Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. máj. 9., péntek - 15:51
Nem értettél félre, ugyanis nem gondoltam tovább semmit, mindössze megkérdeztem, mennyit vezet egy évben.

Viszont megköszönném, ha többször nem próbálnám a számba adni semmilyen gondolatot.

Gondolatot? Jó
Ha én ezek után megkérdezném, hogy milyen magas vagy, akkor fel sem merülne benned, hogy vajon miért kérdeztem, mi módon hozható kapcsolatba azzal a posttal, amit beidéztem, amire válaszoltam, ugye???
Eléggé kifogásolható viselkedés ez, hogy ne mondjam, leheletfinom provokáció a részedről.
Még egyszer leírom (megtettem már sokszor), nem mint moderátor van bajom veled, hanem mint ember.
Szeretném, ha külön nicken moderálnál és külön nicken lehetne veled TÉNYLEGESEN vitatkozni, mert ahhoz nagyon kis darab bölcsek köve van a birtokodban, hogy egyszerre csináld mindkettőt, azonos nickkel, érv-ütköztetés esetén ujjviszketéssel a nagy piros delete gomb felett.
Szeretném, ha mezei userként lehetne veled vitázni (ahogy azt régen is tettük), mert amióta felvitte a dolgodat a moderátorság, kicsit elszálltál.
Vagy légy korrekt és CSAK moderálj a fórumban, de ne állj le mezei userként vitázni másokkal, ha pedig valaki felhívja tévedésedre a figyelmet, akkor ne egyből moderátorként a teljes fegyverzet fitogtatásával vágj vissza, hanem ha mezei userként kezdted a vitát, akkor folytasd is úgy.
Szerintem.
Köszönöm, hogy elolvastál.
Szerkesztette: *Macika* 2008. 05. 09. 16:41 -kor