HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 21. 15:46

Idézet: didyman - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 18:41

Egyelőre nem gond a nagy méret egy ideje, így hagyni fogjuk azt hiszem :) .

Carmagednek még gond, beszéljétek má' meg, jóvan? :omg: :Đ  :Đ  :Đ

#162 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 07. 25. 13:42

Idézet

mennyiben tovabb folytatodik a topikban az alpari stilusu szemelyeskedes, a topikot orokre bezarom

azt sosem értettem mivégre kell bezárni egy aránylag hiánypótló totyikot, ha megy benne az arcoskodás. törölni kell, ami nem oda való, meg letiltani az embereket, oszt kész. a fórum egyre inkább pang és haldoklik, egy csomó témakörben, kétlem, h ne lehetne rágyőzni, mert nincs semmilyen pörgés. az egy postra jutó modok száma lassan kettő lesz.
részemről semmi tüske, nem ezért írtam, minden más megállapítás okés. meg kifoghattam volna egy rosszabb modot is. illetve A rossz modot.

Szerkesztette: avman 2008. 07. 25. 13:45 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#163 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 13:59

Idézet: avman - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 14:42

azt sosem értettem mivégre kell bezárni egy aránylag hiánypótló totyikot, ha megy benne az arcoskodás.

Úgy legalább az arcoskodók lehiggadnak kissé, nem lehet csípőből odaszólogatni egymásnak. :)

#164 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 14:12

Idézet: avman - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 14:42

azt sosem értettem mivégre kell bezárni egy aránylag hiánypótló totyikot, ha megy benne az arcoskodás. törölni kell, ami nem oda való, meg letiltani az embereket, oszt kész. a fórum egyre inkább pang és haldoklik, egy csomó témakörben, kétlem, h ne lehetne rágyőzni, mert nincs semmilyen pörgés. az egy postra jutó modok száma lassan kettő lesz.

Nyilvan nem csipobol igy kezdunk, hiszen ez a normalisan forumozo embereket is bunteti. Legvegso esetben azonban erre is sor kerulhet, ugyhogy jobb ezt elore leszogezni. Altalaban eleg a topik rovid idore valo lezarasa es tovabbi szankciok kilatasba helyezese, ha a helyzet nem normalizalodna. Altalaban normalizalodik.
Tuske bennem sincs. Ha minden szemelyeskedest magamra vennek, mar sundiszno lennek.

#165 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 16:51

g@by, majdnem sikerult jo helyre irni.  :omg:
Nem teszem vissza sem reszleteiben (ezt nem is tehetem meg) sem egeszeben.

Legalabb 2 forumszabalyzat pontot sertett:

Idézet

FÓRUMSZABÁLYZAT:

1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.
Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni. A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd moderálási alapelvek).

9. Tilos az obszcén, vulgáris szavak, kifejezések használata. Az ilyen szövegrészeket tartalmazó üzenetek a moderátor belátása szerint végleges törlésre kerülnek.

#166 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 17:05

A jo eg aldjon meg.
Ki a fasznak (+10-20%) a meltosagat sertettem meg?
Ha valamit a neven nevezek, egyszeruen azert, mert nem tudom maskepp leirni akkor mindenfele szabalyzatot sertek.
Ha probalom arnyalni, akkor is rosszat teszek.
Ha leirom a velemenyem, az egyenesen katasztrofa, foleg akkor ha nem magamtol teszem, mert kerdesre valaszolok.(+10%)
Megegyszer kerlek, a postom altalad nem kifogasolt reszet helyezd vissza a topicba.
Lazadas, (+20-40%), igy ossze is jott a 8365 napos kitiltas.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#167 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 07. 25. 18:07

Idézet: g@by - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 18:05

A jo eg aldjon meg.
Ki a fasznak (+10-20%) a meltosagat sertettem meg?
Ha valamit a neven nevezek, egyszeruen azert, mert nem tudom maskepp leirni akkor mindenfele szabalyzatot sertek.
Ha probalom arnyalni, akkor is rosszat teszek.
Ha leirom a velemenyem, az egyenesen katasztrofa, foleg akkor ha nem magamtol teszem, mert kerdesre valaszolok.(+10%)
Megegyszer kerlek, a postom altalad nem kifogasolt reszet helyezd vissza a topicba.
Lazadas, (+20-40%), igy ossze is jott a 8365 napos kitiltas.

A vulgáris megnyilvánulások a fórum ezen részén sem megengedettek.

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 07. 25. 18:22 -kor

#168 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 18:25

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 19:07

Ne játszd az ártatlant!!!

Rád pedig egyre jobban illik az egyik idézet a Pofa Be című fimből :

" Ekkora neuron állománnyal még nem született ember..."

Javaslom a deficient szót titulusnak. Tényleg már nem lehet bírni amit Te művelsz itt. Ennyire hitelesen nem lehet adni a hülyét, ami mellé tásul a lassan elviselhetetlenül irritáló fontoskodó,okoskodó stílusod ami mellé hihetetlen méretű butaság is mellékelve vagyonl.
Ezzel nem lenne gond ha nem lennél mellé nem kicsit rosszindulatú.

Sort yourself out.

Várom a büntit a kommentért, elfér de már nem fér be a polcra a dolog.

szerk.: látom közben kiszerkesztetted a kommented amiben az állt " ne add az ártatlant.."
Én nem szerkesztem ki csak azért sem.

Szerkesztette: MarKinG 2008. 07. 25. 18:26 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#169 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 07. 25. 18:40

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 19:25

Javaslom a deficient szót titulusnak. Tényleg már nem lehet bírni amit Te művelsz itt. Ennyire hitelesen nem lehet adni a hülyét, ami mellé tásul a lassan elviselhetetlenül irritáló fontoskodó,okoskodó stílusod ami mellé hihetetlen méretű butaság is mellékelve vagyonl.

Sort yourself out.

szerk.: látom közben kiszerkesztetted a kommented amiben az állt " ne add az ártatlant.."

Ez a topic nem erre való, hogy itt bárki gyalázkodjon. Ha valami gondod van akkor arra van Privát Üzenet opció.

Mellesleg aazzazl amit leírtál kimeríted a nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértést:
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugy...l/ugyleirasjogi

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 07. 25. 19:06 -kor

#170 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 18:46

Idézet

A vulgáris megnyilvánulások a fórum ezen részén sem megengedettek.

Nem mondod? :)

#171 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 18:58

Sort yourself out.

Ráadásul amit tegnap is művelt az minden határokon túlmegy.. neki próbáltak segíteni, erre ment panaszkodni jó szokásához hűen.
Komolyan mondom egyes embereknél az életkor egyenesen arányos az IQ szintel.. (akinek nem inge ugye..)

#172 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 18:59

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 19:40

Ez a topic nem erre való, hogy itt bárki gyalázkodjon. Ha valami gondod van akkor arra van Privát Üzenet opció. Érdekes, amúgy hogy a magas figyelmeztetési szinttel rendelkező felhasználók jobban megengedik maguknak a vulgarítást , gyalázkodást, és mások becsmérlését, mint azok akiknek alig van figyelmeztetési szintjük.

Te honnan ismered mások figyelmeztetési szintjét, had kérdezzem már meg?

ps: utólag is elnézést az offért.

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 07. 25. 19:01 -kor

#173 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 19:09

Erdekes ez a kettos, tobbes merce.
Hogy ne legyen nagyon offtopic.

A magyar Büntető törvénykönyv 269. §-a[1] közösség elleni izgatás néven bünteti a nagy nyilvánosság előtt elhangzó, gyűlöletre usztító megnyilvánulásokat. A Polgári törvénykönyv a személyhez fűződő jog sérelmeként határozza meg az emberi méltóság megsértését, így a gyűlöletbeszéd ellen polgári peres eljárásban is fel lehet lépni. Az ilyen jogérvényesítést nagyban akadályozza, hogy a bírósági gyakorlat[2] alapján csak akkor állapítható meg a jogsérelem, ha a gyűlöletbeszéd tárgya egyértelműen beazonosítható személy, így egy csoport ellen irányuló gyűlöletbeszéd ellen ez alapján nem lehet fellépni.

A gyűlöletbeszéd kapcsán az Alkotmánybíróság először 1992-ben fejtette ki véleményét: alkotmányellenesnek minősítette[3] a Btk azon szabályát, amely büntette a faji, vallási, etnikai csoportok elleni lealacsonyító kifejezések használatát, ugyanakkor az Alkotmánnyal összhangban lévőnek találta a gyűlöletre uszítás büntetőjogi szankcionálását.

"Az elmúlt évek során több kísérlet volt a gyűlöletbeszéddel szembeni szigorúbb jogi fellépést lehetővé tevő törvények elfogadására. A Kormány kezdeményezésére a Parlament 2003-ban elfogadta a Btk. módosítását[4], amely a büntetőjog eszközeivel lépett volna fel az emberi méltóságot sértő megnyilvánulások ellen. Az Alkotmánybíróság a törvényt kihirdetése előtt alktományellenesnek nyilvánította.[5] Hasonló sorsa jutott az Parlament által 2007 októberében elfogadott törvénymódosító javaslatot[6], amely polgári jogi eszközökkel lépett fel a gyűlöletbeszéd ellen. A törvényt a köztársasági elnök alkotmányos aggályok[7] miatt előzetes normakontrollra küldte az Alkotmánybírósághoz, az Alkotmánybíróság a köztársasági elnökkel egyetértve megállapította a jogszabály alkotmányellenességét.[8] Ugyanez történt a Parlament által 2008 februárjában elfogadott, MSZP-s képviselők által benyújtott törvényjavaslattal[9], amely a Btk.-ban, „gyalázkodás” néven büntette volna a gyűlöletbeszédet. A törvényjavaslatot sem a Kormány, sem az SZDSZ frakció, sem az ellenzék nem támogatta. A törvényt Sólyom László köztársasági elnök előzetes normakontrollra küldte az Alkotmánybírósághoz,[10], az Alkotmánybíróság megállapította annak alkotmányellenességét."

A "gyuletbeszed", a mai napig nem buntetendo cselekmeny.
Ha en azt mondom, hogy retkes ×××××××, akkor az szabad velemenynyilvanitas.
Amig nem mondom azt, hogy menjunk ide-oda, csinaljuk ezt-azt, addig azt mondok, irok, amit akarok.
Hogy ezt egyes online mediumok hogy ertelmezik, mit irnak a szabalyzatba, es ezt milyen meggondolasbol teszik, az a sajat dolguk.
Ha tolem azt kerdezik mit csinalok, ha x szamu, xxxxxx fajba tartozo ember kiegyenesiti a patkobelem, akkor engedtessek meg, hogy leirjam amit gondolok.

#174 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 19:11

Hogy ontopic szerűen fogalmazzam meg a gondolataimat...

Meddig tűri még a moderatúra, hogy GS kedvére értetlenkedjen, árulkodjon (gyerekes módon), majd sértődöttségében mindenféle jogszabályokkal fenyegessen?
Nem az első eset volt. Többször robbant ki miatta (vagy ha konkrétan nem is miatta, de volt benne része), erőteljes flame, és eddig kisebb szankciókkal megúszta.
Csak utána kéne olvasni, hogy miért indult el a balhé...

Szerintem a közösséget bomlasztó magatartást elsők között a moderátoroknak kéne észrevenni, figyelmeztetni, és kiszűrni.

Legutóbbi moderátori tanácsra hallgatva, nyomtam a jelzés gombot. Eredménytelenül.

szerk.:elírások

Szerkesztette: rocker69 2008. 07. 25. 19:15 -kor

"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#175 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 19:11

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 19:40

Ez a topic nem erre való, hogy itt bárki gyalázkodjon. Ha valami gondod van akkor arra van Privát Üzenet opció.

Mellesleg aazzazl amit leírtál kimeríted a nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértést:
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugy...l/ugyleirasjogi

Hányszor szerkeszted még?

Valamelyik Mod tegye már kiii :reklamacio:
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#176 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 19:19

Nem akarok beszállni - ha ezért kollektíven warn jár, akkor is elmondom - de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a múltkor nekünk is volt asszem ugyanitt egy vitánk, és azután is kiszerkesztette jóformán az egész oldalt.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#177 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 19:34

Szerintem azon a ignorálás menüponton elkéne gondolkozni.Egyszer felvetettem volt olyan aki azt mondta megoldható lenne és megoldódna evvel az ilyen balhék 99% a.

Szerkesztette: djculture 2008. 07. 25. 19:34 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#178 Felhasználó inaktív   Emak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 19:40

Szerintem - ha nem látnátok - beír, megvárja, míg ugrotok, aztán kiszerkeszti -> ártatlan ő ebben...

Hagyjátok a faxba, csak ti szívtok, felmegy a vérnyomásotok, ő meg röhög a markába, mert gyógyszerrészvénye van.

Ignore, aztán vagy visszavesz, vagy 'elveszti' a HWSW kódját... ;)
Idézet
A kritikára válaszolni gyengeség, szó nélkül hagyni önteltség.

#179 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 25. 20:28

Pihenők kiosztva, és remélem, hogy többet nem kell.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#180 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 12:24

Idézet: g@by - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 20:09

A "gyuletbeszed", a mai napig nem buntetendo cselekmeny.
Ha en azt mondom, hogy retkes ×××××××, akkor az szabad velemenynyilvanitas.
Amig nem mondom azt, hogy menjunk ide-oda, csinaljuk ezt-azt, addig azt mondok, irok, amit akarok.
Hogy ezt egyes online mediumok hogy ertelmezik, mit irnak a szabalyzatba, es ezt milyen meggondolasbol teszik, az a sajat dolguk.
Ha tolem azt kerdezik mit csinalok, ha x szamu, xxxxxx fajba tartozo ember kiegyenesiti a patkobelem, akkor engedtessek meg, hogy leirjam amit gondolok.

Ki beszelt itt jogi ertelemben vett buntetesrol? Azt irsz, amit akarsz az erre szakosodott szelsojobb forumokban vagy a sajat blogodban. ITT NEM. Ha nem tetszik, hogy itt nem toleraljak ezt a stilust, akkor el lehet menni masik forumra. Pont.

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.