Szerkesztette: ABTeam2008 2009. 12. 25. 15:46 -kor
Playstation 3 V.
Elküldve: 2009. 12. 25. 15:46
Ezek a képek.. :Đ Tényleg ilyen a GT5? Ettől a Forza 3 szebben néz ki, az számomra élvezhető 1080p-ben.
twitter: http://twitter.com/galbalazs87
Elküldve: 2009. 12. 25. 15:50
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 15:13
fel merem hozni pl a Burnout Paradise-t
Na szerintem innentől kezdve nincs értelme folytatni ezt a beszélgetést
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2009. 12. 25. 15:53
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 15:13
Nemár! Ez egyszerűen hóttfos.
Nem akarok vitatkozni, de ha jól tudom, akkor a most kiadott time trial az csak az új játék új fizikáját tartalmazza semmi többet!
Tehát ez még bőven lesz szebb...
Szerkesztette: Finix 2009. 12. 25. 15:53 -kor
Elküldve: 2009. 12. 25. 15:56
Idézet: ABTeam2008 - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 15:46
Ezek a képek.. :Đ Tényleg ilyen a GT5? Ettől a Forza 3 szebben néz ki, az számomra élvezhető 1080p-ben.
A Forza3, bár valóban nagyon szép, azért elmarad e mögött. Sajnos ebben a demo-ban csak ez az 1 db betontenger pálya van, ami nem sokat tud mutatni a grafikából, de a Prologue-ban van pár szép pálya, amiben lehet gyönyörködni. Mondom ezt úgy, hogy mindkét játékkal rengeteget játszottam, és mindkettőt imádom. A full épített pályákon a Forza3 se mutat sokat. Mellesleg az se 1080p és ez sem
Elküldve: 2009. 12. 25. 21:47
Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 16:50
Na szerintem innentől kezdve nincs értelme folytatni ezt a beszélgetést
Ha azt az undormányt dicsőíted ehhez képest, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a GT5 nem a te játékod lesz. Én még a DL lemezt is sajnáltam, amit X360-ra elpazaroltam rá, nemhogy pénzt adjak ki érte. Viszont a GT5 miatt nemcsak a játékot fogom megvenni eredetiben, hanem konkrétan amiatt vettem meg a PS3 gépet is! Kb ekkora a különbség a szememben a két játék között, és ezt a most kijött demo csak tovább erősítette.
Direkt magyarázod félre ugye, amit írok? Valóban nem volt kiolvasható abból amit írtam, hogy kizárólag a grafikáról van szó, mivel hogy azt írtad, hogy a GT5 trial a legjobb grafikájú autós játék, ami valaha bármelyik platformra megjelent?
Azt hiszem azóta te is beláttad hogy ezzel nincs igazad.
Persze hogy más kategória a kettő, én nagyon szerettem a Burnout játékokat ps2-n, és nagyon szerettem a GT4-et is. A Burnout Paradise grafikáját undormánynak nevezni, erre nem kell válaszolnom, bárki aki látta azt a játékot kb el tudja helyezni a hozzászólásodat egy képzeledbeli koordináta rendszerben
Nem azt írtam, hogy melyik a játék a jobb, grafikáról van szó. Légyszi, nézd meg a fenti 1080-as screenshotot, és mondd még egyszer hogy ennek van a legjobb grafikája bármelyik platformra valaha megjelent autós játék szinten. És ezt mondogasd addig, amíg megy röhögés nélkül
Csak gyorsan a példa kedvéért beírtam a google-ba hogy Burnout Paradise screenshot ps3 és az ign oldalát dobta ki, példaként kettőt linkelek. Felhívnám a figyelmed az aszfalt kidolgozottságára (ugye mást nem tudunk nagyon összehasonlítani, mert más alig van a time trial GT5-ben - a lelátót meg a nézőket már tényleg abszolút nem lenne fair bármihez hasonlítani, azért annyira én se vagyok szemét :Đ ). Ez csak 720p, és nem 4 év munkája.
Találomra két kép, direkt kötözködésképp nyilván lehetne jobbakat találni.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: lugosi 2009. 12. 25. 22:04 -kor
Elküldve: 2009. 12. 25. 21:49
Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 16:56
A Forza3, bár valóban nagyon szép, azért elmarad e mögött. Sajnos ebben a demo-ban csak ez az 1 db betontenger pálya van, ami nem sokat tud mutatni a grafikából, de a Prologue-ban van pár szép pálya, amiben lehet gyönyörködni. Mondom ezt úgy, hogy mindkét játékkal rengeteget játszottam, és mindkettőt imádom. A full épített pályákon a Forza3 se mutat sokat. Mellesleg az se 1080p és ez sem
Mindkét játék egy kisebb felbontású képet nyújt szép 1080p-re, csak a GT5 rak rá antialiasingot is, míg a Forza3 nem 
Én itt érzek egy kis problémát, te a Prologue grafikáját és pályáit is belekevered (nekem nincs meg), én meg kizárólag erre a trialra írtam a hozzászólásomat. Ne keverj bele olyasmit amiről nem volt szó.
Lehet GT fanboynak lenni (én rajongójának gondolom magam a sorozatnak, de azért nem vagyok fanboy), de a fenti grafikát mindenek fölé emelni, hááááááát..... Izébizé.....
Elküldve: 2009. 12. 25. 21:50
Idézet: Finix - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 16:53
Nem akarok vitatkozni, de ha jól tudom, akkor a most kiadott time trial az csak az új játék új fizikáját tartalmazza semmi többet!

Tegyük fel hogy így van. Akkor térjünk vissza ahhoz, amit az eredeti hsz-emben írtam.
Ezen dolgoznak 4 éve? A fizikán? Inkább tényleg menjenek el a fejlesztők vetni-aratni-kapálni, de fejleszteni... hát azt nemkéne! 4 éve eddig eljutni égés.
Elküldve: 2009. 12. 26. 09:06
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 21:49
Én itt érzek egy kis problémát, te a Prologue grafikáját és pályáit is belekevered (nekem nincs meg), én meg kizárólag erre a trialra írtam a hozzászólásomat. Ne keverj bele olyasmit amiről nem volt szó.
Lehet GT fanboynak lenni (én rajongójának gondolom magam a sorozatnak, de azért nem vagyok fanboy), de a fenti grafikát mindenek fölé emelni, hááááááát..... Izébizé.....
Azért írtam a Prologue-ot, mert a két játék grafikája ugyanaz, csak a Prologue-ban vannak szép pályák is, amin le lehet mérni, hogy mire képes a játék grafikában, míg ebben a demo-ben csak 1 db pálya van, az is betontenger, ami semmit sem mutat. Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a Prologue óta visszafejlesztették a játék grafikáját?
Elküldve: 2009. 12. 26. 10:18
Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 9:06
Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a Prologue óta visszafejlesztették a játék grafikáját? 
Hehe azért volt már hasonló
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2009. 12. 26. 10:47
Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 10:06
Azért írtam a Prologue-ot, mert a két játék grafikája ugyanaz, csak a Prologue-ban vannak szép pályák is, amin le lehet mérni, hogy mire képes a játék grafikában, míg ebben a demo-ben csak 1 db pálya van, az is betontenger, ami semmit sem mutat. Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a Prologue óta visszafejlesztették a játék grafikáját? 
Hát nem tudom. Egyelőre nagyon csalódott vagyok. De várok. Remélem lesz majd még rendes trial, mielőtt megvenném. Tényleg megijedtem, hogy ez most mi.
De igazából még mindig az alapkérdésen töröm a fejem.
Ezen dolgoznak 4 éve? Mi került 4 évbe ezen?
(A grafika nem, szerintem ez világos. A fizika nem hiszem, a GT4-ben is adott volt. Az irányítás valószínűleg szintén nem, a GT4-ben adott volt. A pályák? A menügrafika /ami amúgy szép/. Vagy mi? Még a hangok se. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy ezen mit kellett évekig bütykölni. Nem látom az eredményét.)
Elküldve: 2009. 12. 26. 11:00
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 10:47
Hát nem tudom. Egyelőre nagyon csalódott vagyok. De várok. Remélem lesz majd még rendes trial, mielőtt megvenném. Tényleg megijedtem, hogy ez most mi.
(A grafika nem, szerintem ez világos. A fizika nem hiszem, a GT4-ben is adott volt. Az irányítás valószínűleg szintén nem, a GT4-ben adott volt. A pályák? A menügrafika /ami amúgy szép/. Vagy mi? Még a hangok se. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy ezen mit kellett évekig bütykölni. Nem látom az eredményét.)
Állítólag a többszáz autó lemodellezése viszi el a sok időt. Nameg törést is tesznek bele (bár ami videót arról láttam, inkább ne tennék mert a törés nem lesz nagy szám, de ne legyen igazam). De mondjuk szerintem is túlzás már, hogy ennyi ideig fejlesztik. Amikor a Prologue kijött, kb akkor kellett volna kiadni azt a verziót, csak több autóval és pályával, mint full GT5. És akkor lehetne szöszölni meg finomítgatni sokáig, GT6 néven
Elküldve: 2009. 12. 26. 12:18
Ja ja, allitolag a duke nukem forever is az lesz... kivancsi vagyok melyik jelenik meg elobb. 
Samott
Samott
Szerkesztette: Samott 2009. 12. 26. 12:18 -kor
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2009. 12. 26. 18:14
Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 13:18
Ja ja, allitolag a duke nukem forever is az lesz... kivancsi vagyok melyik jelenik meg elobb. 
Samott
Samott
Bundle-ben jön ki a Duke Nukem Forever a GT5-tel.
Elküldve: 2009. 12. 26. 18:19
Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 12:00
Állítólag a többszáz autó lemodellezése viszi el a sok időt. Nameg törést is tesznek bele (bár ami videót arról láttam, inkább ne tennék mert a törés nem lesz nagy szám, de ne legyen igazam). De mondjuk szerintem is túlzás már, hogy ennyi ideig fejlesztik. Amikor a Prologue kijött, kb akkor kellett volna kiadni azt a verziót, csak több autóval és pályával, mint full GT5. És akkor lehetne szöszölni meg finomítgatni sokáig, GT6 néven
Ugyanez volt a PS2 idejében is: először kijött a GT3 ami nem volt akkora szám, de megmutatta mire is képes az új konzol, aztán később kijött egy szinte tökéletes GT4. Itt is ezt kellett volna, nem évekkel a PS3 megjelenése után kidobni a GT5-öt. De már sajnos így alakult, ettől függetlenül nagyon jó játék lesz ez.
Szerinted lesz GT6 a ps3-ra? Komolyan kérdezem, nem b...gatás. Vajon ki tudnak hozni még egy részt mielőtt lejárna a ps3 életciklusa?
Mindegy, a GT5-öt mielőtt megvenném, valószínű megvárom a demóját, megnézem, és majd aztán. Szerintem vakon ebbe én már nem merek beleugrani.
Egyébként egy dolgot nagyon furcsállok, valamikor hónapokkal ezelőtt, biztos vagyok benne hogy beírtam, mikor voltam egy bevásárlóközpontban és nézegettem a HD tv-ket, és egy sony bravián láttam a GT5-nek valamilyen demóját (köröztek az autók, valami pályán). Amit ott láttam, először azt hittem hogy valami nascar-szerűség megy, nem is nagyon figyeltem a kocsikat, a tévét nézegettem, aztán pár palánkon meg sisakon láttam a Gran Turismo feliratot, és akkor esett le. Akkor teljesen el voltam ájulva a grafikától, és ezt nem értem hogy ez hova lett.
Lehet, hogy valóban van abban is valami, amit te írtál, hogy a legkevésbé látványos pályát rakták be a time trialba. Kívánom hogy úgy legyen...
Elküldve: 2009. 12. 26. 18:26
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 18:14
Bundle-ben jön ki a Duke Nukem Forever a GT5-tel. 
Heh én egy ilyen bundleért vennék ps3-at
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2009. 12. 26. 19:12
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 18:19
Szerinted lesz GT6 a ps3-ra? Komolyan kérdezem, nem b...gatás. Vajon ki tudnak hozni még egy részt mielőtt lejárna a ps3 életciklusa?
Mindegy, a GT5-öt mielőtt megvenném, valószínű megvárom a demóját, megnézem, és majd aztán. Szerintem vakon ebbe én már nem merek beleugrani.
Egyébként egy dolgot nagyon furcsállok, valamikor hónapokkal ezelőtt, biztos vagyok benne hogy beírtam, mikor voltam egy bevásárlóközpontban és nézegettem a HD tv-ket, és egy sony bravián láttam a GT5-nek valamilyen demóját (köröztek az autók, valami pályán). Amit ott láttam, először azt hittem hogy valami nascar-szerűség megy, nem is nagyon figyeltem a kocsikat, a tévét nézegettem, aztán pár palánkon meg sisakon láttam a Gran Turismo feliratot, és akkor esett le. Akkor teljesen el voltam ájulva a grafikától, és ezt nem értem hogy ez hova lett.
Lehet, hogy valóban van abban is valami, amit te írtál, hogy a legkevésbé látványos pályát rakták be a time trialba. Kívánom hogy úgy legyen...
Azt nyilatkozták, hogy a GT6 elkészítése már jóval kevesebb időt fog igénybe venni, mert ugyanarra a motorra fog épülni, mint a GT5. Más kérdés, hogy mivel a GT5-el ennyire megcsúsztak, egyáltalán érdemes-e még kiadni egy GT6-ot is PS3-ra, ha nem tud majd számottevő újításokat nyújtani? Én igazából jobban örülnék, ha inkább egy GT5 motorra épülő Tourist Trophy 2-n kezdenének el dolgozni
A videó amit láttál, valószínűleg ez lehetett: katt
Ez az egyik legelterjedtebb videó a játékról. Lesz benne Nascar és WRC is, jó kérdés lesz mennyire jól sikerül ezeket megvalósítani...
Elküldve: 2009. 12. 26. 20:33
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 18:19
Vajon ki tudnak hozni még egy részt mielőtt lejárna a ps3 életciklusa?
Na meg az a kérdés is megér egy misét, hogy érdekel-e bárkit hatodjára ugyanaz. Minden eddigi rész csak a grafikában fejlődött, mást nem tudott hozzátenni az élményhez.
Papesz
Elküldve: 2009. 12. 27. 17:05
Idézet: Papesz - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 20:33
Na meg az a kérdés is megér egy misét, hogy érdekel-e bárkit hatodjára ugyanaz. Minden eddigi rész csak a grafikában fejlődött, mást nem tudott hozzátenni az élményhez.
Miért mit tehetnek még hozzá az élményhez?
Vagy tehessünk géppuskát a kocsikra, meg rakétavetőt? Úgy tényleg izgalmasabb lenne és élménydúsabb... :Đ
Elküldve: 2009. 12. 27. 20:43
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 4:33
Ami már kijött és régóta kapható, a Shaun White Snowboarding. Trailer alapján tetszetősnek mondanám. Talán az ünnepek után megveszem. 
Egészségedre!
csak annyit tud, ami a címében áll. Nem többet! Lecsúsztam egyszer és meguntam.
Más:
Tud vki segíteni a Singstar videók kimentésében?
Játékmentéseket pendrive ki tudom menteni, de a videókat nem. BackUppal is próbálkoztam (vinyót cseréltem).
Most arra az elhatározásra jutottam, hogy a megoldás: a PS3 után egy felvevő kötése lesz.
Elküldve: 2009. 12. 27. 21:24
Idézet: Finix - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 17:05
Miért mit tehetnek még hozzá az élményhez?
Nem tudom, nem vagyok játékfejlesztő. A második rész hatalmas kedvencem volt, de a negyediket például már untam.
Papesz

Súgó
A téma zárva.