Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 18., szombat - 22:25
Idézet
Ha évi 4-6 filmet veszel akkor megértem. Ellenben ha DVD-re koltenél akkor ebbol a pénzbol kijonne a tobbszorose is

Vennék én szívesen többet is, csak annyi nincs, hogy azt mondanám rá, hogy érdemes. Nem mondom azt, hogy ha egységesen pl 1000 ft lenne minden dvd, akkor nem vennék többet. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor megvenném azokat is, amik a "tetszik" kategória, de nem az a "mindenképpen megveszem". Most inkább ezt az utóbbi kategóriát veszem. Nem igaz az sem, és ha így volt érthető amit írtam, akkor félreérthetően fogalmaztam, hogy nem számít mennyibe kerül, úgyis megveszem. Pl 25e ft volt a Gyűrűk Ura bővített változat, nem vettem meg, mert ennyiért nem érte meg. Szóval óhatatlan azért, hogy a kétszer annyiba kerülő BD filmekből esetleg kevesebbet vennék. Talán így pontosabb mint ahogy korábban írtam.
Idézet
Dumának jó, csak azt felejtik el hogy sok helyen korlátozva van a letoltheto mennyiség (pl. itt, Angliában), nem lehet ész nelkul gigákat letépkedni nappal.
Én igazából azt hiszem, hogy ez valahogy nálunk is biztos van korlátozva, azaz még a korlátlan csomagok sem biztos hogy korlátlanok, biztos van olyan mennyiségi határ (50 gb, 100 gb, nem tudom), ahol a szolgáltató szól, hogy lassíts fiam

De ezt majd leírják a többiek, nálam a letöltés az a böngészést jelenti, meg nagy ritkán ha megjelenik egy program, akkor annak a demóját megnézem, ami érdekel. Illetve a rendszer, víruskereső, stb frissítései. Vagyis "klasszikus" letöltést nem végzek, pl filmek, zenék, programok.
Idézet
Éjjel meg csak a geek-ek hagyják bekapcsolva a konzolt/PC-t, mezei felhasználó ilyesmirol hallani sem akar. Inkább megveszi boltban vagy házhoz rendeli a kolcsonzobol.
Van egy ismerősöm, aki pl sosem kapcsolja ki a gépét. 24/7-ben megy. Pl állandóan fent van a skype-on, csak away a státusza.
Itt pl vidéken Szegeden nálunk is van egy tök jó kölcsönzős cég, még a házhozszállításon felül jönnek is érte. 2x kipróbáltam, a továbbiakban lusta voltam. Egy barátom nagy ügyfelük pl. Régebben mindig töltögetett, most azt mondja hogy azért a 250 ft-ért nem éri meg.
Idézet
Másrészt a letoltott tartalom csak bérlésnek felel meg (nem tudod eladni, átruházni és konnyen elveszik a semmibe), ha nem esik le az áruk akkor semmi értelmuk.
Erről nincsenek első kézből való információim, csak itt olvastam valamelyik topikban. Vagy a ps3-ban, vagy az x360-ban, de azt hiszem inkább az utóbbiban. Az illető azt kérdezte, hogy a letöltött live-os tartalmaival mi lesz a vinyócsere után, és megnyugtatták hogy miután ezek az accountjában tárolódnak, ezért újra ingyen letöltheti őket. Én úgy gondolom, hogy megoldható lenne, hogy pl egy idő után automatikusan törlődnek a letöltött filmek, mert pl telik be a vincsi, de mivel "megvetted" a letöltőközponton keresztül, ezért ingyen újra letölthetnéd. Persze lehet hogy most valami olyasmit írtam, amit már valójában működtetnek.