HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#441 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 20. 19:08

Errol az esetrol nem hallottam de jó fogás. Respect Krinyo :D

Részemrol meg ezt tudom hozzátenni:
Kép
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#442 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 20:05

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 19., vasárnap - 20:02

10-bol 1 ember esete. Én is bekacsolva hagyom éjjelente ha megy a letoltés de egy ~40 éves embert nem nagyon érdeklik az ilyen badarságok, o filmezni akar és nem fogja járatni a gépet éjjel hogy másnapra lemásszon a filmecskéje.

Persze, letolthetsz mindent újra ha hozzá van csatolva az accodhoz. És kész is a tokéletes parasztvakítás.
- letoltott tartalmat nem lehet továbbadni, becserélni, átruházni
- ha a szerverrol letoltik az adott filmet/játékot akkor te a budos életben nem fogod tudni újra használni
- mivel csak kolcsonzod és nincs fizikai másolatod ezért egy huszárvágással végetérhet a felhasználási jogod (eladod/tonkremegy a konzol, illegális hozzáférést vélnek felfedezni és zárolják az accodat (pl. megpróbáltad kiírni vagy a haverok más országokból jelentkeznek be) stb. stb. stb.

A DVD-re kiírt filmet odaadhatod havernak, eladhatod, elcserélheted, mindig ott lesz a polcodon és akár át is konvertálhatod más formátummá (iPodra, DivX-be, a jovoben megjeleno formátumokra), nem csak a konzolodon lehet elérni hanem bárhol - akár az autód DVD lejátszójára is ráteheted kirándulás elott, nem vehetik el toled ha úgy tartja kedvuk stb.

Ez az egész pont olyan mint a DRM-el ellátott játékok koruli vitázás. Milyen alapon adnak olyasmit teljes áron ami nem a tied, csak bérelheted. Egy kattintással megvonhatják toled a használati jogot ha úgy tartja kedvuk.

Ha már PS topic: PS Store-ban veszel valamit, úgy gondolják pár hónap múlva hogy nem sikeres a film/játék, letorlik a szerverekrol. Kozben te is eltuntetted a vinyóról, toltenéd le újra de ugyebár mit? Már nincs olyan. Vagy kijon a PS4 és azt mondják hogy bocs de nem kompatibilisek veluk ezek a játékok, a filmek nagy része meg már nem elérheto, a HD elavult, vedd meg újra jobb felbontásban ha kell. Azaz kapjad be :rolleyes:

Értem az aggályaidat, és nemcsak értem, úgy értem, hogy megértem :) Érted, hogy értem.

Ilyen megvilágításban más a helyzet. Sajnos az emberek nagy része, én is egy kicsit materialista szemléletű, azaz jó az hogy megvan letöltve, de ha kézbe lehet venni a dobozát, az a valami. Én pl letöltött szoftvert nem vettem még soha, inkább megrendeltem kicsit drágábban a dobozosat. Mert mi van ha "jönnek", és én kezdhetem bizonygatni, hogy én fizettem érte...

A filmeknél jó ötletnek tartanám mégis valamilyen formában. Pl pont úgy, hogy akkor nevezzük is kölcsönzésnek. Bár én hiszek benne, hogy ezt is lehet(ne) jól csinálni. Pl az elérhetetlenné tett, szerverről levett dolgokat úgy, hogy már nem lehet újonnan licenszelni, de a régi vevők újra letölthetik. Vagy adják vissza az árát pl.

#443 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 20:09

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 19:58

Hát ez az egyik legnagyobb májkroszoft száksz amit valaha hallottam...

Persze, vegyél pénzért zenét. Sajnos a munkám során naponta tapasztalom, mikor ügyfeleket képviselek hatóságok előtt, hogy az esetek 90%-ában az az ember/cég szívja meg, aki együttműködő. A hőbörgő, deviáns, vitatkozó ember általában megússza. Az együttműködő, elismerő meg cíjja a cuccot...

#444 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 20:53

Már régóta van dekódoló, ami leveszi a drm-et a windows média fájlokról ha van licenszed hozzá. Mióta nekem is vesztek el így dolgaim mindig az az első dolgom, hogy amint letöltöm a drm-es videót vagy audiót, még lejátszás előtt első lépésben lefuttatom a kikódolást, innentől soha többé nem kell licenszelni és bármin lejátszható. I'm a criminal, de ez szabadfelhasználás.

#445 Felhasználó inaktív   I.T.E.M 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 21. 19:20

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 18:58

Ahogyan már Mumia kolléga is megmondta, letöltés után kikódolom a drm-file-okat a meglévő aktív licencel és utánna meg kiirom őket audioba ha nagyon muszály. Bár ezt csak 2x tettem meg az is épp elég volt!  :D  Szal ilyen mp3, wma meg hasonló vackok amúgyis úgy szólnak ahogy,  :down:  én inkább maradok a losslessnél, és azt kiirva audioba semmit nem változik a minősége!  :respect:

A fent emlitett 2x es műveletet abból a célból hajtottam végre hogy kipróbáljam a t-online zeneáruházból letöltött tartalmak kikódolásának mikéntjét. Hozzáteszem, az ajándékba kapott t-online pontokból "vásároltam" ezeket is.  :p
ASUS RT-AC87U Gigabit Wireless AC2400 Router / Gigabit Ethernet - FP500/22 NET
UHD - :)
POWERED BY KINGSTON HyperX Savage SSD

#446 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 08:38

http://wade.hu/~pdw/100_1864.jpg

Fincsiiiii ;)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#447 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 09:59

Idézet: padawan - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 9:38

Ugyanilyen TV-m van  :banana:  :Đ
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#448 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 21:50

Kép

Megnyertem!!! Ahahaha... :Đ

LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#449 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 22:03

ez jó is lesz 2. ps3omnak  :)  :Đ
JóSebesség

#450 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 22:08

Lemaradtál róla, 3,5 millió forintnak megfelelo osszegért kelt el :dance:

Ellenben a postakoltséget magára vállalta az eladó :up:

Szerkesztette: N.M.I. 2008. 10. 28. 22:09 -kor

#451 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 00:42

Ezt a képet látom én is mindig mostanában, mert életem "értelme"  :p itt játszik mellettem minden este miközben tanulok. MGS4. Kötelező volt megvennie, mert végig vitte az első hármat is, de én ezzel nem fogok játszani az biztos, mert nem angolul beszélnek benne és ebben a játékban jó lenne érteni a történetet.  :rolleyes:

#452 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 08:29

Még mindig MGS4  :) ... most volt egy olyan rész ahol a főszereplő álmodott és az álom egy rész volt a MGS első részéből  :D azt kellett játszani, a régi felbontással vicces volt. Felébredt Snake, ment a küldetésre és annak a színhelye a MGS első részének vége volt, megszólalt a jól ismert The Best Is Yet To Come dal is.  :respect: Gondolom itt akarták megmutatni, hogy azóta mennyit fejlődött a grafika.  :cool:

#453 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 10:57

GT5 - hamarabb, mint gondolnánk
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#454 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 13:18

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. okt. 31., péntek - 11:57

Átcsúszik-e 2010-re? Egyértelműen nemmel válaszolt.

--- persze, mert 2012-re lesz kint :)

#455 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 18:14

Cenzoraljak a Little Big Planet palyakat.

Azaz teljesen kitorlik. Nem kell feltetlenul offenzivnek lennie egy palyanak, mar azert is torles jar ha kapcsolatban all valami "szellemi tulajdonnal". Nehany eddig torolt palya a pelda kedveert: God Of War Demon Skull, Failure To Launch (egy 2006-os romantikus vigjateknak ugyanez volt a cime, ezert lett torolve), PacMan, Batman, Scrubs palyak stb.

A felhasznalok nyilvan azert vannak felhaborodva mert igy elvesziti a jatek az ertelmet.

#456 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 21:01

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 18:14

Cenzoraljak a Little Big Planet palyakat.

Azaz teljesen kitorlik. Nem kell feltetlenul offenzivnek lennie egy palyanak, mar azert is torles jar ha kapcsolatban all valami "szellemi tulajdonnal". Nehany eddig torolt palya a pelda kedveert: God Of War Demon Skull, Failure To Launch (egy 2006-os romantikus vigjateknak ugyanez volt a cime, ezert lett torolve), PacMan, Batman, Scrubs palyak stb.

A felhasznalok nyilvan azert vannak felhaborodva mert igy elvesziti a jatek az ertelmet.

Egyszeru a megoldas, adjana a palyaknak olyan neveket, hogy: Bhatman, pakman, srcubs stb... :D

#457 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 21:37

Idézet: Finix - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 21:01

Egyszeru a megoldas, adjana a palyaknak olyan neveket, hogy: Bhatman, pakman, srcubs stb... :D

Annak nincs sok értelme mert ki fog úgy keresni páylára, hogy bhatman  :omg:

#458 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 22:45

Hát a hüle Finix.

#459 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 08:23

Kicsit most nem veszem le hogy mi a probléma. Nem ismerem a játékot, csak tapogatózok. Ezeket a pályákat a játékosok csinálják? Azaz ők adnak nekik nevet? Ha igen, akkor miért nem adhatnak nekik olyan nevet, hogy Batman? Ez jogsértő? Jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját szolgálja? Ilyen névvel terméket adnak el? Copyright jogbitorlás történik?
Nemá.... Vagy a hír hülyeség, vagy az hülye aki törli ezeket a pályákat. Bírom az ilyen csodálatos amcsi "perejjünkbemindekithö!" dolgokat, a mikróban szárított kutya szellemi színvonala. Ezek egy olyan országban történnek, ahol lehet parcellákat venni a Holdon. No comment...

#460 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 08:38

Mit varsz a Sonytol? :)

Ez egy olyasmi jatek ami a kezedbe nyom egy palyaszerkesztot es alkothatsz valami kreativat, majd ezt megoszthatod masokkal is akik letolthetik es jatszhatnak a palyakon. Sokan nyilvan a kedvenc jatekaikrol vagy filmekrol mintazzak a mapokat. Nem csak a nevet figyelik hanem azt is hogy mi a palyad temaja. Ha beletapostal valakinek a szellemi tulajdonaba akkor figyelmeztetes nelkul torlik.
Mar jo ideje megy az anyazas a hivatalos forumon, csak most besokalltak a jatekosok.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.