HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#2981 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 12. 11:38

Idézet: pinguz - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 11:54

Nem hinnem, hogy egy ugyfelszolgalatos a UPC hivatalos (?) kepviseleteben ironikusnak merne venni barmilyen megjegyzest az elofizetok felol. Egyreszt gondolom napi szinten mar alapbol annyi baromsagot hallanak es kerdeznek toluk, hogy egy BPTV-t hianyolo kerdes mar nem is tunik annyira abszurdnak, masreszt mint ugyfelszolgalatos, komolyan is kell vennie minden kerdest es udvariasan valaszolni ra.

Szoval szerintem teljesen helyenvalo, hogy konkret valaszt kaptal az ironikus BPTV-s kerdesedre.

Mellesleg megjegyzem én nem kérdeztem, csak gyötrődésemről tájékoztattam a fórumtagokat, amit a BPTV eltűnése okozott. (Rakok ide a smájlit a biztonság kedvéért!)  ;)

#2982 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 12:51

Idézet: m_and_m - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 12:38

Mellesleg megjegyzem én nem kérdeztem, csak gyötrődésemről tájékoztattam a fórumtagokat, amit a BPTV eltűnése okozott. (Rakok ide a smájlit a biztonság kedvéért!)  ;)

Azért a jósnők hiányoznak... ;)

#2983 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 13:26

Idézet: Taip - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 12:06

Szerencsére nekem eddig jól ment a sorozatfelvétel, remélem ez így is marad.

(Bár pont a múlt héten volt egy olyan, hogy nem tudtam bekapcsolni a boxot, miközben felvett vmit. De miután végzett, egy áramtalanítás után rendben volt.)

Passz, én a 24-et szerettem volna felvenni és minden este volt, de néha pár perceket csúszott, ezért lett volna jó. De  abban az időszakban szokott restartolni a box (úgy film közepe felé esett volna), de el sem indult a felvétel.  :think:

A CC vs. VH1-ről: akkor a CC-t tegyék a Bronze-osoknak, a VH1-et meg kapják teljes időben a Gold csomagosok és akkor mindenki hepi. Oké, hogy a VH-1 hazai forgalmazója döntött így a megosztás mellett, de mivel a VH-1-ből létezik rendes verzió is, na meg a Classicról ne is beszéljünk...
Apropó: a Gold csomagban nem lesz több csatorna?  :think:
Valamint a digitális műsorszórás egyik előnye, hogy nem csomagokat lehet venni, hanem elvileg csatornánként is lehetne (elő-)fizetni. Erre nem gondoltak az UPC-nél?

Szerkesztette: Mykee 2009. 09. 12. 13:31 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2984 Felhasználó inaktív   Tutivesztes 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 12. 18:02

Én is csatlakoznék a VH1 pártolók mellett, nem hiszem el hogy ne lenne igény normális zenét (is) játszó csatornára...főleg hogy én délután/este szeretném nézni/hallgatni, de helyette a bugyuta barom CC van...
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

#2985 Felhasználó inaktív   Josilap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 11:38

Tegnap kaptam Thompson dvr 6221 boxot, amit sikerült is jól beüzemelni.

Mikor azonban az analóg adást kívántam nézni, ott már nem volt semmi. A kézikönyv áttanulmányozása után látom, más boxoknak van RF out kimenete, de ennek nincs.

Az ügyfélszolgálaton nem értették a problémát, javasolták rakosgassam a át a koax kábelt a boxból a TV-be, ill. vissza. Nem találtam a legjobb megoldásnak...

Mivel a 2000 oldalas txt memóriát mégiscsak használni szeretném, kérdésem van-e valami felhasználó barátibb megoldása, vagy esetleg én csinálok valamit nagyon rosszul (TV Sony)

Előre is köszi a segítséget

#2986 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 11:46

Idézet: Tutivesztes - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 18:02

Én is csatlakoznék a VH1 pártolók mellett, nem hiszem el hogy ne lenne igény normális zenét (is) játszó csatornára...főleg hogy én délután/este szeretném nézni/hallgatni, de helyette a bugyuta barom CC van...

A VH1 és a Commedy Centrál megosztása nem a UPC, hanem  a csatorna tulajdonosainak a döntése alapján történik. Annyit tehetünk, hogy az itt megfogalmazott  észrevételeket továbbítjuk a csatorna illetékesei felé.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2987 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 12:15

Idézet: Josilap - Dátum: 2009. szept. 17., csütörtök - 12:38

Tegnap kaptam Thompson dvr 6221 boxot, amit sikerült is jól beüzemelni.

Mikor azonban az analóg adást kívántam nézni, ott már nem volt semmi. A kézikönyv áttanulmányozása után látom, más boxoknak van RF out kimenete, de ennek nincs.

Az ügyfélszolgálaton nem értették a problémát, javasolták rakosgassam a át a koax kábelt a boxból a TV-be, ill. vissza. Nem találtam a legjobb megoldásnak...

Mivel a 2000 oldalas txt memóriát mégiscsak használni szeretném, kérdésem van-e valami felhasználó barátibb megoldása, vagy esetleg én csinálok valamit nagyon rosszul (TV Sony)

Előre is köszi a segítséget

Ha nincs rf kimenete, akkor szerintem a szerelonek kellett volna a box elott egy elagazast csinalnia, a tv fele egy vissziranyu szurovel...

#2988 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 12:53

Idézet: upc on-line - Dátum: 2009. szept. 17., csütörtök - 11:46

A VH1 és a Commedy Centrál megosztása nem a UPC, hanem  a csatorna tulajdonosainak a döntése alapján történik. Annyit tehetünk, hogy az itt megfogalmazott  észrevételeket továbbítjuk a csatorna illetékesei felé.

Ez oké, de ha van külön VH1, van külön CC, és van egy VH1/CC, akkor nem jobb, ha már a CC-ből is van külön, akkor a VH1-ből is legyen külön és a hibridet ki lehet venni a kínálatból... Vagy a hibrid marad a silverben (ahogy most van) és a goldban (is) lenne külön-külön. Digittel meg lehet oldani, hely is van.
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2989 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:22

Még mindig nem megy a videótár, most van valakinek valami ötlete? (Meg akarom nézni a Túlélés törvényeinek azt a 3 részét, és az Állítólagot is! :D )

Szerkesztette: szmmate 2009. 09. 17. 18:23 -kor

#2990 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 08:18

Idézet: Mykee - Dátum: 2009. szept. 17., csütörtök - 13:53

Ez oké, de ha van külön VH1, van külön CC, és van egy VH1/CC, akkor nem jobb, ha már a CC-ből is van külön, akkor a VH1-ből is legyen külön és a hibridet ki lehet venni a kínálatból... Vagy a hibrid marad a silverben (ahogy most van) és a goldban (is) lenne külön-külön. Digittel meg lehet oldani, hely is van.

Ehhez már magasabb fokú képesítés kell, akárki is találta ki ezt a jelenlegi kiosztást.

A szokásos helyzet (és itt tényleg nem címzem ezt sem az UPC-nek sem a CC és VH1 jogtulajdonosnak - de azért elolvashatnák):
Kitalálnak vmit és még véletlenül sem próbálnak azoknak a fejével gondolkodni, akik számára kitalálták.
Viszont ezek után rendkívüli módon ragaszkodnak ahhoz, amit kitaláltak. El nem engednék a marhaságukat a világért sem. Röhej
Őszintén, kinek jó két önálló műsor sugárzása helyett másfél, amikor mindkét verzióhoz 2 azaz kettő darab helyet kell a csatornakiosztásban elfoglalni?

#2991 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 15:07

Idézet: szmmate - Dátum: 2009. szept. 17., csütörtök - 18:22

Még mindig nem megy a videótár, most van valakinek valami ötlete? (Meg akarom nézni a Túlélés törvényeinek azt a 3 részét, és az Állítólagot is! :D )

Utánanéztünk a problémának, központi probléma nem jelentkezett a hálózatunkon, feltehetőleg egyedi hibáról lehet szó. Kéjük keresse fel telefonos ügyfélszolgálatunkat!
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2992 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 18:19

Idézet: upc on-line - Dátum: 2009. szept. 18., péntek - 15:07

Utánanéztünk a problémának, központi probléma nem jelentkezett a hálózatunkon, feltehetőleg egyedi hibáról lehet szó. Kéjük keresse fel telefonos ügyfélszolgálatunkat!  

Már hívtam az üfsz-ot. Egy szoftverfrissítést csináltak, nem használt semmit. ( a vidótár menü rendesen bejön, a műsorok információi is, csak nem indul el; fizetős filmmel még nem próbáltam)

#2993 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 20. 14:43

Végre! Működik a Videótár!

#2994 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 21. 07:27

Én is amellett szavazok,hogy legyen 24 órás VH-1!
Bár ahogy elnézem más szolgáltatókat nem igazán van sehol még ennyire sem VH-1!
Van olyan ahol se CC se VH1 !

Egyébként ennyi erővel meg lehetett volna azt is csinálni,hogy a 23 csatin délelőtt CC Délután VH-1
a 103-ason Délelőtt VH-1 délután CC!  :D  :D  :D
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#2995 Felhasználó inaktív   bbmaster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 09:09

Kedves UPC!

Van arra belátható esély, ill. konkrétum,  hogy a HD csatornakínálat valóban bővüljön?
Hogy méltó ellenfele/riválisa/konkurense legyen a HelloHD-nak. Annyi lélegzetelállító csatorna van még. Pl. Discovery. Hely van rá, szerintem igény is lenne.

Azon kívül a csatornakiosztásban a NetGeo HD magyar/angol nyelvvel szerepel, de én még ott nem hallottam egy fia magyar szót sem. Erre mikor van esély?

Köszönettel:
Bérczi Balázs

#2996 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 16:38

Véleményem szerint nagyon szegényes a kínálat a HD csatornák terén.

A Digital szolgáltatás indulásakor azért döntöttem úgy, hogy az UPC-t választom, mert fokozatosan csatornabővítést ígértek, ill. azt, hogy bővítik HD-ban. Ennek ellenére változás ilyen téren nem történt.
Gyakorlatilag 3 teljes értékű, nagyfelbontású csatornát kapunk, ugyanis az M1 és az M2 elvétve sugároz HD-ban.

(Én személy szerint a Music TV HD és a FilmBox HD csatornákat hiányolom.)

Gondolkozom rajta, hogy amennyiben az év végéig nem lesz bővítés a kínálatot illetően, úgy lemondom a szolgáltatást!

#2997 Felhasználó inaktív   sanya. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 18:35

Én már nem is vártam év végéig, meg akartam teljesen szüntetni a UPC-vel a szerződést, csak pont ekkor hozták be a kedvezményes csomagokat, (3 termék megrendelésekor az egyik ingyenes). Csak ez a tény marasztalt a UPC-nél. Ha viszont több HD adás lesz akkor visszaállok DIGITAL GOLD HD DVR-re, addig is marad a DIGITAL BRONZE DVR (nem vagyok megelégedve a Thomson DVR DCI6221UPC-vel, visszasírom Philips HD DVR-t, semmi problémám nem volt vele, ja és miért csak Gold csomagba van rádiócsatornák? :reklamacio:

#2998 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 19:04

Bronz csomagban is vannak rádiók de csak a három MR.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2999 Felhasználó inaktív   sanya. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 19:13

Idézet: Gubek - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 19:04

Bronz csomagban is vannak rádiók de csak a három MR.

Tudom, Én a többi 30-at említettem.

#3000 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 19:19

Idézet: sanya. - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 20:13

Tudom, Én a többi 30-at említettem.

Nem lehet mindent az összes csomagba belerakni, kell, hogy legyen olyan ami a magasabb ár kategoriába kerül, hogy érdemes legyen előfizetni rá.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.