HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 25. 19:30

Idézet: visionbp - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 19:10

Félreértesz, nem az Eurosport HD-re fanyalgok (mint írtam, műholdon zsír), hanem a upc minőségére.

UPC digiten is szupi.

#622 Felhasználó inaktív   _gyurka_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 25. 20:01

Sziasztok,

láttátok a Roland Garros alatt a FULL HD feliratot a bal alsó sarokban? Ezek szerint minden HD anyag így lenne jelölve náluk?

Gyurka

#623 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 20:14

Idézet: _gyurka_ - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 20:01

Sziasztok,

láttátok a Roland Garros alatt a FULL HD feliratot a bal alsó sarokban? Ezek szerint minden HD anyag így lenne jelölve náluk?

Gyurka

igen, minden full hd adasnal ott a logo a jobb also sarokban

#624 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 20:19

Idézet: elmerfudd - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 20:03

Aki meg fanyalog az Eurosport HD-re, hát nem tudom. Amit HD-ben ad az nálam penge.

Itt is penge. Heten talan lesz HelloHD, majd azzal osszehasonlitom jol. Csak bemenetet kell majd valtani. :)
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#625 Felhasználó inaktív   ale 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 06:46

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 20:19

Itt is penge. Heten talan lesz HelloHD, majd azzal osszehasonlitom jol. Csak bemenetet kell majd valtani. :)

Hát nem tudom...Ez a kis videó alapján nagyon durván jó! Akinek ez nem jó az tényleg nézze az SD-t.

#626 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 07:39

Az eurosport video belinkelve nagyon szep. En eddig csak csunya tartalmat lattam, meg a rali is csunya volt raadasul 4:3-ban, de a vid alapjan telleg az lehet, hogy a sokfele forras miatt ez mar csak igy lesz egy jo ideig.

Viszont szombaton a nagy csaladi ebed alatt elojott a "minek a HD par csatorna miatt?" kerdes. Hat az van, hogy eddig a natgeo a sok "haborus repulos", meg "nagy epuletek" miatt nekem no-go volt, HBO-m meg nem volt soha. Most gyakorlatilag mikor en otthon vagyok vagy HBO-t vagy natgeoHD-t nezek. Olyan oriasi a kontraszt, meg a DVD-vel szemben is neha, hogy visszakapcsolni az AXN-re egy jo kis kockas CSI-ert mar nem annyira csabito. Az elmulét egy hetben ugy tunik megvaltoztatta a TV-nezesi szokasaimat a HD, meg ez a DVB keretrendszer, inkabb folveszek (javujjon ma meg a scheduled rec!) es megnezem kesobb igy biztositva az allando kontentet, minthogy kapcsolgassak vagy ne adj isten TV2-vel igazitsam stabil 80-fele az IQ szintem.

Egy dolgot remelek, hogy a natgeo HD megmarad a HD-barat tartalmak mellett: meduzak, polipok, szarazfoldi allat, katana keszites, stb... es nem megy el megint a "mega creatures", WWII iranyba.

Tegnap a katanas film alatt olyan kepeket mutogattak (videki japan, tokio, ember dolgozik hagyomanyosan), hogy bakker beszerzek meg egy TV-t es kirakom falikepnek minden 10.000-ik key frame-et.

(Azt honnan lehet tudni, hogy egy film a HBO HD-n telleg HD source-bol van-e love a UPC-nek?)
"He's come to tell you what's right and wrong
Sexual Harassment Panda!"

#627 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 08:16

Idézet: zgobolos - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 8:39

Tegnap a katanas film alatt olyan kepeket mutogattak (videki japan, tokio, ember dolgozik hagyomanyosan), hogy bakker beszerzek meg egy TV-t es kirakom falikepnek minden 10.000-ik key frame-et.

Bakter, a multkor csak a masodik felet lattam, fel akartam venni... perszehogy elfelejtettem. Na ez a musor asszem jo demo lenne, hogy mit is tud a HD, 50-es fullhd plazman hihetetlen.

#628 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 08:37

Na nem tudom ez etikus-e, de mindenesetre nem banto asszem. Ez a chat ilyen, ki lehet vinni, tudunk ra hivatkozni mi is. Nem csak nekik van meg. Forradalmi. Na mindegy, ime az idozitett felvetel kessobb indulasa most mar akkor ismert problema a UPC-nek is:

(09:04 AM) Operátor: ** AZ OPERÁTOR KÉSZEN ÁLL A BESZÉLGETÉSRE **
(09:04 AM) Operátor: Üdvözlöm Operátor vagyok.
(09:04 AM) Érdeklődő: Jo reggelt kivanok, Érdeklődő vagyok
(09:04 AM) Érdeklődő: Van UPC digital platinum elofizetesem otthon
(09:05 AM) Érdeklődő: ami miatt irok az az, hogy a felvevo (philips HD DVR) nem kezdi el idoben a felvetel
(09:05 AM) Érdeklődő: olyan par percet kesik
(09:05 AM) Érdeklődő: tegnap 4 per volt a differencia
(09:05 AM) Érdeklődő: tudnak onok errol a hibarol?
(09:05 AM) Érdeklődő: a hwsw.hu internetes forumaban is felmerult mostanaban
(09:06 AM) Érdeklődő: ha pl egy film 20.00-kor kezdodik
(09:06 AM) Érdeklődő: es az epg guide-bol a rec gomb megnyomasaval allitom be a scheduled recordingot
(09:06 AM) Érdeklődő: akkor 20:04-kor indul el a felvetel
(09:06 AM) Érdeklődő: idot beallitani a boxon nem lehet ha jol tudom
(09:07 AM) Érdeklődő: tehat en nem tudom ezt elrontani
(09:07 AM) Érdeklődő: ez az a forum amit emlitettem: https://forum.hwsw.h...c=138906&st=570
(09:07 AM) Operátor: Pillanat.
(09:07 AM) Érdeklődő: a 20-adik oldalon es a 21-ediken foglalkoznak az idozitett felvetel problemaval
(09:09 AM) Érdeklődő: varom
(09:11 AM) Érdeklődő: ez amugy foleg a HBO HD-nel zavaro, ahonnan vennek fol elore beprogramozva, de ez megoli az egesz hangulatat
(09:12 AM) Érdeklődő: a szolgaltatassal mas baj nincs egyebkent ami eddig biztato
(09:12 AM) Operátor: Utánna érdeklődtem.
(09:13 AM) Operátor: Több csatornán próbált a afelvételt. Diszpécsert kérdeztem és nem tudnak ilyen jellegű hibáról. Nem lehet, hogy csak a műsort kezdik hamarabb?
(09:13 AM) Érdeklődő: nem
(09:14 AM) Érdeklődő: neztem a szamitogepemen is az orat
(09:14 AM) Érdeklődő: az HBO meg hiresen pontos
(09:14 AM) Operátor: Esetleg egy gyári értékek visszaállítására van lehetőség, hátha elállítódot valami.
(09:14 AM) Érdeklődő: a hwsw.hu foruman azt irtak, hogy mar szoltak a hibarol az UPC-nek
(09:14 AM) Operátor: lehet,hogy több csatorna között is van idő különbség.
(09:15 AM) Érdeklődő: kesobb valaki azt irta vissza, hogy a UPC-nel senki nem tud rola
(09:15 AM) Érdeklődő: nem lehet olyat, hogy kihivok egy szerelot, aki a sajat szemevel gyozodikmeg, keszit egy munkalapot vagy mifenet, es hivatalosan is ertesul az UPC a problemarol?
(09:15 AM) Operátor: A diszpécser tájékoztatott, ha tényleg több csatornánál fent áll ez a probléma, akkor továbbítom nekik és a fejállomáson megnézik.
(09:16 AM) Érdeklődő: olyan, mintha a box belso oraja lenne arbitrarisan beallitva
(09:16 AM) Érdeklődő: van akinek 20-percnel is tobb az eltolas
(09:16 AM) Érdeklődő: minden csatornara fenn all
(09:16 AM) Érdeklődő: nem csatorna fuggo tehat
(09:16 AM) Operátor: Fel tudok venni munkalapot, de ha nem a mi hibánk akkor 2400 ft-os kiszállási díj kerül beterhelésre.
(09:16 AM) Érdeklődő: es nem csak nekem, hanem globalis ugy tunik
(09:16 AM) Érdeklődő: rendben
(09:16 AM) Operátor: Akkor továbbítom az illetékeseknek.
(09:17 AM) Érdeklődő: adok egy ugyfelszamot, pill
(09:17 AM) Operátor: Rendben, köszönöm.
(09:19 AM) Érdeklődő: na nem tudom megszerezni, viszont:
(09:19 AM) Érdeklődő: elofizeto neve: Fele Ségem
(09:19 AM) Operátor: Cím?
(09:19 AM) Érdeklődő: Lakcim: IRSZ, CITY STREET NR
(09:19 AM) Érdeklődő: anya neve: Feleségem Anyja
(09:20 AM) Operátor: Köszönöm megtaláltam.
(09:20 AM) Érdeklődő: megoldhato, hogy aki kijon felhivjon a kiszallas elott ugy fel oraval?
(09:21 AM) Operátor: Nem technikust akartam kiküldeni, hanem a diszpécsereknek továbbítom.
(09:21 AM) Érdeklődő: rendben
(09:21 AM) Operátor: vagy akkor küldjek ki szerelőt és ha 2400 ft a kiszállás vállalja.
(09:21 AM) Érdeklődő: az is jo egyenlore
(09:21 AM) Érdeklődő: eloszor legyen diszpecser
(09:21 AM) Érdeklődő: kapok ertesitest ha ok nem talalnak semmit?
(09:22 AM) Érdeklődő: csak mert utana kene szerelo ha telleg nincs eredmeny belsoleg
(09:22 AM) Operátor: Rendben. Mindenképpen most továbbítom.
(09:22 AM) Operátor: ha nem javúl mindenképpen jelezze.
(09:22 AM) Operátor: Mai napon mégnézik a fejállomáson.
(09:22 AM) Érdeklődő: szoval akkor direkt visszajelzest nem kapok?
(09:23 AM) Érdeklődő: pedig jo lenne
(09:23 AM) Érdeklődő: vagy: nezzem meg a hiba fenn all-e mondjuk holnap?
(09:24 AM) Operátor: Igen mindenképpen és ha nem küldünk szerelőt.
(09:24 AM) Érdeklődő: tehat a kerdes: nem kapok direkt visszajelzest, hanem nezzem meg mondjuk holnap?
(09:25 AM) Érdeklődő: vagy kapok visszajelzest a "diszpecerektol" vagy akik "megnezik a fejallomast"?
(09:25 AM) Operátor: igen.
(09:25 AM) Érdeklődő: :)
(09:25 AM) Érdeklődő: elnezest, fura ez az eltolas a chat-en
(09:25 AM) Operátor: nem nézni kell és ha nem sikerül helyreállítani központilag, jelezze.
(09:26 AM) Érdeklődő: koszonom
(09:26 AM) Érdeklődő: akkor reszemrol mindent megtudtam
(09:26 AM) Érdeklődő: viszont beszelgetesre
(09:26 AM) Operátor: Köszönöm a megkeresését.
(09:26 AM) Operátor: Viszont.

#629 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 08:44

ja igen. mi az a piros felkialtojel egy csikos kockaban? a guide nem ir errol a jelro, vagy csak nem vagyok szemfules? ezt a felvett cuccok listajaban lehet latni.

(vagy csikos felkialtojal, nem csikos kockaban? vagy nincs is csik? nem emlekszem jol mar, de majd' minden felvetelemet megcimkezi ezzel)

#630 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 09:33

Idézet: zgobolos - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 8:44

ja igen. mi az a piros felkialtojel egy csikos kockaban? a guide nem ir errol a jelro, vagy csak nem vagyok szemfules? ezt a felvett cuccok listajaban lehet latni.

(vagy csikos felkialtojal, nem csikos kockaban? vagy nincs is csik? nem emlekszem jol mar, de majd' minden felvetelemet megcimkezi ezzel)

Azt jelenti, hogy a felvételt nem tudta befejezni.

#631 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 09:33

Az hibat jelez. Amugy ha olvastad volna a forumot, melott chatelsz az ugyfelszolgalattal, akkor tudnad, hogy ez szoftverhiba, tobbszor leirtuk mar, hogy adott ido utan rendszeresen elojon es csatornatol teljesen fuggetlen. A felvetel kb. negyed oraval kesobb kezdodik meg a beallitottnal es hibaval all le, azt jelzi a piros felkialtojeles ikon, amelyik felvetel mellett olyan van, az valszeg elszarodott. A fejallomason semmit sem tudnak ezzel kezdeni, mert koze sincs hozza.
En tortenetesen meg nem jeleztem ezt a hibat a UPC-nek, gondoltam azert ok is tesztelik a sajat szarjukat, nyilvan mar rajottek es keszul a Philipsnel a javitott szoftver. Legalabbis ezt remelem.

Krinyo

#632 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 10:04

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 9:33

Amugy ha olvastad volna a forumot, melott chatelsz az ugyfelszolgalattal, akkor tudnad, hogy ez szoftverhiba, tobbszor leirtuk mar, hogy adott ido utan rendszeresen elojon es csatornatol teljesen fuggetlen.

nem szoktam hatraolvasni, foleg ha azt latom, hogy "folytatas innen". szerintem nem vagyok ezzel egyedul. az ido draga, es tudom hogy kerdeseket ujra felvetni is haszontalan.

viszont nem tudom mennyire hivatalos ez a forum (felteves: semennyire), es mennyire olvassak a upc-nel (felteves: talan kicsit). az hogy az ufsz-os nem hallott rola nem jelent semmit, az hogy a diszpecser sem az mar egy picit szomoru. nem tudom a fejallomason ki mit tud vele kezdeni, ez nem az en ugyem. ha semmit nem csinalnak, az holnapra kiderul. aztan ha kijon a szerelo, akkor a problema mar megtalalta a megfelelo forumat. ha o sem tud segiteni, akkor ugy erzem jogosan tudok asztalt verni.

ha masnak esetleg voltak mar olyan tapasztalatai ezzel a problemaval ahol technikus is be volt vonva es szuletett eredmeny az lecci irjon egy "."-ot, nem tobbet es akkor igerem visszaolvasok. (nem hiszem hogy lenne ilyen, mert akkor mar nem allna fel a problema senkinel, illetve lenne hivatalos megoldas publikalva).

na mindegy, amit irtam az arrol szolt, hogy ha isten es a part is ugy akarja belathato idon belul kapunk valaszt.

no offence :)

[szerk: a piros felkialtojel meg ugy erzem indokolatlanul jelenik meg a legtobb felvetelemnel - ami teljesen egyedi dolog es fugg a korulmenyektol. es ha egy szoftverben valami indokolatlanul tortenik, az kijavithato. ki irja a szoftvert amugy? itthon, hollandiaban, outsource, vagy device specifikus upc kusztomizacioval? lehet segiteni? mi a platform? na ezek leszenk meg a kerdesek a technikushoz.]

Szerkesztette: zgobolos 2008. 05. 26. 10:08 -kor

#633 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 10:19

kollegahoz hasonloan en is chateltem ufszal. lenyegesen kevesebb eredmennyel :)

(11:12 AM) Pádár Nóra: ** AZ OPERÁTOR KÉSZEN ÁLL A BESZÉLGETÉSRE **
(11:12 AM) Pádár Nóra: Üdvözlöm Pádár Nóra vagyok, miben segíthetek?
(11:12 AM) Érdeklődő: jonapot kivanok. waces, jelenlegi elofizetojuk vagyok es a kovetkezo lenne a problema:
(11:13 AM) Érdeklődő: egy elegge erdekes amde szerfelett idegesito problemaba futottam bele. az elmult napokban nem voltam itthon, tehat a stb-t (philips hdmis) szepen beallitottam, hogy miket vegyen fel. amit latszolag (felvetel idotartalma) meg is csinalt, viszont valojaban m ...
(11:13 AM) Érdeklődő: elnezest, a fele lemaradt
(11:14 AM) Érdeklődő: mindent eltolt olyan 20-30 perccel. (kicsit erthetobben megfogalmazva: egy film tart mondjuk 8-tol 9-ig, akkor azt, az idobeallitasok miatt 7:55-9:10 kozott kellett volna felvennie, 75 perc hosszan. a felvetel valoban 75 perc hosszu, viszont 8:20/8:30-tol
(11:14 AM) Érdeklődő: 9:30/9:40-ig. igy mondjuk kevesse erteklheto az eredmeny).
nem sajat memoval lett felveve, tehat az elmeleti oraszinkron csuszas nem jatszhat bele (a felvetel beallitasa a szokasos guide-musor kivalasztasa-rec modon tortent). viszont akkor mi a csodatol l
(11:14 AM) Érdeklődő: lehet ez es mi a megoldas, hogy tobbe ilyen ne legyen?
(11:15 AM) Pádár Nóra: Továbbítom megkeresését, jelenleg erre a kérdésére még enm tudunk választ adni, köszönjük észrevételét.
(11:15 AM) Érdeklődő: esetleg fogok kapni valami ertesitest? a problema nem egyeduli, tobb forumon masok is jeleztek
(11:16 AM) Pádár Nóra: Amennyiben kívánja, úgy emailben tudunk értesítést küldeni Önnek a válaszról.
(11:16 AM) Érdeklődő: ezt megkoszonnem
(11:16 AM) Pádár Nóra: Természetesen, akkor küldünk értesítést.
(11:16 AM) Pádár Nóra: Egy e-mail címet kérnék Öntől.
(11:16 AM) Érdeklődő: *@*.hu
(11:18 AM) Pádár Nóra: Köszönöm, amint választ kapunk a problémára tájékoztatjuk Önt.
(11:18 AM) Pádár Nóra: Segíthetek még valamiben Önnek?
(11:18 AM) Érdeklődő: koszonom
(11:18 AM) Érdeklődő: masban nem, koszonom

magyaran upcnek halovany lila lovese sincs arrol, hogy ami idaig jol mukodott az most miert nem....

#634 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 10:34

na akkor most egy kis fikcio:

1) a STB-on fut egy oprencer, mindegy milyen.
2) ennek trivialisan van belso oraja.
3) a belso orak olyan device-okban amik interneten vannak, rendszerint szinkronizalnak vagy kepesek szinkronizalni time szerverekkel (itt most elakadok kicsit, nem tudom a silver elofizeteses boxnak van-e ip cime, magyarul fel van-e telepitve ra az internetes vilaghalozat).
4) lehet hogy nem interneten szinkronizal, hanem a DVB kontenerben van olyan package ami adat, es ez tartalmazza az idot. a sw update is inen jon talan (angliaban innen jon).

namost mi van, ha a upc-tol jovo ido adat rossz? ezt kozpontilag biztos tudjak allitani. a fejallomasokon nem hiszem hogy erdemes ezzel foglalkozni, mert ez egy kozponti dolog, a fejallomasok meg tobbes szamban vannak, igy oda nem hiszem hogy raknak ilyen logikat. legalabbis lehetetlenne tenne a maintenance-t.

az meg hogy a forras (a TV tarsasag) kuldjon kezdokodot nem opcio ebben az orszagban ahol altalaban a minimumra torekszunk, tok sikeresen persze.

#635 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 10:38

Idézet: zgobolos - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 10:34

na akkor most egy kis fikcio:

1) a STB-on fut egy oprencer, mindegy milyen.
2) ennek trivialisan van belso oraja.
3) a belso orak olyan device-okban amik interneten vannak, rendszerint szinkronizalnak vagy kepesek szinkronizalni time szerverekkel (itt most elakadok kicsit, nem tudom a silver elofizeteses boxnak van-e ip cime, magyarul fel van-e telepitve ra az internetes vilaghalozat).
4) lehet hogy nem interneten szinkronizal, hanem a DVB kontenerben van olyan package ami adat, es ez tartalmazza az idot. a sw update is inen jon talan (angliaban innen jon).

namost mi van, ha a upc-tol jovo ido adat rossz? ezt kozpontilag biztos tudjak allitani. a fejallomasokon nem hiszem hogy erdemes ezzel foglalkozni, mert ez egy kozponti dolog, a fejallomasok meg tobbes szamban vannak, igy oda nem hiszem hogy raknak ilyen logikat. legalabbis lehetetlenne tenne a maintenance-t.

az meg hogy a forras (a TV tarsasag) kuldjon kezdokodot nem opcio ebben az orszagban ahol altalaban a minimumra torekszunk, tok sikeresen persze.

de akkor a kepernyon,az stb altal, megjelenitett ora se jarna pontosan nem? mert gondolom annak az informacioit is ugyan onnan szedi

#636 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 10:40

Akkor a set-top-box is rossz idot irna ki, marpedig nem azt ir ki.

#637 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 10:43

Idézet: waces - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 10:38

de akkor a kepernyon,az stb altal, megjelenitett ora se jarna pontosan nem? mert gondolom annak az informacioit is ugyan onnan szedi

:) good point. ket oraja van?

Hmm. Mi van akkor ha van egy timer szolgaltatas az API-jaban. Te megnyomod a "rec"-et az epg-ben, es elindul a timer ami rosszul szamol vissza. Ez igy konzisztens azzal amit riportoltatok tobben. mindenkinel mas az eltolodas merteke, attol fuggoen talan hogy mennyivel elotte allitja be a delikvens a timert. hosszabb tavon tobbet kesik ugye. eleg valoszinutlen, meg persze tudni kene ki mennyivel elotte allitotta be a rec-et, de egy opcio.

amugy timert nyilvanvaloan azert hasznalnak egyes kornyezetek, mert ha minden mp-ben meg kene nezni mi van a queue-ban az tul redundans. inkabb fenntartanak par szalat az kevesbe koltseges.

szerk: szoval nekem ugy ket oran kesett 4 percet. kevesebb mint ket oran 3 percet, es 1-2 napon meg ugy 5-15 percet. sajnos ez utobbit nem tudom pontosan. amugy lehet az egesz csak veletlen.

Szerkesztette: zgobolos 2008. 05. 26. 10:46 -kor

#638 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 11:19

Idézet: zgobolos - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 10:43

:) good point. ket oraja van?

Hmm. Mi van akkor ha van egy timer szolgaltatas az API-jaban. Te megnyomod a "rec"-et az epg-ben, es elindul a timer ami rosszul szamol vissza. Ez igy konzisztens azzal amit riportoltatok tobben. mindenkinel mas az eltolodas merteke, attol fuggoen talan hogy mennyivel elotte allitja be a delikvens a timert. hosszabb tavon tobbet kesik ugye. eleg valoszinutlen, meg persze tudni kene ki mennyivel elotte allitotta be a rec-et, de egy opcio.

amugy timert nyilvanvaloan azert hasznalnak egyes kornyezetek, mert ha minden mp-ben meg kene nezni mi van a queue-ban az tul redundans. inkabb fenntartanak par szalat az kevesbe koltseges.

szerk: szoval nekem ugy ket oran kesett 4 percet. kevesebb mint ket oran 3 percet, es 1-2 napon meg ugy 5-15 percet. sajnos ez utobbit nem tudom pontosan. amugy lehet az egesz csak veletlen.

ez jogos lehet. mielott elutaztam volna egyszerre allitottam be a felveteleket. a vasarnapi csak olyan 5-10 percet csuszhatott, a csutortoki tobb, mint 30-at

#639 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 11:22

Nalam ez a hiba nem igy jelentkezik. Minden napra be van idozitve felvetel, azonos idopontban. Minden nap ugyanakkor kezdi meg a felvetelt. Aztan gondol egyet es masnap mar rosszul csinalja, 15 perccel kesobb kezdi es hibaval all le. Es attol kezdve minden felvetelnel.
Ha aramtalanitom, megint jo par napig, aztan megint gondol egyet es hirtelen elromlik.

Krinyo

#640 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 11:40

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 11:22

Nalam ez a hiba nem igy jelentkezik. Minden napra be van idozitve felvetel, azonos idopontban. Minden nap ugyanakkor kezdi meg a felvetelt. Aztan gondol egyet es masnap mar rosszul csinalja, 15 perccel kesobb kezdi es hibaval all le. Es attol kezdve minden felvetelnel.
Ha aramtalanitom, megint jo par napig, aztan megint gondol egyet es hirtelen elromlik.

Krinyo

olvastam amit a multkor irtal, ezert aramtalanitottam, es elszamoltam 30 mp-ig amit a doksi is ir valahol - ez amugy sztem tok hulyeseg, valami urban legend lehet hogy varni kell ennel a pontnal. semmi sem valtozott utana: beallitottam egy felvetelt kb fel ora mulva kezdodo musorra es elcseszte, igaz asszem kevesebb mint egy percet de csuszott. ez volt az elso meresem/kiserletem.

nekem asszem Philips HD DVR 8xxx/xx-esem van.

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »