Idézet
kde parti? gnome vagja haza?
egyfelol mindig is a gnome-ot mondtak kisebb eroforrasigenyunek.
Az, hogy mit mondtak engem mindig is hidegen hagyott, én csak arra emlékszem, hogy régen is meggyűlt vele a bajom.
Idézet
masfelol en hasznalok p3-asokat keves memoriaval gnome-mal, es nem tapasztaltam ilyen gondokat. (debian alatt.) ugyhogy nem hinnem, hogy a gnome okozta volna
Jó lehet, hogy nem az okozta, én csak tippeltem, mivel az egész felület bűn lassú, ablakok megnyitása/bezárása, menükben turkálás is nagyságrendekkel lassabb mint elvártam volna.
Idézet
. es vedd figyelembe a hatterben futo update-et, ami elso telepites utan fut egy jo ideig es indexel.
Neked is elmondjam 26. szorra, hogy nem fut update, mert nem fut semmi az égvilágon a háttérben? Nem értem hogyan írjam le, hogy el is olvassátok :confused: Ja és nem a kisujjamból szoptam, mielőtt meggyanusítotok, hanem a system monitorban meg a htop-ban is meg lehet nézni mi használ erőforrást és mennyit, és egészen biztos vagyok benne, hogy nem futott semmi a háttérben.
Persze megvolt az update, de az mennyi idő volt, a telepítés utáni 1 órában lefutott most meg 2 nappal vagyok a telepítés (és 4 órával a törlés

) után , még mindig indexel? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Vagy ha valóban így van, akkor meg ezért szar, hiába próbáljátok mosdatni.
Szerkesztette: Mumia 2010. 02. 28. 14:28 -kor