HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1241 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 20. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: lugosi - Dátum: 2010. 03. 20. 09:41

Én meg még mindig nem tudok regisztrálni azon az oldalon. Bár ezt írtam fentebb is, úgy tűnik én kimaradok.

A szavazáshoz a Playstation Networkös azonosítóddal kell belépni.
Tehát ott tudsz szavazni.

A másik oldalon nem tudom mi a gond nekem simán beadja a regisztrációs oldalt.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1242 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 11:07

Adott egy mkv file, amihez külső feliratfile-t tettem. Elkezdtem nézni, szaggat. Belenézek az info-ba a stream 110 megabit felett(!) megy. Oké, tegyük bele az mkv-ba a feliratot, hátha az a baj, hogy külső a forrás. MKVToolnix tökéletes a célra, tíz perc alatt feliratozza a filmet. Elindítom, szaggat, továbbra is 110 felett a bitráta. Oké, vegyük lejjebb a kódolás minőségét a médiaszerverben. Medium: szaggat. Low end: szaggat. Bitráta az egekben továbbra is.

Van valakinek valami ötlete? Én teljesen tanácstalan vagyok.

A poén az, hogy másik filmnél meg sem reccen a lejátszás, pedig ott is van felirat.
Papesz

#1243 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 03. 21. 11:07

Adott egy mkv file, amihez külső feliratfile-t tettem. Elkezdtem nézni, szaggat. Belenézek az info-ba a stream 110 megabit felett(!) megy. Oké, tegyük bele az mkv-ba a feliratot, hátha az a baj, hogy külső a forrás. MKVToolnix tökéletes a célra, tíz perc alatt feliratozza a filmet. Elindítom, szaggat, továbbra is 110 felett a bitráta. Oké, vegyük lejjebb a kódolás minőségét a médiaszerverben. Medium: szaggat. Low end: szaggat. Bitráta az egekben továbbra is.

Van valakinek valami ötlete? Én teljesen tanácstalan vagyok.

A poén az, hogy másik filmnél meg sem reccen a lejátszás, pedig ott is van felirat.

Hibás MKV? :think:

#1244 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Finix - Dátum: 2010. 03. 21. 17:23

Hibás MKV? :think:

Felirat nélkül rendesen megy.
Papesz

#1245 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 03. 21. 18:19

Felirat nélkül rendesen megy.

Akkor passz... Minek neked felirat? :D

#1246 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 15:32

Megvan a megoldás a felirat+szaggatás problémára.

Ha valakit esetleg érdekel: az mkv2vob pár perc alatt minőségvesztés nélkül mpeg2-t csinál az mkv-ból és így nem a a médiaszervernek kell kódolnia real time. Viszont ha feliratot is teszel hozzá, a pár perc felmegy egy órára.
Papesz

#1247 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 03. 22. 15:32

Megvan a megoldás a felirat+szaggatás problémára.

Ha valakit esetleg érdekel: az mkv2vob pár perc alatt minőségvesztés nélkül mpeg2-t csinál az mkv-ból és így nem a a médiaszervernek kell kódolnia real time. Viszont ha feliratot is teszel hozzá, a pár perc felmegy egy órára.

Mediaszerver kenyelmesebb. Meg hogy raksz te 4G+-os filmeket a ps3ra? Meg kinek van ideje megvarni a masolast? Esatobbi ;)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1248 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: padawan - Dátum: 2010. 03. 23. 15:37

Mediaszerver kenyelmesebb. Meg hogy raksz te 4G+-os filmeket a ps3ra? Meg kinek van ideje megvarni a masolast? Esatobbi ;)

Izé...
Már miért raknék filmeket a PS3-ra? A médiaszerver meg kényelmesebb lenne, mint a médiaszerver?

Ezt a hozzászólásodat most tényleg nem tudom hova tenni.:-s
Papesz

#1249 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 03. 23. 20:59

Izé...
Már miért raknék filmeket a PS3-ra? A médiaszerver meg kényelmesebb lenne, mint a médiaszerver?

Ezt a hozzászólásodat most tényleg nem tudom hova tenni.:-s

Jajo igazad van. az Mkv2vob kavart meg ;)
Nekem szerencsere nincsenek ilyen gondjaim, egy T7100 siman kodol barmit rohogve.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1250 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 22:06

Hali!

A héten vettem egy ps3-at tudnátok adni 1-2 tippet, hogy mik azok a játékok, amiket mindenképp ki kell próbálni? :) (elsősorban FPS-eket, ill. az olyan gameket szeretem, mint a prince of persia, vagy rpg-k mint fallout, TES, dragon age stb.)
Elsőre COD MW2-t vettem meg hozzá, pc-n játszottam vele és nagyon tetszett, az irányítással még gondjaim vannak, de megszokom.
Próbáltam keresgélni toplistákat, amit mindenhol ajánlanak az az Assasins creed, a killzone, GTA és társaik. God of war3 is elég jól néz ki és a hangulata is érdekes, ill. egy indexes cikkben találkoztam a Brutal Legend-el, ez meg ritka vicces lehet ezzel a metálos beütéssel. Valaki ismeri?

Másik téma, hogy kellene 1-2 olyan cím is, amit olyanok is élveznek, akik alapból nem nagyon szoktak játszani és lehet ketten/többen egyszerre. (pl ügyességi, vagy logikai játékok, úgy tudom van valamilyen wii szerű kontroller ps-hez is, amivel sportsimeket is lehet játszani)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1251 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 04. 30. 22:06

Hali!

A héten vettem egy ps3-at tudnátok adni 1-2 tippet, hogy mik azok a játékok, amiket mindenképp ki kell próbálni? :) (elsősorban FPS-eket, ill. az olyan gameket szeretem, mint a prince of persia, vagy rpg-k mint fallout, TES, dragon age stb.)
Elsőre COD MW2-t vettem meg hozzá, pc-n játszottam vele és nagyon tetszett, az irányítással még gondjaim vannak, de megszokom.
Próbáltam keresgélni toplistákat, amit mindenhol ajánlanak az az Assasins creed, a killzone, GTA és társaik. God of war3 is elég jól néz ki és a hangulata is érdekes, ill. egy indexes cikkben találkoztam a Brutal Legend-el, ez meg ritka vicces lehet ezzel a metálos beütéssel. Valaki ismeri?

Másik téma, hogy kellene 1-2 olyan cím is, amit olyanok is élveznek, akik alapból nem nagyon szoktak játszani és lehet ketten/többen egyszerre. (pl ügyességi, vagy logikai játékok, úgy tudom van valamilyen wii szerű kontroller ps-hez is, amivel sportsimeket is lehet játszani)

Hát nemtom a távolabb keleti cuccokkal hogy állsz, én annyira nem vagyok odáig meg vissza tőlük szóval abban a témában majd jól kiokosít más. Amit szerintem nem érdemes kihagyni az nem feltétlenül minőségi sorrendben God of War 3, Uncharted 2, Assasin's Creed II, Heavy Rain, GTA IV, Metal Gear Solid, Fallout 3, Dragon Age van ps3ra is. Ilyen ökörködös baratnövel is jatszhato pl a Little Big Planet. FPS-t játsszon kontrollerrel akinek 7 néger öreganyja van :D
User Error, replace user and press any key to continue...

#1252 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 04:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 04. 30. 23:06

Hali!

Hali!

Nekem PS3-ra az egyik nagy kedvencem a Metal Gear Solid 4, amennyiben volt szerencséd a korábbi részekhez, mindenképpen szerezd meg. GTA4 számomra kötelező darab volt, szintén nagyon élvezetes darab lett. FPS-ek közül a Rainbow Six Vegas 2-vel játszottam egész sokat, aminek inkább az online része, mint az egyes játékos módja sikerült jobban.
Wii szerű controller legjobb tudomásom szerint csak valamikor ősszel érkezik és Motion Controller névre fog hallgatni.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1253 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 18:49

Hali!

MW2 - szerintem - a legjobb az FPS témában.
Battlefield Bad Company 2 - majdnem ugyanolyan jó. Én nagyon szeretem.
Killzone 2 és Resistance 2. Jobb a single player részük mint az előző kettőnek, de multiban szerintem nem olyan jók (ja az első kettő az single-ben nagyon rövid, de multiban abbahagyhatatlan).
Uncharted 2 - más műfaj, TPS, érdemes kipróbálni.
Final Fantasy XIII - kicsit nehezen indul be, de később nagyon jó. Ez már nem FPS, de szerintem kár kihagyni.
Fallout 3 - ha csak offline single-ben gondolkodsz, szerintem ez nagyon jó.
Autósban: Burnout Dominator, szerintem nagyon szórakoztató.

#1254 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 20:00

egy indexes cikkben találkoztam a Brutal Legend-el, ez meg ritka vicces lehet ezzel a metálos beütéssel. Valaki ismeri?

Nekem megvan, kurvajó.
Papesz

#1255 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: lugosi - Dátum: 2010. 05. 01. 19:49

Autósban: Burnout Dominator, szerintem nagyon szórakoztató.

PS3-ra csak Burnout Paradise van. A Dominator PS2-es cím.
Papesz

#1256 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 21:52

Thx a tippeket. Ma volt még időm kicsit játszani MW2-vel és azt kell mondjam, hogy valamivel talán még könnyebb is játszani lassan vele mint PC-n. NIncs az a kapkodás valahogy jobban érzem a dolgot. Majd online elválik :)

Falloutot kihagyom, már végigjátszottam 2X PC-n. (bevallom én jobban szerettem a régieket, de ez van).

többit megnézem, bár a FF XIII tőlem kicsit messze van. Szeretem az animeket is de valahogy ez a videók alapján elég fura ezzel a többszereplős combattal, ami így elsőre teljesen átláthatatlan :) ezt a gameplay videót néztem szóljatok, ha nem mérvadó :)

Metal gear solid... na itt még talán a legelsővel játszottam, ami pc-re is megjelent, szal teljesen új lenne számomra a történet. Mondjuk limitált ideig van türelmem a lopakodós játékokhoz. Legutolsó splinter cell?

#1257 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 22:11

CoD4 nekem is jobban bejott konzolon mint PC-n.

Army of Two mindkét részét ajánlom (ha valamennyire is szeretted a GoW-ot) meg nehogy kihagyd a Condemned 2-t!!
Még mondanám a Halo 3-at (legtobben ezzel nyomják, nem a CoD-okkal), Fable 2-t, Crackdown 2-t (olyan mint a GTA de a szórakozásra megy rá), GoW2-t meg a Viva Pinata legújabb részét (utóbbit ha konnyedségre vágysz - ez amolyan poénos istenszimulátor). Mondanám, ha Xboxod lenne :p Ja a Castle Crashers még nagyon állat, lehet 4-en is tolni egyszerre. Nem tudom hogy PS3-ra már kijott-e (lévén 2 éves játék) :think:

Brutal Legend meg szvsz irtó gagyi és uncsi de másoknak meg bejon úgyhogy inkább szedd le a demoját mielott megvennéd. Egyébként ezt érdemes csinálni, menj fel arra az oldalra ahol fent van az osszes demo és szedd le ami érdekel / amit nem ismersz aztán meglátod hogy melyik tetszik. Jó szórakozást hozzá :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1258 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 22:45

Ja igen, 1-2 technikai kérdés. Beállítottam wifit a ps3-nak, meg is találja connection infóban a hálózatot, de pl a net browsert ha elindítom órákig pöcsöl majd connection timed out (mondjuk, amikor elsőre próbáltam rendesen ment minden, lehet valami átmeneti hiba van a gépezetben :) )

A store természetesen nem elérhető magyarországról. Az megoldás, ha átállítom másik zónára a cuccot, vagy felejtsem el? :)

#1259 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 07:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 05. 01. 23:45

Ja igen, 1-2 technikai kérdés. Beállítottam wifit a ps3-nak, meg is találja connection infóban a hálózatot, de pl a net browsert ha elindítom órákig pöcsöl majd connection timed out (mondjuk, amikor elsőre próbáltam rendesen ment minden, lehet valami átmeneti hiba van a gépezetben :) )

A store természetesen nem elérhető magyarországról. Az megoldás, ha átállítom másik zónára a cuccot, vagy felejtsem el? :)

A netes problémára nem tudok hirtelen okosat mondani, de szerintem ne wifi-n, hanem kábellel próbálkozz. Ha mondjuk filmet akarsz nézni PS3 Media Serverrel, vagy másolni a konzolra, akkor sokkal gyorsabb lesz.
Amennyiben szeretnél a PlayStation Store-ban böngészni, akkor készíts pl. egy angol felhasználói nevet, amihez szükséges egy létező postai cím. Akár egy zöldséges címe is megteszi. ;)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1260 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 05. 01. 23:45

Kell csinálnod egy új accountot létező angliai címmel, mint ahogy már említették. Érdemes még USA és esetleg japán accot is csinálni.
itt egy elég régi cikk, de talán segít http://www.gamecon.h...kkek/ps3faq.htm

Persze ha játszol akkor mindig érdemes ugyanazzal az accounttal játszani, én a magyarral játszom, a többit csak a store miatt használom.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.