Idézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 25. 22:39
Neked valami nagyon embertol elrugaszkodott testfelepitesed lehet akkor

Bakker, laptop is egy kinszenvedes, nyomi kis billentyuzet, nyomi kis kijelzo, mitol lenne kenyelmesebb, mint egy ergonomikus szek, billenyuzet, eger es nagy moncsi, lovesem sincs

Lehet. Meg még pár 10 millió embernek...
A lényeg: tudod, mi a különbség a tartalom fogyasztás és létrehozás között? Előbbire tök jó a táblagép, utóbbira tök jó a PC/laptop!
Ha csak netezni akarsz, akkor minek a 27"? Minek a Full HD+ felbontás, mikor sok weblap csak 1024 vagy 1280 széles?

Hogy faszán a kijelző közepén legyen?

Ha 15,6"-ban van 1920x1200, akkor minek nagyobb fizikai méretű kijelző? Mert ez kicsi? Közelebb kell ülni, nagyobbnak tűnik!

Nekem most egy 12,5"-os notebookom van, tök jól tudok rajta gépelni, pedig anno sportoltam, 120 körül volt a mellbőségem (nem testépítéstől, hanem karatétól), majd arra híztam majdnem 50 kg-ot. Szóval nem vagyok cingár alkat, de elfér a kezem még így is!
Ha grafikus vagy, vagy programozó, aki esetleg megnyitja a speckót a monitor felén, másik felén meg kódol, vagy ezernyi más dolgot csinálsz, akkor biztosan jó a nagy monitor! De nem kell mindenhez (amúgy én is pont szemezek egy dolgozós otthoni gépnek egy 27"-os iMac-kel)! A tablet másra való és amire való, arra kurva jó! Pedig nekem Samsung van és saját bevallása szerint az Apple még felhasználó orientáltabb kütyüket csinál!