Idézet
Gazdag kocsogozz le, de nekem ez abszolut nem volt szempont.
Igazából árát tekintve egyik se jelen problémát. Csak ha "ugyanazt" tudja, akkor nincs kedvem érte többet adni, így értettem. Amúgy az ilyen nem-muszáj-nem-veszem-meg kiadások ellen vagyok abban is, hogy tv-t kb annyit nézek, hogy reggel napkelte, este híradó, így hd tv-t semmi ingerenciám venni, ami még annyiból korlátozó tényező, hogy xboxon úgy tűnik gond lenne a jelenlegi tv-mmel, mert nem tud 60hz-et, csak 50-et, ha minden igaz akkor ps3-nál meg ez nem akadály.
Idézet
Egyszeruen a PS3 elegans, "lakasdisze" szep es halk az Xbox-ot meg legszivesebben a kamraba tennem (nincs boxom amugy

) mert randa es hangos.
A hangosság az számít nekem is, a kinézete gyakorlatilag egyáltalán nem érdekel. Ahogy otthon az a szoba kinéz, ahol az én számítógépem, tv, konzol, stb be van állítva, hááááát...

kb. találatot kapott bunker. Szóval a dizájnra nem adunk.
Idézet
Ezentul a PS kontrollert is jobban szeretem mint a masiket.
Nekem az xbox-é jobbnak tűnik viszont. Igaz a playstation kontrollert már nagyon megszoktam másrészt.
Idézet
Ezenkivul van winyo (alapbol, akarmilyen, nem aranyaron), wifi (x360 arcade-ba tudtommal nincs) es ingyenes a netes jatek.
A wifi heppivé tesz, de a ps2 miatt pont elvezettem odáig az ethernet kábelt ugye, úgyhogy annyira nem izé a dolog. Legfeljebb ha olyan tervem lenne, hogy engedélyt kérek az a zasszonytól hogy a nagyszobai tv-n kipróbáljam

akkor nem kéne oda áthúzni a kábelt...
A netes multi az nagyon fontos. Gyakorlatilag a legnagyobb kedvenceimmel még a pc-s korszakban mind neten játszottam (fóleg fps-t, ps2-n meg fifát meg nhl-t szoktam online).
Idézet
Ezenkivul meg ugye volt az RROD dolog is, ami mikor en vettem a PS3-at meg so-so aktualis volt.
Kicsit engem is zavar.
Idézet
Edit: Jatek szempontbol amugy mikor vettem annyi erdekelt hogy van hozza GTA4, lesz Fallout3 es Resi5.
Azota persze Uncharted, Heavenly Sword, BioShock (ami tudom h regi, meg multiplattyform, de nekem gepen nincs lehetosegem es kedvem jatszani), MGS4, Infamous, boven josag, a 20-on akarhany egyeb multiplatform cimem mellett.
GTA4 az ps2-es, te! Ezek a mostani ps3-ak meg nem futtatják a ps2 gémeket, úgyhogy mindegy is. A ps2-t egyébként se szándékozom nyugdíjazni, elfér. Különben is még van 2 játék amit mindenképpen végig "kell" játszani.
Hát nemtom. Most meg azt látom hogy az 576 üzletben 85-re akciózták a 80 gigás Little Big Planetes bundle-t, de elő lehet rendelni 85-ért a slim PS3-at is. Hm valami jobb bundle-val már érdekelne is. Na ezen még rágódok egy kicsit. Hátha veszek addig valami újabb fajta tv-t is