Playstation 3 V.
Elküldve: 2008. 11. 10. 20:00
akkor már inkább a media molecule-t szidjátok fennhangon.
nyilván faszság törölni, de ennyire szemellenzősen nem mehettek előre, ezer oka lehet
(az tényleg meg sem fordult a fejetekben, hogy az eredeti jogtulaj törölteti, jár közben, beszól vagy legalábbis tartanak tőle, hogy beszól; lesznek fizetős letölthető tartalmak hasonló témával licenszelve -ha jól tudom a disney már bejelentett egy csomagot első körben; illetve ha tényleg úgy lesz ahogy mondják akkor a legjobb pályákkal valóban lehet kaszálnia az alkotónak)
nyilván faszság törölni, de ennyire szemellenzősen nem mehettek előre, ezer oka lehet
(az tényleg meg sem fordult a fejetekben, hogy az eredeti jogtulaj törölteti, jár közben, beszól vagy legalábbis tartanak tőle, hogy beszól; lesznek fizetős letölthető tartalmak hasonló témával licenszelve -ha jól tudom a disney már bejelentett egy csomagot első körben; illetve ha tényleg úgy lesz ahogy mondják akkor a legjobb pályákkal valóban lehet kaszálnia az alkotónak)
❘❘ ❙❘ ❘ ❙❚❘ ❘❙❘ ❙ ❘ ❙❘❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘ ❘❘
Elküldve: 2008. 11. 11. 07:20
Idézet: reelmoro - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 21:00
az tényleg meg sem fordult a fejetekben
Tényleg meg sem. A Warner Bros. jogászai nyilván éjt nappallá téve vadásszák a Little Big Planet pályákat, hátha találnak valamit.
Elküldve: 2008. 11. 12. 18:24
Idézet: lugosi - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 12:37
Vagy esetleg ha valaki Batman névvel regisztrál erre a fórumra, akkor őt biztosan ki fogják lőni az űrbe büntetésül egy végtelenített Karel Gott lemez társaságában.
Ehehehehe ezen jót nevettem, köszi szépen!!!
ASUS RT-AC87U Gigabit Wireless AC2400 Router / Gigabit Ethernet - FP500/22 NET
UHD - :)
POWERED BY KINGSTON HyperX Savage SSD
POWERED BY KINGSTON HyperX Savage SSD
Elküldve: 2008. 11. 12. 18:32
Lédi Karnyevááááál!!... CoVboy hogy imádta
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 11. 12. 19:02
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. Nov. 12., Wednesday - 19:32
Lédi Karnyevááááál!!... CoVboy hogy imádta 
Nem csak ő
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2008. 11. 13. 16:28
*Ensure that the content you share with other users is suitable for all ages - everybody has access to your level if you publish it.
*Please respect other people’s intellectual property rights. For example, don’t use images, brands or logos that you’re not entitled to use.
*If you come across any content that you feel the need to report, then please do it responsibly. Hoax reports will be considered inappropriate behaviour.
Auf Ungarisch:
*Gyozodj meg róla hogy a megosztott tartalom minden korosztály számára megfelelo ugyanis bárki elérheti azt.
*Lécc' tartsd tiszteletben más szellemi tulajdonának jogait (hát ezt így sikerult fordítanom :Đ). Például ne használj képeket, neveket (a brand márkanevet jelent, pl. Batman meg padawan meg Finix
*Ha a fentiekre látsz példát akkor nyomd fel a tulajt, k? Thx.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 11. 13. 18:28
A Batman az nem brand. Szvsz. A Sony egy brand. A Coca Cola egy brand. A Warner Bros. egy brand. A Batman nem az. De hajrá szoni. A következő gém legyen LBI, azaz Little Big Informer, mint Kis Nagy Feljelentő. Grat!
Elküldve: 2008. 11. 13. 19:43
Amugy is egy bugyuta fos eza LBP
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2008. 11. 15. 10:30
Idézet: padawan - Dátum: 2008. nov. 13., csütörtök - 20:43
Amugy is egy bugyuta fos eza LBP 
Nahátakkó! :Đ
Elküldve: 2008. 11. 23. 17:53
Segiteseget kernek.
GT5 Prologue-al jatszom, C osztalynal jarok, es van 2 olyn palya min nem tudok keresztul vergodni.
Az egyik amikor csak Honda-val lehet menni, es 1 !!! koron belul a 16.helyrol le kellne nyomni mindenkit!
Ez hogyan lehetseget? Egyszeruen akarhogy megyek, ha idealison ha nem, lehetetlenseg. Max 9. helyig tudok felkapaszkodni.
A masik, amikor csak Suzukival es Daihatsuval kell menni, de ott sem tudok meg a 3.helyis sem eljutni. Egyszeruen lehetetlen.
Hogyan lehet tovabbjutni?
GT5 Prologue-al jatszom, C osztalynal jarok, es van 2 olyn palya min nem tudok keresztul vergodni.
Az egyik amikor csak Honda-val lehet menni, es 1 !!! koron belul a 16.helyrol le kellne nyomni mindenkit!
Ez hogyan lehetseget? Egyszeruen akarhogy megyek, ha idealison ha nem, lehetetlenseg. Max 9. helyig tudok felkapaszkodni.
A masik, amikor csak Suzukival es Daihatsuval kell menni, de ott sem tudok meg a 3.helyis sem eljutni. Egyszeruen lehetetlen.
Nem állhatunk meg, ez denevérország....
Elküldve: 2008. 11. 23. 19:26
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2008. nov. 23., vasárnap - 17:53
Segiteseget kernek.
Igazából sok segítséget nem tudunk nyújtani, mert nincs trükkje. Nyomni kell neki, aztán egyszer csak összejön.
Papesz
Elküldve: 2008. 11. 24. 16:33
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2008. nov. 23., vasárnap - 17:53
Már nem emlékszem pontosan, de próbáld meg a kéziváltót és a folyamatos szélárnyékot. És ahogy Papesz is írta, egyszer összejön
Elküldve: 2008. 11. 24. 20:52
GT4-ben voltam így pár pályával a licencek megszerzése során. Egyszerűen el nem tudtam képzelni, hogy sikerüljön, aztán nagyon sokadik próbálkozásra végül összejött.
Elküldve: 2008. 11. 26. 22:18
Idézet: MamaSaid - Dátum: 2008. Nov. 26., Wednesday - 22:59
Playstation@Home Beta
Ja, csak basszak kuldeni a kulcsom. Eladom jopenzer amugy
Elküldve: 2008. 11. 26. 22:37
Idézet: padawan - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 22:18
Ja, csak basszak kuldeni a kulcsom. Eladom jopenzer amugy 
Nem érdekel a kulcsod még ingyen sem, mert most jövök a Central Plazaról és elég volt mára ennyi.
Mother always says, Sharing is Good
Elküldve: 2008. 11. 27. 10:05
Idézet: MamaSaid - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 22:59
Playstation@Home Beta
És ez mi a túró, ha már így bevágtad?
Elküldve: 2008. 11. 27. 11:06
Na végetért a PS3 javítási kálvária, így lassan fél év után!
Sok telefonálgatás és várakozás után a mostani utolsó fogyasztóvédelmi fenyegetés megtette a hatását! Én itt szombathelyen adtam le 2008.07.21 én javitásra a gépet, és ma tudtam elhozni tőlük. Szakvéleményt irtak, de a készüléket nem kaptam vissza és emiatt zargattam még elég sokat őket. Az itteni szerviz vezetője igérte meg kb 1.5 hónappal ezelött mikor megirták a szakvéleményt hogy pár héten belül megjön a készülék és majd el kell hoznom tőlük,én vártam türelmesen,azthiszem nagyon is türelmes voltam. Tegnap felhivtam őket és a főnököt kértem,ő azt mondta beszél a pesti szerviz igazgatójával, ma reggel hivott a főnök, hogy itt a gép náluk, és kapok egy újat!
Szóval ha nem is gyorsan de happy-end-el zárult a dolog.
Este fogom kipróbálni az "új" gépet....
Sok telefonálgatás és várakozás után a mostani utolsó fogyasztóvédelmi fenyegetés megtette a hatását! Én itt szombathelyen adtam le 2008.07.21 én javitásra a gépet, és ma tudtam elhozni tőlük. Szakvéleményt irtak, de a készüléket nem kaptam vissza és emiatt zargattam még elég sokat őket. Az itteni szerviz vezetője igérte meg kb 1.5 hónappal ezelött mikor megirták a szakvéleményt hogy pár héten belül megjön a készülék és majd el kell hoznom tőlük,én vártam türelmesen,azthiszem nagyon is türelmes voltam. Tegnap felhivtam őket és a főnököt kértem,ő azt mondta beszél a pesti szerviz igazgatójával, ma reggel hivott a főnök, hogy itt a gép náluk, és kapok egy újat!
Szóval ha nem is gyorsan de happy-end-el zárult a dolog.
Este fogom kipróbálni az "új" gépet....
ASUS RT-AC87U Gigabit Wireless AC2400 Router / Gigabit Ethernet - FP500/22 NET