Idézet: upc on-line - Dátum: 2010. 07. 22. 14:01
Tisztelt Fórumozók!
Minden a szolgáltatásainkkal kapcsolatos információt figyelemmel kísérünk a fórumokon. Folyamatosan figyeljük és továbbítjuk az EPG-nél tapasztaltakat is - akár pozitívak akár negatívak-, ezért kérjük, hogy a további meglátásokat, javaslatokat -melyek még nem kerültek tárgyalásra-, küldjék meg nekünk upconline@upc.hu címünkre.
Én már egyszer összeírtam a tapasztalataimat, véleményeimet. Azt hiszem az ad épp elég feladatot a UPC-nek. Azokból eddig annyi valósult meg, hogy a lassúcska EPG most már definiáltan: marha lassú lett. Megnyomom a Guide gombot a távirányítón. Elsőként semmi sem történik, csak annyi, hogy kb 10-15 másodpercig semmire sem reagál a készülék. Majd az STB kijelzőre kiírja, hogy Guide. Tovább várakozva kék fátyol ereszkedik a a képre. Az elkövetkező 5-10 másodpercben kékben lehet nézni a műsort. Majd a műsor is megakad, ez jelzi, hogy mindjárt megjelenik a műsorlista.
Annak idején a sávszélességre hivatkozott itt az UPC-s topiktárs utalva a lassúságra.
Jelzem, hogy a mindigTv-n semmit sem kell várni az EPG-re és ugyanarról a műsorról sokkal több infót ad. Sokkal nagyobb ott sem lehet a sávszélesség.
További tapasztalatokat nem fogok írni az EPG-ről mert, sikeresen leszoktam róla! Majd, ha használható lesz, akkor visszatérek rá.
Viszont elkezdtem az STB Teletext-jét használni. Sok örömem abban sincs. Olyan gyors ez is, mintha a 20 évvel ezelőtti tv-n nézném. Miért nem lehet, hogy az STB, a mai korszerű tv-khez hasonlóan a háttérben betölti az oldalakat?