HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 500
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#10021 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 18. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: FragMaster - Dátum: 2012. 01. 18. 09:02

Egy ilyet nézegettem én is, torrentet mennyire bírja?

80/40-es Optinetet hibátlanul viszi. 9.6MByte/s jön ki belőle stabilan alkalmazás szinten. Nagyjából 600-800 aktív kapcsolatig jutottam, nem tudom hogy mennyit bírhat összesen. Ja, a gyári firmware helyére DD-WRT került.

Szerk.: Szerk.

Szerkesztette: b0rZ 2012. 01. 18. 09:26 -kor

-= ZenészHUB :: the one and only =-

#10022 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 09:47

ha már ilyen biztonságtechnika irányba elment a dolog, akkor kérdezem, hogy teraszajtóra mit ajánlotok, tudtok-e vmi normális biztonsági cuccról?

anyámék akarnak vmit, elmúlt 2 hónapban a 2 szomszédhoz bepróbálkoztak (tehát statisztikailag hozzájuk :Đ), náluk meg a teraszajtó egy sima fa keretes üveg izé, amin az nem megy be aki nem akar...

szomszédoknál a hevederzár megfogta a próbálkozókat (másnap reggel, nem tudott kimenni aki bent volt, mert annyira szétbaszták), hiába volt kamera meg ilyesmi.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#10023 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 18. 10:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2012. 01. 18. 08:57

Ilyenkor olyan szívesen tarkón csapnám egy szívlapáttal. Meg ilyenkor visszakérdezek, hogy miért keresi, vele akar beszélni.

Akármennyire is utálom a Cylexet, most ezzel akartak szopatni:

http://cylex.blog.hu...nek_a_nevunkkel

Rendszeres, hogy valami már megrendelt szolgáltatásra hivatkoznak. Múltkor is "kapcsoltam az ügyvezetőt". Ha olyan cégé, akinek melózom, akkor saját hatáskörben illedelmesen lerázom, oszt max. írok levelet, hogy akármi. Irodatakarítás, új net csomag, amit el lehet képzelni, ezek jönnek. No meg a "vonalas" számom nagyon hasonlít a vezérszámra, de ott hónapok óta nem keresett senki ilyen hülyeséggel, max. olyan, aki 10 évvel ezelőtti júzert kereste volna.

Ellenben divat az analóg faxos spam, azt hittem rég kihalt, de cégnél sorban dőlnek ki az ügyviteli szoftver ajánlatok, meg a többi. Én meg pislogok jól, aztán megy a kukába.

Előtte SMS jött pld. a Daewoo Gyulaitól, meg néha felhívtak akciós ezazamazért, de gondolom rájöttek, hogy rajtam azt a 40 forintot sem fogják megkeresni, amibe a marketinghívás kerül.
Make love not Wor.

#10024 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 10:55

közben riasztós ismerőssel beszéltem, ő azt mondta, hogy inkább kültéri védelmet ajánl, és akkor riaszt már mielőtt eljutnak az ajtóig....

nyilván ő riasztóban utazik, és ez a biznisz neki, de van benne valami.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#10025 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: komi28 - Dátum: 2012. 01. 17. 20:06

Vezetékest az asszony már nem veszi fel mert mi is mehetnénk:
minden hétvégén szállodába+biztosítást kötni+termékbemutatóra+tisztító kúrára+egészségügyi felmérésre+stb. :laugh:

Nálunk a vezetékes (UPC) le van némítva és még csak nem is stresszel, mert nincs benne semmi funkció, nem jegyzi meg, hogy honnan volt 12432 db nem fogadott hívás, szóval az ilyen droidok nem érnek utol. Ha pedig anyám (szintén UPC) valamit hosszan akar megbeszélni, amit nem jó mobilon, akkor felhív mobilon és visszahívom vezetékesen...

Amúgy én az ilyen "adj meg 10 számot és akkor csinálok egy pénzügyi elemzést ingyen" csajszit (volt kb. 19 éves, 170 centi és 43 kg) egyszer kiosztottam, hogy ha elégedett leszek az elemzéssel, akkor adok 20 számot is, de ha nem, akkor nem. Persze így is előre kellett, így olyan számot adtam meg, akiknek úgysem ad el semmit... Visszaellenőriztem később a hívásokat (kb., már nem emlékszem szó szerint, csak a lényeg):

1. hívott, főállású MLM manager:
- jó napot kivánok, xy kislány vagyok z pénzügyi tanácsadó cégtől és szeretnék pénzügyi tanácsot adni...
- Jó napot kívánok! Ezzel mennyit keres? Olyan üzeletet tudok ajánlani, amivel 2x többet kereshetne!
- bim-bim-bim (letette)

2. hívott, "kicsit" laza haver, előre szóltam neki, hogy mondhat csúnya szavakat is:
- jó napot kivánok, xy kislány vagyok z pénzügyi tanácsadó cégtől és szeretnék pénzügyi tanácsot adni...
- HOGY A LÓGECI SZÁRADJON AZ ORRODBA TE RETKES ... (2 percet ugrunk) ... MI A NÁDVÁGÓ VIETNÁMI QRVA ANYÁDÉRT HÍVTÁL???
- bim-bim-bim (letette)

3. hívott, szintén kollégista, szingli fiú, szintén szóltam, hogy keresni fogja a csajszi:
- Hallottam már rólad, vártam a hívásod, cica! Gyere ki a koliba, megbeszéljük, itt a szobatársam is nagy buli lesz!
- bim-bim-bim (letette)

A többi hetet már nem hívta fel... :D :]

#10026 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 17. 22:17

Nálam meg ilyen volt, és kiderült, hogy nincs hozzá nyerskulcs, így ahol kaptam, oda kellett visszamenni. Mindenki szétrakta a kezét, aztán nem volt másolás.

Albink alatt van kulcsos, az is azt mondta, hogy ehhez nincs nyers kulcs, nem tudja másolni...

#10027 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 01. 18. 13:11

Amúgy én az ilyen "adj meg 10 számot és akkor csinálok egy pénzügyi elemzést ingyen" csajszit...

Engem ilyen még nem is hívott! :-o Meg kell adni neki telefonszámokat, hogy csináljon valami hülye statisztikát? :think: De durva!

Amúgy jó sztori, szegény biztos megutálhatta ezt a melót! :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#10028 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 14:34

Matrox G550 DH 32MB DDR AGP

Kép

Mégegyszer köszönet érte Pagi fórumtársnak ! :up:
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#10029 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 01. 18. 13:17

Engem ilyen még nem is hívott! :-o Meg kell adni neki telefonszámokat, hogy csináljon valami hülye statisztikát? :think: De durva!

Amúgy jó sztori, szegény biztos megutálhatta ezt a melót! :D

engem is hívott ilyen "adótanácsadó". Az is olyan volt, hogy valami exkolléga adta meg a számom (akit utána elküldtem a picsába:D).
Gyakorlatilag adócsalási tippeket akart adni, én meg mondtam hogy kösz nem kérek, erősködött hogy nincs szükségem pénzre? Mondtam hogy nincs, hagyjon békén :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#10030 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 01. 18. 14:34

Matrox G550 DH 32MB DDR AGP

Egy druszának minek ilyen régi kártya? Kockás pléd, vírusirtó, >10Mpixeles képek?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#10031 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 01. 18. 16:22

Egy druszának minek ilyen régi kártya? Kockás pléd, vírusirtó, >10Mpixeles képek?

ment a többi Matrox közé a gyűjteménybe, mert ilyen még nem volt :kma:
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#10032 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 01. 18. 10:55

közben riasztós ismerőssel beszéltem, ő azt mondta, hogy inkább kültéri védelmet ajánl, és akkor riaszt már mielőtt eljutnak az ajtóig....

Én ebből csak szopást éezek, régebben olyan is volt, hogy sima utóreflektortól elindult az egész móka. Igen, az elvileg drágább, jobb, autóreflektortól el nem indulós is :-D Én mondjuk sok céghez olyat kértem, ami az ajtónyitást nem is nézi, mert első mozgásérzékelő belát oda, oszt jónapot, szenzorok meg nem az ablak felé néztek. Valamit valamiért, ez úgy beváltnak nézett ki.
Make love not Wor.

#10033 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 18. 14:58

erősködött hogy nincs szükségem pénzre? Mondtam hogy nincs, hagyjon békén :)

Mondtam de van, erőbb virytson, aztán jöhet. Néha ittott jönnek mindenfélék, volt olyan is, akinek mondtam, csak kocsmában vagyok hajlandó bizniszelni, addig mesélhet, míg van előttem sör és Ő fizet :-)
Make love not Wor.

#10034 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 01. 18. 13:11

1. hívott, főállású MLM manager:

2. hívott, "kicsit" laza haver, előre szóltam neki, hogy mondhat csúnya szavakat is:

Ejjj, MLM managernek én is mondtam, (mikor emlegette, hogy hálózatot épít) hogy jaja, építek éppen, de most nincs nagy meló, majd következőnél megbeszéljük a /végpont árakat. Először csak lesett, aztán én bírtam tovább, elhajtott a picsába.

Laza haver meg azt szokta, hogy a mellette lévőt, vagy általa utáltos embernek adja meg a számát. Szitufüggő, hogy ki keresi. Ha ügynökféle, akkor megad egy adott embert és dikret kéri, hogy hangsúlyozza ki, kitől kapta meg a számát :-D

Másiknál éppen kocsmában beszéltünk, hogy micsoda, aztán persze pont hívta, én felét kívülről hallottam, majd kihangosította a telefont. Alig bírtuk röhögés nélkül, azt mondta nem szabad csúnyán beszélni, meg semmi, szépen megmutatja. Erre mondja jajaja, övé a biznisz, érdekli az ajánlat, de ilyenben nem a Ő dönt, de már adja is a kolléga számát. Bediktálta a mellette ülőét, viszhallás, telefon letesz. Mellette ülőé csörög, ember mondja, hogy igen érdekli, de most éppen irodán kívül van, adna egy számot. Mellette lévőhöz passzol, az meg is egyezett, de mondja, hogy ebben most 50%-ban döntött jó lesz, ad egy embert, fel kellene hívni pontos adategyeztetésre, Ő majd rögzít mindent, és majd meg fogjuk keresni. Ezzel visszapasszolta az 1es számú emberhez :-D Sales hívja, ember mondja, hogy jajaja, rémlik, de most akkor...

Aztán majd valami lesz, nyilván ráérős móka, meg olyan szituban kell lenni, de mi asztal körül majdnem megdöglöttünk a röhögéstől. Akkor éppen jobb is volt, mint anyázni a hülye ügynököt :-)
Make love not Wor.

#10035 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2012. 01. 18. 17:02

Just Cause 2 pár napja 6.24 €-ért, igen jó ár/érték arányú játék mert minimum 20 órát ígérnek, de egyes értékelések szerint 100 órás játék időtartalmat is tartogathat.

Kép

#10036 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 17:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 18. 16:40

Én ebből csak szopást éezek, régebben olyan is volt, hogy sima utóreflektortól elindult az egész móka. Igen, az elvileg drágább, jobb, autóreflektortól el nem indulós is :-D Én mondjuk sok céghez olyat kértem, ami az ajtónyitást nem is nézi, mert első mozgásérzékelő belát oda, oszt jónapot, szenzorok meg nem az ablak felé néztek. Valamit valamiért, ez úgy beváltnak nézett ki.

naja, csak ha éjjel otthon vagy, és ki akarsz menni h*gyozni, akkor kellemetlen házon belül a mozgásérzékelős móka :)

#10037 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 01. 18. 10:55

Ergya, keresek és segítek topikban már kérdeztem, mert én riasztósom alapban csak hümmögött. Röviden olyan riasztó kellene, ami etherneten (TCP/IP nyilván) kommunikál. Nem managelni szeretném, hanem adott helyen a PIR+tasztatúra, másik helyen ethernet túlvégén meg a vijjogó, oszt ilyenek. Rádiós szerinten nem műxik, mert betonbunkerban van, antennát kivezetve sem lát rá, ésatöbbi. Ethernetet sem szeretném megbontani, hogy 2 éren elmenjen a szirénához, mert csak. Nem hiszem el, hogy nincs megoldás, no meg nem fél millió.
Make love not Wor.

#10038 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 01. 18. 17:06

naja, csak ha éjjel otthon vagy, és ki akarsz menni h*gyozni, akkor kellemetlen házon belül a mozgásérzékelős móka :)

Zónázni kell, júzernél háló ajtajában is van tasztatúra, akkor 2 szoba+előtér+budi le van szedve, fentről meg beélesíti az alsó szintet és az ajtókat. Persze ehhez olyan helyre kell tenni a budit :-)
Make love not Wor.

#10039 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 18:31

Kép

A kilincs elődje minden kiszállásnál azzal fenyeget, hogy a kezemben marad, aztán ha már úgyis ott jártam, vettem egy készlet gyertyát is.

#10040 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 01. 18. 17:06

Kacsa? Ágytál? :omg: :D

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 500
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.