HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1101 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 25. 15:46

Ezek a képek.. :Đ Tényleg ilyen a GT5? Ettől a Forza 3 szebben néz ki, az számomra élvezhető 1080p-ben.

Szerkesztette: ABTeam2008 2009. 12. 25. 15:46 -kor

#1102 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 15:50

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 15:13

fel merem hozni pl a Burnout Paradise-t

Na szerintem innentől kezdve nincs értelme folytatni ezt a beszélgetést :) Ha azt az undormányt dicsőíted ehhez képest, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a GT5 nem a te játékod lesz. Én még a DL lemezt is sajnáltam, amit X360-ra elpazaroltam rá, nemhogy pénzt adjak ki érte. Viszont a GT5 miatt nemcsak a játékot fogom megvenni eredetiben, hanem konkrétan amiatt vettem meg a PS3 gépet is! Kb ekkora a különbség a szememben a két játék között, és ezt a most kijött demo csak tovább erősítette.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#1103 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 15:53

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 15:13

Nemár! Ez egyszerűen hóttfos.

Nem akarok vitatkozni, de ha jól tudom, akkor a most kiadott time trial az csak az új játék új fizikáját tartalmazza semmi többet!

Tehát ez még bőven lesz szebb...

:)

Szerkesztette: Finix 2009. 12. 25. 15:53 -kor

#1104 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 15:56

Idézet: ABTeam2008 - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 15:46

Ezek a képek.. :Đ Tényleg ilyen a GT5? Ettől a Forza 3 szebben néz ki, az számomra élvezhető 1080p-ben.

A Forza3, bár valóban nagyon szép, azért elmarad e mögött. Sajnos ebben a demo-ban csak ez az 1 db betontenger pálya van, ami nem sokat tud mutatni a grafikából, de a Prologue-ban van pár szép pálya, amiben lehet gyönyörködni. Mondom ezt úgy, hogy mindkét játékkal rengeteget játszottam, és mindkettőt imádom. A full épített pályákon a Forza3 se mutat sokat. Mellesleg az se 1080p és ez sem :) Mindkét játék egy kisebb felbontású képet nyújt szép 1080p-re, csak a GT5 rak rá antialiasingot is, míg a Forza3 nem :)

#1105 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 21:47

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 16:50

Na szerintem innentől kezdve nincs értelme folytatni ezt a beszélgetést :) Ha azt az undormányt dicsőíted ehhez képest, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a GT5 nem a te játékod lesz. Én még a DL lemezt is sajnáltam, amit X360-ra elpazaroltam rá, nemhogy pénzt adjak ki érte. Viszont a GT5 miatt nemcsak a játékot fogom megvenni eredetiben, hanem konkrétan amiatt vettem meg a PS3 gépet is! Kb ekkora a különbség a szememben a két játék között, és ezt a most kijött demo csak tovább erősítette.

Direkt magyarázod félre ugye, amit írok? Valóban nem volt kiolvasható abból amit írtam, hogy kizárólag a grafikáról van szó, mivel hogy azt írtad, hogy a GT5 trial a legjobb grafikájú autós játék, ami valaha bármelyik platformra megjelent?
Azt hiszem azóta te is beláttad hogy ezzel nincs igazad.

Persze hogy más kategória a kettő, én nagyon szerettem a Burnout játékokat ps2-n, és nagyon szerettem a GT4-et is. A Burnout Paradise grafikáját undormánynak nevezni, erre nem kell válaszolnom, bárki aki látta azt a játékot kb el tudja helyezni a hozzászólásodat egy képzeledbeli koordináta rendszerben :)
Nem azt írtam, hogy melyik a játék a jobb, grafikáról van szó. Légyszi, nézd meg a fenti 1080-as screenshotot, és mondd még egyszer hogy ennek van a legjobb grafikája bármelyik platformra valaha megjelent autós játék szinten. És ezt mondogasd addig, amíg megy röhögés nélkül :)

Csak gyorsan a példa kedvéért beírtam a google-ba hogy Burnout Paradise screenshot ps3 és az ign oldalát dobta ki, példaként kettőt linkelek. Felhívnám a figyelmed az aszfalt kidolgozottságára (ugye mást nem tudunk nagyon összehasonlítani, mert más alig van a time trial GT5-ben - a lelátót meg a nézőket már tényleg abszolút nem lenne fair bármihez hasonlítani, azért annyira én se vagyok szemét  :Đ ). Ez csak 720p, és nem 4 év munkája.

Találomra két kép, direkt kötözködésképp nyilván lehetne jobbakat találni.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: lugosi 2009. 12. 25. 22:04 -kor

#1106 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 21:49

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 16:56

A Forza3, bár valóban nagyon szép, azért elmarad e mögött. Sajnos ebben a demo-ban csak ez az 1 db betontenger pálya van, ami nem sokat tud mutatni a grafikából, de a Prologue-ban van pár szép pálya, amiben lehet gyönyörködni. Mondom ezt úgy, hogy mindkét játékkal rengeteget játszottam, és mindkettőt imádom. A full épített pályákon a Forza3 se mutat sokat. Mellesleg az se 1080p és ez sem :) Mindkét játék egy kisebb felbontású képet nyújt szép 1080p-re, csak a GT5 rak rá antialiasingot is, míg a Forza3 nem :)

Én itt érzek egy kis problémát, te a Prologue grafikáját és pályáit is belekevered (nekem nincs meg), én meg kizárólag erre a trialra írtam a hozzászólásomat. Ne keverj bele olyasmit amiről nem volt szó.

Lehet GT fanboynak lenni (én rajongójának gondolom magam a sorozatnak, de azért nem vagyok fanboy), de a fenti grafikát mindenek fölé emelni, hááááááát..... Izébizé.....  :eek:

#1107 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 21:50

Idézet: Finix - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 16:53

Nem akarok vitatkozni, de ha jól tudom, akkor a most kiadott time trial az csak az új játék új fizikáját tartalmazza semmi többet!

Tehát ez még bőven lesz szebb...

:)

Tegyük fel hogy így van. Akkor térjünk vissza ahhoz, amit az eredeti hsz-emben írtam.

Ezen dolgoznak 4 éve? A fizikán? Inkább tényleg menjenek el a fejlesztők vetni-aratni-kapálni, de fejleszteni... hát azt nemkéne! 4 éve eddig eljutni égés.

#1108 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 09:06

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 21:49

Én itt érzek egy kis problémát, te a Prologue grafikáját és pályáit is belekevered (nekem nincs meg), én meg kizárólag erre a trialra írtam a hozzászólásomat. Ne keverj bele olyasmit amiről nem volt szó.

Lehet GT fanboynak lenni (én rajongójának gondolom magam a sorozatnak, de azért nem vagyok fanboy), de a fenti grafikát mindenek fölé emelni, hááááááát..... Izébizé.....  :eek:

Azért írtam a Prologue-ot, mert a két játék grafikája ugyanaz, csak a Prologue-ban vannak szép pályák is, amin le lehet mérni, hogy mire képes a játék grafikában, míg ebben a demo-ben csak 1 db pálya van, az is betontenger, ami semmit sem mutat. Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a Prologue óta visszafejlesztették a játék grafikáját? :)

#1109 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 10:18

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 9:06

Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a Prologue óta visszafejlesztették a játék grafikáját? :)

Hehe azért volt már hasonló :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1110 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 10:47

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 10:06

Azért írtam a Prologue-ot, mert a két játék grafikája ugyanaz, csak a Prologue-ban vannak szép pályák is, amin le lehet mérni, hogy mire képes a játék grafikában, míg ebben a demo-ben csak 1 db pálya van, az is betontenger, ami semmit sem mutat. Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a Prologue óta visszafejlesztették a játék grafikáját? :)

Hát nem tudom. Egyelőre nagyon csalódott vagyok. De várok. Remélem lesz majd még rendes trial, mielőtt megvenném. Tényleg megijedtem, hogy ez most mi.

De igazából még mindig az alapkérdésen töröm a fejem.

Ezen dolgoznak 4 éve? Mi került 4 évbe ezen?

(A grafika nem, szerintem ez világos. A fizika nem hiszem, a GT4-ben is adott volt. Az irányítás valószínűleg szintén nem, a GT4-ben adott volt. A pályák? A menügrafika /ami amúgy szép/. Vagy mi? Még a hangok se. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy ezen mit kellett évekig bütykölni. Nem látom az eredményét.)

#1111 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 11:00

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 10:47

Hát nem tudom. Egyelőre nagyon csalódott vagyok. De várok. Remélem lesz majd még rendes trial, mielőtt megvenném. Tényleg megijedtem, hogy ez most mi.

De igazából még mindig az alapkérdésen töröm a fejem.

Ezen dolgoznak 4 éve? Mi került 4 évbe ezen?

(A grafika nem, szerintem ez világos. A fizika nem hiszem, a GT4-ben is adott volt. Az irányítás valószínűleg szintén nem, a GT4-ben adott volt. A pályák? A menügrafika /ami amúgy szép/. Vagy mi? Még a hangok se. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy ezen mit kellett évekig bütykölni. Nem látom az eredményét.)

Állítólag a többszáz autó lemodellezése viszi el a sok időt. Nameg törést is tesznek bele (bár ami videót arról láttam, inkább ne tennék mert a törés nem lesz nagy szám, de ne legyen igazam). De mondjuk szerintem is túlzás már, hogy ennyi ideig fejlesztik. Amikor a Prologue kijött, kb akkor kellett volna kiadni azt a verziót, csak több autóval és pályával, mint full GT5. És akkor lehetne szöszölni meg finomítgatni sokáig, GT6 néven :) Ugyanez volt a PS2 idejében is: először kijött a GT3 ami nem volt akkora szám, de megmutatta mire is képes az új konzol, aztán később kijött egy szinte tökéletes GT4. Itt is ezt kellett volna, nem évekkel a PS3 megjelenése után kidobni a GT5-öt. De már sajnos így alakult, ettől függetlenül nagyon jó játék lesz ez.

#1112 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 12:18

Ja ja, allitolag a duke nukem forever is az lesz... kivancsi vagyok melyik jelenik meg elobb. :)

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 12. 26. 12:18 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1113 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 18:14

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 13:18

Ja ja, allitolag a duke nukem forever is az lesz... kivancsi vagyok melyik jelenik meg elobb. :)

Samott

Bundle-ben jön ki a Duke Nukem Forever a GT5-tel. :(

#1114 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 18:19

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 12:00

Állítólag a többszáz autó lemodellezése viszi el a sok időt. Nameg törést is tesznek bele (bár ami videót arról láttam, inkább ne tennék mert a törés nem lesz nagy szám, de ne legyen igazam). De mondjuk szerintem is túlzás már, hogy ennyi ideig fejlesztik. Amikor a Prologue kijött, kb akkor kellett volna kiadni azt a verziót, csak több autóval és pályával, mint full GT5. És akkor lehetne szöszölni meg finomítgatni sokáig, GT6 néven :) Ugyanez volt a PS2 idejében is: először kijött a GT3 ami nem volt akkora szám, de megmutatta mire is képes az új konzol, aztán később kijött egy szinte tökéletes GT4. Itt is ezt kellett volna, nem évekkel a PS3 megjelenése után kidobni a GT5-öt. De már sajnos így alakult, ettől függetlenül nagyon jó játék lesz ez.

Szerinted lesz GT6 a ps3-ra? Komolyan kérdezem, nem b...gatás. Vajon ki tudnak hozni még egy részt mielőtt lejárna a ps3 életciklusa?

Mindegy, a GT5-öt mielőtt megvenném, valószínű megvárom a demóját, megnézem, és majd aztán. Szerintem vakon ebbe én már nem merek beleugrani.

Egyébként egy dolgot nagyon furcsállok, valamikor hónapokkal ezelőtt, biztos vagyok benne hogy beírtam, mikor voltam egy bevásárlóközpontban és nézegettem a HD tv-ket, és egy sony bravián láttam a GT5-nek valamilyen demóját (köröztek az autók, valami pályán). Amit ott láttam, először azt hittem hogy valami nascar-szerűség megy, nem is nagyon figyeltem a kocsikat, a tévét nézegettem, aztán pár palánkon meg sisakon láttam a Gran Turismo feliratot, és akkor esett le. Akkor teljesen el voltam ájulva a grafikától, és ezt nem értem hogy ez hova lett.

Lehet, hogy valóban van abban is valami, amit te írtál, hogy a legkevésbé látványos pályát rakták be a time trialba. Kívánom hogy úgy legyen...  :rolleyes:

#1115 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 18:26

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 18:14

Bundle-ben jön ki a Duke Nukem Forever a GT5-tel.   :(

Heh én egy ilyen bundleért vennék ps3-at :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1116 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 19:12

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 18:19

Szerinted lesz GT6 a ps3-ra? Komolyan kérdezem, nem b...gatás. Vajon ki tudnak hozni még egy részt mielőtt lejárna a ps3 életciklusa?

Mindegy, a GT5-öt mielőtt megvenném, valószínű megvárom a demóját, megnézem, és majd aztán. Szerintem vakon ebbe én már nem merek beleugrani.

Egyébként egy dolgot nagyon furcsállok, valamikor hónapokkal ezelőtt, biztos vagyok benne hogy beírtam, mikor voltam egy bevásárlóközpontban és nézegettem a HD tv-ket, és egy sony bravián láttam a GT5-nek valamilyen demóját (köröztek az autók, valami pályán). Amit ott láttam, először azt hittem hogy valami nascar-szerűség megy, nem is nagyon figyeltem a kocsikat, a tévét nézegettem, aztán pár palánkon meg sisakon láttam a Gran Turismo feliratot, és akkor esett le. Akkor teljesen el voltam ájulva a grafikától, és ezt nem értem hogy ez hova lett.

Lehet, hogy valóban van abban is valami, amit te írtál, hogy a legkevésbé látványos pályát rakták be a time trialba. Kívánom hogy úgy legyen...  :rolleyes:

Azt nyilatkozták, hogy a GT6 elkészítése már jóval kevesebb időt fog igénybe venni, mert ugyanarra a motorra fog épülni, mint a GT5. Más kérdés, hogy mivel a GT5-el ennyire megcsúsztak, egyáltalán érdemes-e még kiadni egy GT6-ot is PS3-ra, ha nem tud majd számottevő újításokat nyújtani? Én igazából jobban örülnék, ha inkább egy GT5 motorra épülő Tourist Trophy 2-n kezdenének el dolgozni  :cool:

A videó amit láttál, valószínűleg ez lehetett: katt
Ez az egyik legelterjedtebb videó a játékról. Lesz benne Nascar és WRC is, jó kérdés lesz mennyire jól sikerül ezeket megvalósítani...

#1117 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 20:33

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 18:19

Vajon ki tudnak hozni még egy részt mielőtt lejárna a ps3 életciklusa?

Na meg az a kérdés is megér egy misét, hogy érdekel-e bárkit hatodjára ugyanaz. Minden eddigi rész csak a grafikában fejlődött, mást nem tudott hozzátenni az élményhez.
Papesz

#1118 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 17:05

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 20:33

Na meg az a kérdés is megér egy misét, hogy érdekel-e bárkit hatodjára ugyanaz. Minden eddigi rész csak a grafikában fejlődött, mást nem tudott hozzátenni az élményhez.

Miért mit tehetnek még hozzá az élményhez?

Vagy tehessünk géppuskát a kocsikra, meg rakétavetőt? Úgy tényleg izgalmasabb lenne és élménydúsabb...  :Đ

#1119 Felhasználó inaktív   r0cket 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 27. 20:43

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 4:33

Ami már kijött és régóta kapható, a Shaun White Snowboarding. Trailer alapján tetszetősnek mondanám. Talán az ünnepek után megveszem. ;)

Egészségedre!
csak annyit tud, ami a címében áll. Nem többet! Lecsúsztam egyszer és meguntam.

Más:

Tud vki segíteni a Singstar videók kimentésében?

Játékmentéseket pendrive ki tudom menteni, de a videókat nem. BackUppal is próbálkoztam (vinyót cseréltem).

Most arra az elhatározásra jutottam, hogy a megoldás: a PS3 után egy felvevő kötése lesz.

#1120 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 21:24

Idézet: Finix - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 17:05

Miért mit tehetnek még hozzá az élményhez?

Nem tudom, nem vagyok játékfejlesztő. A második rész hatalmas kedvencem volt, de a negyediket például már untam.
Papesz

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.