HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 23. 18:32

Idézet: Öregszem - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 19:30

Számomra szart sem ér már ez a fórum.

Ha már próbálsz hangulatot kelteni, legalább csinálnád rendesen. ;) A mondatod önmagát cáfolja meg.

Bár, legalább üde színfoltja vagy a fórumnak, ilyen is kell. :)

#42 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 18:45

Idézet: Öregszem - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 19:30

Nálam akkor szakadt el végleg a cérna, amikor már a keresőt sem lehetett használni.
Számomra szart sem ér már ez a fórum.

Közösségi hablatytémák mennek ezerrel, a szakmai vonulat vályúba terelve, régi témákat nem tudok megtalálni...

(Ja, bocs: ez offtopik, mert nincs benne javaslat, és nem is a modoknak szól.)

Igen, de a kereső hülyesége(60 s) még megszokható számomra.(Bár sehol máshol még nem találkoztam ilyennel) A szakmai részeknél néha még indokolt is a gyűjtőtopic(pld milyen videókártyát vegyek? és társai.(Amiből 200 db van)
De a szigeten ez már annyira kóros, hogy gyakorlatilag már minden topic offtopic, néhány emberke magánbeszélgetése, pont önnön céljával ellentétesen, alig kereshetően.
Szóval egyik végletből a másikba.
Inkább olvasok el egy keresés elkelmával 40 db hasonló topikcímet, mint próbálom kibogarászni 20000 oldal többszálon-futó beszélgetésből ami engem érdekel. Hogy igazam van e azt lehet vitatni, de a lanyhuló látogatottságot már aligha.
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#43 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 24. 12:38

Idézet: Gurgula - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 18:45

Igen, de a kereső hülyesége(60 s) még megszokható számomra.(Bár sehol máshol még nem találkoztam ilyennel) A szakmai részeknél néha még indokolt is a gyűjtőtopic(pld milyen videókártyát vegyek? és társai.(Amiből 200 db van)
De a szigeten ez már annyira kóros, hogy gyakorlatilag már minden topic offtopic, néhány emberke magánbeszélgetése, pont önnön céljával ellentétesen, alig kereshetően.
Szóval egyik végletből a másikba.
Inkább olvasok el egy keresés elkelmával 40 db hasonló topikcímet, mint próbálom kibogarászni 20000 oldal többszálon-futó beszélgetésből ami engem érdekel. Hogy igazam van e azt lehet vitatni, de a lanyhuló látogatottságot már aligha.

Adjatok adomänyokat a forumnak egy teljeskörü rekonstrukciora! :Đ
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#44 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 24. 13:41

Idézet: pappas - Dátum: 2008. máj. 24., szombat - 12:38

Adjatok adomänyokat a forumnak egy teljeskörü rekonstrukciora! :Đ

Ok, ki a kompetens?

#45 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 24. 20:29

Idézet

Ok, ki a kompetens?

Nem a vassal van itt gond, a forummotor optimalizalasahoz pedig nem kell tul sok penz. 
Ha valakinek nagyon akarsz adni, akkor inkabb a modoknak. :)
Hahoocsi is nagyon eltunt.  :D
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#46 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 21:20

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 22:03

Korábban is kérve volt, hogy a felesleges belekötést kérjük kerülni, illetve be volt ígérve a pihenő annak, aki nem képes magát tartani ehhez. M@Xtreme-nek ez nem sikerült, akárhonnan is nézzük.

Téma lezárva, legalábbis ebben a topicban mindenképpen.

Itt remélem mehet...
Szóval a vak is látja, hogy Goodspeeddel van a baj és nem mással. Csak ugye IQ alapján mégse lehet csak úgy kirakni. Ehelyett marad a provokáló stílusával együtt, M@Xtreme-t már sikerült pihenőre rakni miatta, és van egy-két tippem hogy páran szintén nem sokáig bírják a hülyeségeit már.
Az a minimum, hogy neki is kijárna egy kis pihi.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#47 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 21:27

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 22:20

Itt remélem mehet...
Szóval a vak is látja, hogy Goodspeeddel van a baj és nem mással. Csak ugye IQ alapján mégse lehet csak úgy kirakni. Ehelyett marad a provokáló stílusával együtt, M@Xtreme-t már sikerült pihenőre rakni miatta, és van egy-két tippem hogy páran szintén nem sokáig bírják a hülyeségeit már.
Az a minimum, hogy neki is kijárna egy kis pihi.

A vak is látja, hogy te is elkezdtél személyeskedni. Illetve a vak is látja azt, hogy mindig ugyanaz a maroknyi csapat találja meg, mások tudják használni az egérgörgőt. Nem akarom védeni GoodSpeed-et, de egyelőre nem ő volt az, aki elkezdett kötözködni.

A minimum az, hogy tökéletesen fölösleges flame-be, amit előre kértünk, hogy ne kezdődjön újra, nem megyünk bele.

#48 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 21:34

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 22:27

A vak is látja, hogy te is elkezdtél személyeskedni. Illetve a vak is látja azt, hogy mindig ugyanaz a maroknyi csapat találja meg, mások tudják használni az egérgörgőt. Nem akarom védeni GoodSpeed-et, de egyelőre nem ő volt az, aki elkezdett kötözködni.

A minimum az, hogy tökéletesen fölösleges flame-be, amit előre kértünk, hogy ne kezdődjön újra, nem megyünk bele.

De ő ugyanúgy flamelt miért nem lehet kirakni ugyanúgy??
Meg jár a feljelentős topikba mintha muszáj lenne. Az ilyen embert nem nézik jó szemmel sehol.

Igen személyeskedtem, mert már objektíven nem lehet kezelni azt, hogy mennyire bomlasztja a közösséget a folyamatos f*szságaival.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#49 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 21:53

Szerintem rakjunk ki mindenkit aki panaszkodik, akkor nem lesz vita  :D  :D  :D
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#50 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 21:57

Idézet: VKP - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 22:53

Szerintem rakjunk ki mindenkit aki panaszkodik, akkor nem lesz vita  :D  :D  :D

Egy hónapon belül már a második értelmetlen megnyilvánulásodat látom a topikban, gratulálok :D
Carmageddel legalább lehet beszélni valamennyire.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#51 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 02. 22:07

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 22:57

Egy hónapon belül már a második értelmetlen megnyilvánulásodat látom a topikban, gratulálok :D
Carmageddel legalább lehet beszélni valamennyire.

Nalátod, itt kellene tudni használni azt az egérgörgőt. A többiekkel is ilyen marhaságok és a részedről is teljesen felesleges megjegyzések miatt borul ki a bili.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#52 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 22:14

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 21:27

Igaz, én kívülálló vagyok a témában, de azért követtem az eseményeket.
Ha nem véded GoodSpeedet, miért nem figyelmezteted őt is? Ami azt illeti, ő valóban megérdemelné a pihenőt, már elnézést. Sokkal szánalmasabb dolgokat művelt idáig, mint Maxtreme, úgy gondolom. Tény, hogy Max túlzottan szereti kimondani az őszintét, meg néha offol is egy kicsikét, de nem azért, hogy titeket, moderátorokat bosszantson, hanem azért, hogy feldobja valamennyire a közösség hangulatát. Ez úgy gondolom, nem olyan súlyos dolog ahhoz, hogy bannolva legyen. A határt meg természetesen ismeri ő is. Ellenben GoodSpeeddel, aki meg felnőtt létére (idősebb is, mint Max) úgy viselkedik, mint egy óvodás, egyfolytába bevágja a durcát, ha már egy lényegtelen dologért is finoman szólnak neki. Utána természetesen árulkodik nektek, mert az a legkönnyebb. Az álszentségéről, meg az önkritikájának teljes hiányáról nem is beszélve, amelyek ordítanak róla. Nem mondom, hogy Max teljesen szent, de nem érdemelte meg ezt a bant.

Szerkesztette: Breakbeat 2008. 06. 02. 22:16 -kor

#53 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 22:21

Csatlakozok az előttem szólóhoz.
Többnyire read-only vagyok, de naponta látogatom a fórumot. Én tudom használni a görgőt, de hadd ne sok ember "görögjön" már egy hülyesége miatt. Kezdem énis kicsit unni.  :down:
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#54 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 22:42

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 23:14

Igaz, én kívülálló vagyok a témában, de azért követtem az eseményeket.
Ha nem véded GoodSpeedet, miért nem figyelmezteted őt is? Ami azt illeti, ő valóban megérdemelné a pihenőt, már elnézést. Sokkal szánalmasabb dolgokat művelt idáig, mint Maxtreme, úgy gondolom. Tény, hogy Max túlzottan szereti kimondani az őszintét, meg néha offol is egy kicsikét, de nem azért, hogy titeket, moderátorokat bosszantson, hanem azért, hogy feldobja valamennyire a közösség hangulatát. Ez úgy gondolom, nem olyan súlyos dolog ahhoz, hogy bannolva legyen. A határt meg természetesen ismeri ő is. Ellenben GoodSpeeddel, aki meg felnőtt létére (idősebb is, mint Max) úgy viselkedik, mint egy óvodás, egyfolytába bevágja a durcát, ha már egy lényegtelen dologért is finoman szólnak neki. Utána természetesen árulkodik nektek, mert az a legkönnyebb. Az álszentségéről, meg az önkritikájának teljes hiányáról nem is beszélve, amelyek ordítanak róla. Nem mondom, hogy Max teljesen szent, de nem érdemelte meg ezt a bant.

Akkor a kívülállás jegyében :) .
Goodspeed megítélése miért kellene alapot jelentsen más tag szankcionálásakor?
Maxot tehát viseljük el azért, mert mások állítólagos, vagy valós marhaságát ő nem tudja elviselni? Hányszor lett figyelmeztetve? Alaptalanul? Ennek semmi köze ahhoz, hogy minket bosszant, vagy sem. Ha ismeri a határt, ahogy írtad, akkor pláne nem értem, miért tette ismét.
Arról, ami véleményt leírtál goodspeedről, megint csak azt tudom mondani, hogy az ilyet privátban, vagy életben, négyszemközt kellene megbeszélni, ahelyett, hogy itt állnánk neki személyiségelemzést készíteni.
Én is sajnálom az embert, de ha nem képes ezen a gyengéjén felülkerekedni, nem kivételezünk vele.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#55 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 22:44

Idézet: rocker69 - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 23:21

Többnyire read-only vagyok, de naponta látogatom a fórumot. Én tudom használni a görgőt, de hadd ne sok ember "görögjön" már egy hülyesége miatt. Kezdem énis kicsit unni.  :down:

Miért nem használod a jelzés gombot?

#56 Felhasználó inaktív   dababa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 22:46

Idézet: rocker69 - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 22:21

Szintén kívűlálló vagyok, de egyetértek az előttem hozzászólókkal, hogy M@Xtreme határozatlan idejű felfüggesztáse igen nagy túlzás, ha nem oknélküli volt.
Ahogy látom, GoodSpeed szereti mindig kiprovokálni és kérni(magát ártatlannak tetteve(bár lehet, hogy ezen hitben teszi)) a moderátorok közbeavatkozását egy másik hozzászólóval szemben, akit fel tud provokálni a közel fatális hülyeségeivel, emiatt M@Xtreme-t bűntetni szerintem nagy butaság/nemtörődömség volt, mert szerintem az ő flame-je az oka ellenére bőven elfogadható, átlagos, a https://forum.hwsw.hu -n megszokott mértékű, vagy az alatti.
EZT IGEN JELENTŐS BÍRÁLATNAK SZÁNTAM A MODOK RÉSZÉRE!

#57 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 23:16

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 22:42

Akkor a kívülállás jegyében :) .
Goodspeed megítélése miért kellene alapot jelentsen más tag szankcionálásakor?
Maxot tehát viseljük el azért, mert mások állítólagos, vagy valós marhaságát ő nem tudja elviselni? Hányszor lett figyelmeztetve? Alaptalanul? Ennek semmi köze ahhoz, hogy minket bosszant, vagy sem. Ha ismeri a határt, ahogy írtad, akkor pláne nem értem, miért tette ismét.
Arról, ami véleményt leírtál goodspeedről, megint csak azt tudom mondani, hogy az ilyet privátban, vagy életben, négyszemközt kellene megbeszélni, ahelyett, hogy itt állnánk neki személyiségelemzést készíteni.
Én is sajnálom az embert, de ha nem képes ezen a gyengéjén felülkerekedni, nem kivételezünk vele.

Maxszel msnen kitárgyaltuk a dolgot, és nem hagyhattam annyiban. :)
A határt ismeri, hiszen egy kis idő után csak megunja az értelmetlen vitákat, ismerem annyira jól, még ha nem is olyan túlzottan. Láthatod, hogy rajta kívül még jó páran nem tudják elviselni Goodspeedet, csak Maxnek van a legtöbb mersze ahhoz, hogy gyakran belekössön a dolgaiba. A legjobb természetesen az lenne, ha hozzá se szólna úgy egyáltalán, javasoltam is neki, dehát ez az ő gondja. :)  Én se tartom korrektnek ezt a kekeckedését, de nem borítja fel vele az egész fórum rendjét. Tudom jól, hogy rengetegszer lett figyelmeztetve, de állítása szerint sajnos már alaptalanul is, és rendkívül nyers módon. Igazat adok neked abban, hogy Goodspeed személyiségelemzését privátban, vagy személyesen kell elintézni, de nem hiszem, hogy nektek nem tűnt fel a dolgokhoz való érdekes hozzáállása. Az is türhetetlen legalább ugyanúgy, mint Max folyamatos csipkelődése, szóval továbbra sem értem pontosan, miért Max húzta (ismét) a rövidebbet.

Szerkesztette: Breakbeat 2008. 06. 02. 23:22 -kor

#58 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 23:23

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 21:44

Miért nem használod a jelzés gombot?

Nem tartottam annyira fontosnak, hogy egyből jelezgessek, amúgy is az Ő szokása az ilyesmi...
De ha már itt felmerült a téma, akkor gondoltam leírom a véleményem. Gondolom ezzel még nem sértettem meg semmilyen normát  ;)
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#59 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 01:13

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 0:16

Maxszel msnen kitárgyaltuk a dolgot, és nem hagyhattam annyiban. :)
A határt ismeri, hiszen egy kis idő után csak megunja az értelmetlen vitákat, ismerem annyira jól, még ha nem is olyan túlzottan. Láthatod, hogy rajta kívül még jó páran nem tudják elviselni Goodspeedet, csak Maxnek van a legtöbb mersze ahhoz, hogy gyakran belekössön a dolgaiba. A legjobb természetesen az lenne, ha hozzá se szólna úgy egyáltalán, javasoltam is neki, dehát ez az ő gondja. :)  Én se tartom korrektnek ezt a kekeckedését, de nem borítja fel vele az egész fórum rendjét. Tudom jól, hogy rengetegszer lett figyelmeztetve, de állítása szerint sajnos már alaptalanul is, és rendkívül nyers módon. Igazat adok neked abban, hogy Goodspeed személyiségelemzését privátban, vagy személyesen kell elintézni, de nem hiszem, hogy nektek nem tűnt fel a dolgokhoz való érdekes hozzáállása. Az is türhetetlen legalább ugyanúgy, mint Max folyamatos csipkelődése, szóval továbbra sem értem pontosan, miért Max húzta (ismét) a rövidebbet.

Najó, de másokat meg nem függesztünk fel, mert nem veszik fel a kesztyűt ilyen helyzetben. Ilyen egyszerű. Nem tudunk ezekre az egyéni személyiségi jellemzőkre messzemenőkig tekintettel lenni, így sem egyszerű a szabályzatot rendre pontosan értelmezni, nagyon jól tudjátok, hogy minden eset egyéni és emiatt sok esetben így vagy úgy, kerülgetjük a kását (Max is 110-en állt és nem azért nem lett eddig kirakva, mert kérdéses volt a figyelmeztetések oka, vagy mert nem ért rá valaki).

#60 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 01:18

Idézet: rocker69 - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 0:23

Nem tartottam annyira fontosnak, hogy egyből jelezgessek, amúgy is az Ő szokása az ilyesmi...
De ha már itt felmerült a téma, akkor gondoltam leírom a véleményem. Gondolom ezzel még nem sértettem meg semmilyen normát  ;)

Tehát Te azért nem használod a jelzés gombot, mert Goodspeed használja :omg: . Miért tőle függ? A jelzés gomb mindig is az adott felhasználó magánügye volt, semmilyen nyilvános nyoma nincs, egyéni nemtetszést fejez ki. De ha nem tartod annyira fontosnak, akkor megint nem értem, mi köze hozzá :)
A normasértést meg nem értem, helyeztem kilátásba valamit?

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.