 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 16:36

Nu, jött egy második box a vinnyogós philips mellé, ez cisco, hát gyorsabbnak nem gyorsabb a menüje, de nem vinnyog. A philips hétvégén megőrült, úgy csinált mintha irányítanám miközben a távirányítóból még az elemet is kiszedtem (nem, nem a szomszéd szórakozott). mára eltűnt a hiba. :D

#3359 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 25. 20:04

Látott már valaki a Spektrum HD-n natív adást? Nekem még egyet sem sikerült elkapni, úgyhogy egyelőre nem értem miért kellet kiírni, hogy HD.
Papesz

#3360 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 25. 21:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2010. 07. 26. 13:11

Ezzel kapcsolatban felmerult bennem a kerdes, hogy az sd spektrum gyalazatosan fos hangminosege (joindulattal 96kbit/sec-es audio, de inkabb 80) az upc sajatossag, vagy spektrumek takarekosban nyomjak, es mar a muholdrol ez a szemet jon? (axn detto)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.