Idézet: nnunuke - Dátum: 2008. máj. 10., szombat - 17:16
Sziasztok!
Biztonság kedvéért felhívtam a 1221-t megrendelés előtt,és két emberkével beszéltem.
Egyik azt mondta,hogy tényleg létezik hűségidő nélküli,ebben az esetben 4800 ft a bekötési díj.
A másik emberke azt mondta,hogy 4800 ft + 10000 ft a bekötési díj/hűségidő nélküli/,ha hűséggel rendelem akkor csak 3000 ft.Kérhetek 3 féle felvevős médiabox közül.A legjobb felvevősért kell 10000 ft-t fizetni,a másik kettőért nem.
Akkor most hogyis van ez?
Ismételten nem csalódtam a UPC-ben!!!
Ma bementem az Ügyfélszolgálati irodába.Ott egy nőnek mondtam hogy UPC Digitál szolgáltatásuk iránt érdeklődnék.Erre adott egy sorszámot a UPC DIrect szolgáltatásra.Gondoltam biztos egy és ugyanaz csak én vagyok tudatlan.Végre sorra kerültem 15 perc után.Akihez kerültem mondtam mi járatban vagyok erre mondta hogy legközelebb ne a Direct szolgáltatásra kérjek sorszámot hanem a digitálra.No comment.
A férfi egyébbként segítőkész volt.Túl rábeszélős.Kérdeztem hogy milyen lehetőségem van hivatkozva a telefoni beszélgetésre/Előző hsz-om/.Erre közölte hogy ha HD-s csomagot akarom,akkor mindenképp ki kell fizetnem a 10 rugót/Ugyanis csak HD-s felvevős médiaboxuk van,sima már nincs,és nem is lesz-Philips HDTV-/.Plusz ha hűség idő nélkül kérem ,még +10 rugót a bekötésért.Nem tudják a balkezük hogy mit csinál a jobb.Hát ezért lettem T-s annak idején.S maradok is T-home előfizető.