Idézet: Jcage - Dátum: 2012. 02. 24. 16:03
Grat.
És tudom, hogy nem szakmai topik, de csak itt van pörgés, nekem meg help kellene.
Adott egy ESX 4.1 környezet (blade-ek --> san sw --> storage, tape). Amit szeretnék:
Guest W2k8R2 + Symantec BackupExec 2010R3 kezeljen egy MSL2024-et FC-n keresztül.
Egyelőre addig jutottam, hogy SCSI passthough-n már látja (illetve néha átmegy offline-ba) belőle a drive-ot, de a slot-okat már nem.
Van rá működőképes megoldás ebben a formában, vagy max dedikált fc kellene pluszban a blade-ekbe?
Thx,
J
Nincs most elottem, de a drive-ot inicializalva a slotokat ujra beolvassa. Aztan lehet inventoryt is nyomni - vagy akar kezzel is egyenkent hozzaadni a slotokat. Bar nekem SCSI kabelen ul - szoval lehet tenyleg az FC a gond.
A Slotok az MSL-en jol vannak beallitva (webkonfigban rendben van?)? Nem lehet, hogy felre van konfiguralva? Mukodott mar regebben az adott meghajto?
A devices tabon a Robotic Libraries alatt a drive-on jobb gombot nyomva lehet akar kezzel is piszkalgatni a particiokat.
Egyebkent az nem jatszik, hogy a BE-t tartalmazo gepnek van FC elerese a mentendokhoz es onnan SCSI kabel?
Nem hiszem hogy lassit.... Nalam is az ISCSI eleres a mentogepen van es a mentogepre van dugva az MSL2024 SCSI kabelen.
Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 24. 19:42 -kor