HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 03. 13:59

Idézet: djculture - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 14:53

Hát ha ez igaz elég sok problémát megoldana.Én nekem is van egy arc itt akinek a stílusa agyamra megy bár próbálok nem első felindulásból reagálni a hülyeségeire.Ebböl ugyanis hogy itt a fórumon mit nagyképüsködik valaki, nem tudni meg hogy ettöl független lehet értelmes értékes ember.

Természetesen igaz. :) Már csak át kellene állni.

Csatolt fájl:

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#82 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:50

Olvasgatom már egy ideje ezt a topicot - majdnem totál meddő a vita - láttam azt is, ahonnan Maxtreme kitiltása indult, írtam az "azonnali topicba is".Nem tudom mennyi figyelmeztetése volt neki, nem is érdekel.
Annyit azért érdemes megfigyelni, hogy Goodspeed folyamatosan televágja überhighresolution képekkel a topicot.Ezt nem lehetne valahogy keretek közé szorítani?Most tényleg kit érdekel, hogy hány szögből tudja lefotózni azt a szerencsétlen monitort vagy billentyűzetet?Elhiszem, hogy örül neki, írtam is a topicba, de valahogy mindenki meg tud állni, max 2 képnél...
Ja és Maxtreme utolsó postjának kiváltója valószínűleg az lehetett, hogy Goodspeed visszakereste Maxtreme május elején tett postját és ha burkoltan is, de azért egyhe célzást tett arra az Asus monitorra, nézzétek csak meg. :cool:
Szóval ha már értelmetlen kötözkötésről van szó - na az valahonnan onnan indult...
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#83 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 03. 16:40

Idézet: carcass - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 15:50

Olvasgatom már egy ideje ezt a topicot - majdnem totál meddő a vita - láttam azt is, ahonnan Maxtreme kitiltása indult, írtam az "azonnali topicba is".Nem tudom mennyi figyelmeztetése volt neki, nem is érdekel.
Annyit azért érdemes megfigyelni, hogy Goodspeed folyamatosan televágja überhighresolution képekkel a topicot.Ezt nem lehetne valahogy keretek közé szorítani?Most tényleg kit érdekel, hogy hány szögből tudja lefotózni azt a szerencsétlen monitort vagy billentyűzetet?Elhiszem, hogy örül neki, írtam is a topicba, de valahogy mindenki meg tud állni, max 2 képnél...
Ja és Maxtreme utolsó postjának kiváltója valószínűleg az lehetett, hogy Goodspeed visszakereste Maxtreme május elején tett postját és ha burkoltan is, de azért egyhe célzást tett arra az Asus monitorra, nézzétek csak meg. :cool:
Szóval ha már értelmetlen kötözkötésről van szó - na az valahonnan onnan indult...

Nagy képek: Amíg bélyegképként teszi be, nem érdekel, hiszen nem befolyásolja a fórumoldal letöltési-böngészési sebességét, rákattintani meg nem kötelező, ha nem érdekel, úgyis otthagyod kicsiben.

A vita: És ott van az is, hogy Carmaged kért valamit, kilátásba helyezett valamit, ráadásul nem először. Lehet vitatkozni, hogy ki rugdosta meg a szarosbatyut sokadik alkalommal, meg a burkolt célzásokról is eltérhet a véleményünk, de mint láthatod, eddig erre egyik résztvevő fél sem hívta fel figyelmünket.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#84 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 17:02

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 17:40

A vita: És ott van az is, hogy Carmaged kért valamit, kilátásba helyezett valamit, ráadásul nem először. Lehet vitatkozni, hogy ki rugdosta meg a szarosbatyut sokadik alkalommal, meg a burkolt célzásokról is eltérhet a véleményünk, de mint láthatod, eddig erre egyik résztvevő fél sem hívta fel figyelmünket.

Persze, írtam is, hogy flame-elni nem érdemes - szerintem nem is lett belőle és nem Maxtreme kitiltása miatt - meg már be lett igérve Carmaged részéről is mindenféle szankció korábban, ez is OK (ha jól emlékszem, akkor is Goodspeed miatt indult a balhé, mert valamelyik nagyszülő gyümölcscentrifigáját vagy valami hasonlót tett fel mint új büszkeséget  :rolleyes: )
Akkor már csak az érdekel - ha azonos szempontok alapján nézzük a kötözködést, mind Goodspeed mind Maxtreme tekintetében és csak erre az esetre vonatkoztatva - hogy GS is megkapta e a maga torzióját?
Persze ha nagyon titkos, akkor inkább hagyjuk ... ;)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#85 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 17:10

Idézet: carcass - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 18:02

Persze, írtam is, hogy flame-elni nem érdemes - szerintem nem is lett belőle és nem Maxtreme kitiltása miatt - meg már be lett igérve Carmaged részéről is mindenféle szankció korábban, ez is OK (ha jól emlékszem, akkor is Goodspeed miatt indult a balhé, mert valamelyik nagyszülő gyümölcscentrifigáját vagy valami hasonlót tett fel mint új büszkeséget  :rolleyes: )
Akkor már csak az érdekel - ha azonos szempontok alapján nézzük a kötözködést, mind Goodspeed mind Maxtreme tekintetében és csak erre az esetre vonatkoztatva - hogy GS is megkapta e a maga torzióját?
Persze ha nagyon titkos, akkor inkább hagyjuk ... ;)

Carmy ( :Đ ) illetékes ebben. Ha nem mondod, nekem nem tűnik ki az az ominózus célzás.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#86 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 18:02

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 1:18

A normasértést meg nem értem, helyeztem kilátásba valamit?

Agyam öreg, sok minden lerakódott a mélyebb rétegekbe. Hadd ne keressem most elő az ide vonatkozó moderátori kinyilatkoztatásokat. (a keresőtök különben is elég visszatartó erő számomra)

EBBEN a topikban minden, részetekről  ofttopiknak minősített hozzászólás potenciális figyelmezetést jelent.
Tehát: IGEN helyeztetek kilátásba retorziót.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#87 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 18:08

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 9:05

használd a jelzést és ne csinálj belőle lelkiismereti kérdést

Akkor egy mai utolsó OFF:
Én, mint mostly-read-only fórumozó bátran használhatom a jelzést olyan témáknál, ahol hozzá sem szóltam, csak az események folyása van jótékony hatással szellemi leépülésemre?
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#88 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 19:43

Idézet: Öregszem - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 19:08

Akkor egy mai utolsó OFF:
Én, mint mostly-read-only fórumozó bátran használhatom a jelzést olyan témáknál, ahol hozzá sem szóltam, csak az események folyása van jótékony hatással szellemi leépülésemre?

Természetesen.

#89 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 19:46

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 18:10

Carmy ( :Đ ) illetékes ebben. Ha nem mondod, nekem nem tűnik ki az az ominózus célzás.

Carmy (ez jó, megjegyzem :Đ ) úgy tűnik átsiklott a poston... :(

Bravo

#90 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 19:47

Idézet: carcass - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 15:50

Az értelmetlen kötözködés korábban kezdődött, viszont a régről való előcitálás nekem sem tűnt fel, ugyanúgy, ahogy didyman-nek sem. Köszönöm a kiegészítést. :respect:

#91 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 19:59

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 20:47

Az értelmetlen kötözködés korábban kezdődött, viszont a régről való előcitálás nekem sem tűnt fel, ugyanúgy, ahogy didyman-nek sem. Köszönöm a kiegészítést. :respect:

No problem. ;)  :up:

Bravo

#92 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 20:27

Idézet: Öregszem - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 19:02

Agyam öreg, sok minden lerakódott a mélyebb rétegekbe. Hadd ne keressem most elő az ide vonatkozó moderátori kinyilatkoztatásokat. (a keresőtök különben is elég visszatartó erő számomra)

EBBEN a topikban minden, részetekről  ofttopiknak minősített hozzászólás potenciális figyelmezetést jelent.

Én biztosan nem. De nem értem Részedről a többes szám második személyt, hatökörnek tartasz? :D

#93 Felhasználó inaktív   dababa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 22:11

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 20:27

Én biztosan nem. De nem értem Részedről a többes szám második személyt, hatökörnek tartasz? :D

:offtopic: Miért, a kereső csak a tiéd? :D 
Általánnosságban(érdsd:bárki okkal szolgáló részére) retorziót/potenciális figyelmeztetést csak te helyeztél kilátásba?
De, ha nem értesz egyet, akár felőlem nyugodtan veheted magad hatökörnek is :D  ;)
Egyébként az említett retorzióról fogalmam sincs. :offtopic:

#94 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 23:02

Idézet: dababa - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 22:11

Általánnosságban(érdsd:bárki okkal szolgáló részére) retorziót/potenciális figyelmeztetést csak te helyeztél kilátásba?
De, ha nem értesz egyet, akár felőlem nyugodtan veheted magad hatökörnek is :D  ;)

Na mi van mär neked is elgurult a gyogyszered :confused:  :Đ
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#95 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 23:34

Idézet: dababa - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 23:11

Ezek szerint közted és Öregszem között is IP-vizsgálatot kell végrehajtani.

#96 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 07:10

Tényleg nem vagy mostanában formában ezzel a kákán is csomót attitűddel.

Idézet: Fórumszabályzat

Kerüld a témába nem vágó megnyilvánulásokat (offtopic), illetve hagyj szóhoz jutni másokat is.

(Igen, szándékosan ilyen a hangnem, mert ez megint csak azért volt, hogy lehessen kötözködni.)

#97 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:13

látom kivélesen kimaradtam a buliból, most akkor én is pihenőn lennék :D

szemét dolog lefikázni a más cuccát, amit maxtreme a saját fizetéséből finansziroz, goodspeed meg köztudottan "anyukám gépe" -  még a 30hoz közel is, szóval ez szánalmas pláne így, a másik cuccát lefikázni.

a vita meg meddő, semmilyen retorzió nem érte gs-t a nagypapa gyümölcscentrifugáján át a 15x lefotózótt többi másik cucctól, eddig mindig az ment pihire meg kapta a figyut aki már nem bírt szó nélkül elmenni mellette. úgy érzem demokratikus társadalomban élünk ( remélem mivel ez a mod topik, nem jönnek erre politikai célzatú hsz-ek..), ezért meg lehet közösen vitatni mindent. a modok fair módon lefektették a szabályokat ez tény, csak nehéz betartani, ez már a mi hibánk. csak fura, hogy mi, magas figyelmeztetési aránnyal rendelkezők mindig csak 1 ember körül akadunk össze, egymással és mással sosem, avagy ritkán.

:think:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#98 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:20

Azért Carmaged most GS-t elküldte egy hét pihenőre.
Nézd meg a bejelentéseknél.

Bravo

#99 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:38

Idézet: carcass - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 19:20

Azért Carmaged most GS-t elküldte egy hét pihenőre.
Nézd meg a bejelentéseknél.

bocsánat, láttam a szedett-vedett mondandómból kimaradt h láttam és már korábban is megtörténhetett volna.... :rolleyes:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#100 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:43

Jó lenne, ha Maxtreme visszajönne, mert baromi unalmas a gameware. :o

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4