HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 03. 01:28

Idézet: dababa - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 23:46

Szintén kívűlálló vagyok, de egyetértek az előttem hozzászólókkal, hogy M@Xtreme határozatlan idejű felfüggesztáse igen nagy túlzás, ha nem oknélküli volt.
Ahogy látom, GoodSpeed szereti mindig kiprovokálni és kérni(magát ártatlannak tetteve(bár lehet, hogy ezen hitben teszi)) a moderátorok közbeavatkozását egy másik hozzászólóval szemben, akit fel tud provokálni a közel fatális hülyeségeivel, emiatt M@Xtreme-t bűntetni szerintem nagy butaság/nemtörődömség volt, mert szerintem az ő flame-je az oka ellenére bőven elfogadható, átlagos, a https://forum.hwsw.hu -n megszokott mértékű, vagy az alatti.
EZT IGEN JELENTŐS BÍRÁLATNAK SZÁNTAM A MODOK RÉSZÉRE!

Nem tudom, hogy a regisztrációd előtt mennyit olvastad a fórumot és a korábbi eseteket, de a jéghegy csúcsáról beszélsz, ahogy olvasom. Nagyon sok ollózott anyag már többek között a tématemető homályába vész, sajnos van bőven miről beszélni. Természetesen nem fogok nekiállni szennyest teregetni, gusztustalan dolog lenne, elégedj meg annyival, hogy régi dolog és bár sok minden változott, előnyére is, most betelt a pohár.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#62 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 03. 07:13

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 0:18

Tehát Te azért nem használod a jelzés gombot, mert Goodspeed használja :omg: . Miért tőle függ? A jelzés gomb mindig is az adott felhasználó magánügye volt, semmilyen nyilvános nyoma nincs, egyéni nemtetszést fejez ki. De ha nem tartod annyira fontosnak, akkor megint nem értem, mi köze hozzá :)
A normasértést meg nem értem, helyeztem kilátásba valamit?

Ne forgasd ki a a szavaim, nem azért nem használtam, mert Ő igen... hol láttál olyat leírva?
Egyszerűen mindig lenyeltem, hogy ilyen, és hagytam...nem beszélve arról, hogy annak ellenére, hogy nyilvánvalóan bomlasztó hangulatot kelt, érdemi megrovásban nem részesült.
Most legalább kapott annyi figyelmet az ügy, hogy érdemesnek tartottam leírni nemtetszésemet.

Részemről ennyi.
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#63 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 09:05

Idézet: rocker69 - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 8:13

..
Részemről ennyi.

Akkor nem tudok mit mondani, használd a jelzést és ne csinálj belőle lelkiismereti kérdést. A helyzet az, hogy általánosságban a jelzéssel illetett hozzászólásokat elkövető felhasználó mindigis több figyelmet kap egy ügyben, hiszen a jelzés az, ami egyértelműen jelzi számunkra is, ha egy stílus nem elfogadható. Ha ezt nem látod át, akkor nem tudok segíteni. Fel kéne fogni végre, hogy a jelzés éppen nem csak nekünk segít meg nem spicliség, hanem egy jól használható visszajelzés fórumozókról, stílusról. Ha ezen túlléphetünk, akkor végül sokkal eredményesebb lehet egy ilyen helyzet megoldása.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#64 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 10:00

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 0:16

Maxszel msnen kitárgyaltuk a dolgot, és nem hagyhattam annyiban. :)
A határt ismeri, hiszen egy kis idő után csak megunja az értelmetlen vitákat, ismerem annyira jól, még ha nem is olyan túlzottan. Láthatod, hogy rajta kívül még jó páran nem tudják elviselni Goodspeedet, csak Maxnek van a legtöbb mersze ahhoz, hogy gyakran belekössön a dolgaiba. A legjobb természetesen az lenne, ha hozzá se szólna úgy egyáltalán, javasoltam is neki, dehát ez az ő gondja. :)  Én se tartom korrektnek ezt a kekeckedését, de nem borítja fel vele az egész fórum rendjét. Tudom jól, hogy rengetegszer lett figyelmeztetve, de állítása szerint sajnos már alaptalanul is, és rendkívül nyers módon. Igazat adok neked abban, hogy Goodspeed személyiségelemzését privátban, vagy személyesen kell elintézni, de nem hiszem, hogy nektek nem tűnt fel a dolgokhoz való érdekes hozzáállása. Az is türhetetlen legalább ugyanúgy, mint Max folyamatos csipkelődése, szóval továbbra sem értem pontosan, miért Max húzta (ismét) a rövidebbet.

Örvendetes, hogy M@Xtreme ennyire fontosnak tartja a fórumot, hogy még manipulál is bizonyos fórumtagokat, hogy kampányoljanak az érdekében. Mindenesetre az e-mail címemet tudja (e-mailben értesítettem a kitiltásról), csak rajta áll, elindul-e egy párbeszéd. Az üzengetéssel viszont egyre távolabb kerül attól, hogy a moderatúra ne zárkózzon el egyöntetűen és határozottan ettől.

Az, hogy a jelzést ki nyomta meg, egyáltalán nem számít az eset elbírálásakor, én magam is adtam már figyelmeztetést olyannak, aki megnyomta a jelzés gombot. Azt hitte, nem olvasok vissza.

#65 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 10:09

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 10:00

Örvendetes, hogy M@Xtreme ennyire fontosnak tartja a fórumot, hogy még manipulál is bizonyos fórumtagokat, hogy kampányoljanak az érdekében. Mindenesetre az e-mail címemet tudja (e-mailben értesítettem a kitiltásról), csak rajta áll, elindul-e egy párbeszéd. Az üzengetéssel viszont egyre távolabb kerül attól, hogy a moderatúra ne zárkózzon el egyöntetűen és határozottan ettől.

Távol áll Maxtől a manipuláció, és nem is üzenget nektek. Nem kérte, hogy kampányoljak neki, csak én (meg mások is) gondolom úgy, hogy most egy kicsikét igazságtalanul lett kitiltva. Elvégre ezért van ez a topik, hogy megírjuk a véleményünket, és nem csatatér. Ha manipulálna, csakis kizárólag védeném, de nem így tettem. :)

Szerkesztette: Breakbeat 2008. 06. 03. 10:14 -kor

#66 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 10:33

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 11:09

Távol áll Maxtől a manipuláció, és nem is üzenget nektek. Nem kérte, hogy kampányoljak neki, csak én (meg mások is) gondolom úgy, hogy most egy kicsikét igazságtalanul lett kitiltva. Elvégre ezért van ez a topik, hogy megírjuk a véleményünket, és nem csatatér. Ha manipulálna, csakis kizárólag védeném, de nem így tettem. :)

Mint fentebb didyman is írta, a tématemetőből bőven lehet szemezgetni, volt elég "utolsó megállapodás" közte és a moderatúra között, amit eddig türelemmel kezeltünk. Egyszer elfogy a türelem is, ez most jött el.

#67 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 10:48

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 10:33

Mint fentebb didyman is írta, a tématemetőből bőven lehet szemezgetni, volt elég "utolsó megállapodás" közte és a moderatúra között, amit eddig türelemmel kezeltünk. Egyszer elfogy a türelem is, ez most jött el.

Rendben, tovább már én se részletezném a témát, csak gondoltam, hogy írok egy-két dolgot.
Megértem, hogy a ti munkátok rengeteg figyelemmel, és felelősséggel jár, csak ez az eset egy picikét mégiscsak szúrta az oldalamat. ;)

Szerkesztette: Breakbeat 2008. 06. 03. 10:49 -kor

#68 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 11:31

Szerintem meg igen ráfért már a rendrakás arra a topikra. Több jóérzésű fórumozó kifejtette már, hogy elég lenne mindkét oldalnak visszavennie egy kicsit és nem keresnie a lehetőséget a kötözködésre. De csak azért is, huszonhatodszorra is azt lesték hogyan lehetne mégis jogot formálni az újabb problémázásra... Utánna meg ment a "ki ütött vissza először" veszekedés...  :omg:

Ráadásul azt hiszem Carmaged sosem volt az az első lendülettel fegyelmező mod, még figyelmeztetni is nyugisan, jópofán szokot... :up:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#69 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 11:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 11:00

Az, hogy a jelzést ki nyomta meg, egyáltalán nem számít az eset elbírálásakor, én magam is adtam már figyelmeztetést olyannak, aki megnyomta a jelzés gombot. Azt hitte, nem olvasok vissza.

Örülök, hogy rágalmazod azokat a tagokat, akik mertek szólni ez ellen a fertő ellen ami itt folyik. Szép hozzáállás részedről tényleg :rolleyes:  Mit kezdjen az email címeddel? Valljon szerelmet vagy utaljon pénzt?  :confused:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#70 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 12:01

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 12:42

Örülök, hogy rágalmazod azokat a tagokat, akik mertek szólni ez ellen a fertő ellen ami itt folyik. Szép hozzáállás részedről tényleg :rolleyes:  Mit kezdjen az email címeddel? Valljon szerelmet vagy utaljon pénzt?  :confused:

Nem rosszak ezek a megoldások sem, bár e-mail címre pénzt utalni tudtommal még nem lehet. :Đ Van ő elég kreatív ahhoz, hogy megtalálja a módját annak, hogy mit csináljon egy mailcímmel. ;)

Rágalmazni nem rágalmaztam senkit, aki szólt a "fertő" (akkor eddig miért volt itt a felszólaló?) ellen, ugyanis egyedül M@Xtreme-re éltem feltételezéssel, aki pedig nem szólt ez ellen. Gondolja át jobban, uram.

#71 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 12:10

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 13:01

Nem rosszak ezek a megoldások sem, bár e-mail címre pénzt utalni tudtommal még nem lehet. :Đ Van ő elég kreatív ahhoz, hogy megtalálja a módját annak, hogy mit csináljon egy mailcímmel. ;)

Rágalmazni nem rágalmaztam senkit, aki szólt a "fertő" (akkor eddig miért volt itt a felszólaló?) ellen, ugyanis egyedül M@Xtreme-re éltem feltételezéssel, aki pedig nem szólt ez ellen. Gondolja át jobban, uram.

Idézet

Örvendetes, hogy M@Xtreme ennyire fontosnak tartja a fórumot, hogy még manipulál is bizonyos fórumtagokat, hogy kampányoljanak az érdekében.

Erre gondoltam. És ne magázz, mert elkezdelek hölgyemezni...
Ez a mondatod azt jelenti, hogy én manipulálva vagyok, azért írogatok ide, ezt pedig egyszerűen nem igaz, úgyhogy kikérem magamnak.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#72 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 12:34

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 13:10

Erre gondoltam. És ne magázz, mert elkezdelek hölgyemezni...
Ez a mondatod azt jelenti, hogy én manipulálva vagyok, azért írogatok ide, ezt pedig egyszerűen nem igaz, úgyhogy kikérem magamnak.

Kérd, de nagyon mellélőttél, ugyanis azt a postot, amin ennyire fel sikerült háborodnod és be is idézted, azt nem a te postodra válaszolva írtam. ;) Azt már le sem merem írni, hogy mit is jelenthet az, hogy ennyire magadra vetted, holott nem kellett volna. :) (Vagy mégis manipulálva vagy vagy a másik nick is a tiéd, ezért duplareg miatt járna 5000 nap felfüggesztés...)

Nyugalom, személyeskedni meg főleg nem kell elkezdeni.

#73 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 12:42

Fenyegess csak, ehhez értesz. Tudom jól hogy azt Breakbeatnek írtad. De én ugyan olyan témában írtam, miért ne vehetném magamra? Mivan ennyire meguntad a párbeszédet, hogy kirakással fenyegetsz? Nevetséges ez a duplareg vádaskodás te is tudod. Mind1 a célodat elérted, inkább megyek dolgozni.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#74 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 12:52

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 13:42

Fenyegess csak, ehhez értesz. Tudom jól hogy azt Breakbeatnek írtad. De én ugyan olyan témában írtam, miért ne vehetném magamra? Mivan ennyire meguntad a párbeszédet, hogy kirakással fenyegetsz? Nevetséges ez a duplareg vádaskodás te is tudod. Mind1 a célodat elérted, inkább megyek dolgozni.

Befejeznéd végre? Néha komolyan nem értem, milyen célod van ezzel a stílussal, de ha tényleg kívül szeretnéd látni magad, jó úton jársz. Javaslom, próbálj meg a másikat nem szarnak nézve kommunikálni, meglátod, lesz eredménye, de ilyen hamupipőke stílussal csak a biliben tudsz újabb vihart kergetni.

#75 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 12:56

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 12:34

(Vagy mégis manipulálva vagy vagy a másik nick is a tiéd, ezért duplareg miatt járna 5000 nap felfüggesztés...)

Nem vagyok Pietrosz klónja. :D

#76 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 03. 13:03

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 13:56

Majd azt kivizsgáljuk :Đ

#77 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 13:07

Szerintem kéne mindenkinek egy ignore gomb és akkor nem látná annak az embernek a hozzászólását akit beállitott.Tudom itt ez lehetetlen, de nállunk a cseten ez jó dolog. ;)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#78 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 13:35

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 13:56

Végre valaki súlyának megfelelően kezeli az ügyet. :) :up:

#79 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 13:41

Idézet: djculture - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 14:07

Szerintem kéne mindenkinek egy ignore gomb és akkor nem látná annak az embernek a hozzászólását akit beállitott.Tudom itt ez lehetetlen, de nállunk a cseten ez jó dolog. ;)

Van ilyen lehetőség a 2-es IPB-ben, ezért szorgalmaztam mindig az átállást. ;)

Szerkesztette: Csokis 2008. 06. 03. 13:42 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#80 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 13:53

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 13:41

Van ilyen lehetőség a 2-es IPB-ben, ezért szorgalmaztam mindig az átállást. ;)

Hát ha ez igaz elég sok problémát megoldana.Én nekem is van egy arc itt akinek a stílusa agyamra megy bár próbálok nem első felindulásból reagálni a hülyeségeire.Ebböl ugyanis hogy itt a fórumon mit nagyképüsködik valaki, nem tudni meg hogy ettöl független lehet értelmes értékes ember.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »