HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#721 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 24. 19:04

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Aug. 24., Monday - 19:29

Nem tudjátok-e véletlen, hogy egy csak 50hz-et tudó jó régi tv-n a PS3 játékok mennek-e? Mert az xbox360-nál ha a játék nem támogatja az 50hz-es képet akkor gond van - ja, természetesen a jó régi az SD tv-t jelent, abból is még az öregebb verzió (robbanós utáni videoton generáció :) ).

Nekem 50hz-es volt, kb 10 jatekot vittem rajta vegig es ment mindegyik.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#722 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 24. 19:15

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. aug. 24., hétfő - 19:29

Nem tudjátok-e véletlen, hogy egy csak 50hz-et tudó jó régi tv-n a PS3 játékok mennek-e? Mert az xbox360-nál ha a játék nem támogatja az 50hz-es képet akkor gond van - ja, természetesen a jó régi az SD tv-t jelent, abból is még az öregebb verzió (robbanós utáni videoton generáció :) ).

Igen.
Papesz

#723 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 24. 20:01

Király, köszi mindkettőtöknek!

#724 Felhasználó inaktív   Janadai 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 24. 20:27

Hírek

Bocs ha volt már róla szó! :)
EVGA Supernova Nex 650G1,Asus M5A97R2 ,FX8350,4x4GB Corsair Vengeance 1866Mhz,Gigabyte R9 390 G1 Gaming,LG W2486L

#725 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 18:24

Idézet: Janadai - Dátum: 2009. aug. 24., hétfő - 20:27

Hírek

Bocs ha volt már róla szó! :)

Nagyon-nagyon várom :) Mondjuk abban a trailerben látható "törésmodell" nagyon gyenge, annál már az is jobb lenne ha nem lenne a játékban egyáltalán törés...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#726 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 18:43

De legalább az autók már nem ping-pong labda módjára pattannak le a falakról. :D Örülni kell a kis dolgoknak is. ;)
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#727 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 20:36

érkezett már Wolfeinstein demo a STORE-ra?
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#728 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 20:39

Most olvastam, bár régebbi hír, hogy a Tekken 6 is multiplatform lesz. Tekken xbox-on...

Mi lesz a következő, a Final Fantasy XIII után? Gran Turismo? :) Tényleg, az az érzésem hogy már szinte alig van olyan game ami ps3 exkluzív az érdeklődési látókörömben.

#729 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 20:40

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Aug. 25., Tuesday - 21:39

Most olvastam, bár régebbi hír, hogy a Tekken 6 is multiplatform lesz. Tekken xbox-on...

Mi lesz a következő, a Final Fantasy XIII után? Gran Turismo? :) Tényleg, az az érzésem hogy már szinte alig van olyan game ami ps3 exkluzív az érdeklődési látókörömben.

Es ez miert is baj?
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#730 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 21:33

Idézet: padawan - Dátum: 2009. aug. 25., kedd - 21:40

Es ez miert is baj?

A multiplatform címekkel elsősorban az a baj, hogy egyik platformot sem használják ki maximálisan. A ps3 különösen érintett, hiszen gyakorlatilag az összes multiplatform cím ezen néz ki a legszarabbul.
Persze a játékélmény szempontjából ez némileg irreleváns.

Mindenesetre a heavy rain ami ps3 exkluzív az úgy néz ki eléggé faszán kihasználja majd a ps3 képességeit :) Hát dolgoznak is rajta már egy jóideje...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#731 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 07:31

Idézet: padawan - Dátum: 2009. aug. 25., kedd - 21:40

Es ez miert is baj?

Nem baj, de ha a konkurencia gépén ugyanazok a játékok elérhetőek, csak maga a gép olcsóbb és a kontroller - úgy tűnik - jobb, akkor amazt a gépet fogom megvenni. Azaz nem igaz már az az állítás hogy nézd meg milyen játékokkal akarsz játszani és az alapján válassz konzolt. Már nagyon kevés az exkluzív játék.

#732 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 10:07

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Aug. 26., Wednesday - 8:31

Nem baj, de ha a konkurencia gépén ugyanazok a játékok elérhetőek, csak maga a gép olcsóbb és a kontroller - úgy tűnik - jobb, akkor amazt a gépet fogom megvenni. Azaz nem igaz már az az állítás hogy nézd meg milyen játékokkal akarsz játszani és az alapján válassz konzolt. Már nagyon kevés az exkluzív játék.

Gazdag kocsogozz le, de nekem ez abszolut nem volt szempont. Egyszeruen a PS3 elegans, "lakasdisze" szep es halk az Xbox-ot meg legszivesebben a kamraba tennem (nincs boxom amugy :D) mert randa es hangos. Ezentul a PS kontrollert is jobban szeretem mint a masiket. Ezenkivul van winyo (alapbol, akarmilyen, nem aranyaron), wifi (x360 arcade-ba tudtommal nincs) es ingyenes a netes jatek. Ezenkivul meg ugye volt az RROD dolog is, ami mikor en vettem a PS3-at meg so-so aktualis volt.

Szal ha X-et vettem volna akkor abbol is Elite, ami ugye szinten 100K volt egy eve es a PS3 is.

Edit: Jatek szempontbol amugy mikor vettem annyi erdekelt hogy van hozza GTA4, lesz Fallout3 es Resi5.
Azota persze Uncharted, Heavenly Sword, BioShock (ami tudom h regi, meg multiplattyform, de nekem gepen nincs lehetosegem es kedvem jatszani), MGS4, Infamous, boven josag, a 20-on akarhany egyeb multiplatform cimem mellett.

Szerkesztette: padawan 2009. 08. 26. 10:13 -kor

#733 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 12:09

Idézet

Gazdag kocsogozz le, de nekem ez abszolut nem volt szempont.

Igazából árát tekintve egyik se jelen problémát. Csak ha "ugyanazt" tudja, akkor nincs kedvem érte többet adni, így értettem. Amúgy az ilyen nem-muszáj-nem-veszem-meg kiadások ellen vagyok abban is, hogy tv-t kb annyit nézek, hogy reggel napkelte, este híradó, így hd tv-t semmi ingerenciám venni, ami még annyiból korlátozó tényező, hogy xboxon úgy tűnik gond lenne a jelenlegi tv-mmel, mert nem tud 60hz-et, csak 50-et, ha minden igaz akkor ps3-nál meg ez nem akadály.

Idézet

Egyszeruen a PS3 elegans, "lakasdisze" szep es halk az Xbox-ot meg legszivesebben a kamraba tennem (nincs boxom amugy :D) mert randa es hangos.

A hangosság az számít nekem is, a kinézete gyakorlatilag egyáltalán nem érdekel. Ahogy otthon az a szoba kinéz, ahol az én számítógépem, tv, konzol, stb be van állítva, hááááát... :D kb. találatot kapott bunker. Szóval a dizájnra nem adunk.

Idézet

Ezentul a PS kontrollert is jobban szeretem mint a masiket.

Nekem az xbox-é jobbnak tűnik viszont. Igaz a playstation kontrollert már nagyon megszoktam másrészt.

Idézet

Ezenkivul van winyo (alapbol, akarmilyen, nem aranyaron), wifi (x360 arcade-ba tudtommal nincs) es ingyenes a netes jatek.

A wifi heppivé tesz, de a ps2 miatt pont elvezettem odáig az ethernet kábelt ugye, úgyhogy annyira nem izé a dolog. Legfeljebb ha olyan tervem lenne, hogy engedélyt kérek az a zasszonytól hogy a nagyszobai tv-n kipróbáljam :) akkor nem kéne oda áthúzni a kábelt...
A netes multi az nagyon fontos. Gyakorlatilag a legnagyobb kedvenceimmel még a pc-s korszakban mind neten játszottam (fóleg fps-t, ps2-n meg fifát meg nhl-t szoktam online).

Idézet

Ezenkivul meg ugye volt az RROD dolog is, ami mikor en vettem a PS3-at meg so-so aktualis volt.

Kicsit engem is zavar.

Idézet

Edit: Jatek szempontbol amugy mikor vettem annyi erdekelt hogy van hozza GTA4, lesz Fallout3 es Resi5.
Azota persze Uncharted, Heavenly Sword, BioShock (ami tudom h regi, meg multiplattyform, de nekem gepen nincs lehetosegem es kedvem jatszani), MGS4, Infamous, boven josag, a 20-on akarhany egyeb multiplatform cimem mellett.

GTA4 az ps2-es, te! Ezek a mostani ps3-ak meg nem futtatják a ps2 gémeket, úgyhogy mindegy is. A ps2-t egyébként se szándékozom nyugdíjazni, elfér. Különben is még van 2 játék amit mindenképpen végig "kell" játszani.

Hát nemtom. Most meg azt látom hogy az 576 üzletben 85-re akciózták a 80 gigás Little Big Planetes bundle-t, de elő lehet rendelni 85-ért a slim PS3-at is. Hm valami jobb bundle-val már érdekelne is. Na ezen még rágódok egy kicsit. Hátha veszek addig valami újabb fajta tv-t is :)

#734 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 16:50

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. aug. 26., szerda - 13:09

GTA4 az ps2-es, te! Ezek a mostani ps3-ak meg nem futtatják a ps2 gémeket, úgyhogy mindegy is.

Nem kevered a GT4-el?
Papesz

#735 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 17:20

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. aug. 26., szerda - 17:50

Nem kevered a GT4-el?

Ja, de :D

Csak nagyon a ps exkluzív gémek körül járt az eszem aztán azért gondoltam én a GT-re.

#736 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 20:19

Idézet

Igazából árát tekintve egyik se jelen problémát. Csak ha "ugyanazt" tudja, akkor nincs kedvem érte többet adni, így értettem.

Ugyanazt? Most irtuk: wifi, winyo, bluray (en speciel hasznalom, vannak filmjeim is meg fullhd :D), ingyen multi. Ez miert ugyanaz?

A PS2-es kompatibilitas engem nem vonz abszolut. A GTA4 meg nem PS2-es ;) Kevered vmivel.

#737 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 27. 07:30

Idézet: padawan - Dátum: 2009. aug. 26., szerda - 21:19

Kevered vmivel.

Igen, a GT-vel.

Egyébként: netes multinál számít ping-ben, lag-ben, hogy wifin vagy kábelen keresztül csatlakozik a gép a routerhez?

Szerkesztette: lugosi 2009. 08. 27. 07:30 -kor

#738 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 27. 08:30

Idézet: padawan - Dátum: 2009. aug. 26., szerda - 21:19

Ugyanazt? Most irtuk: wifi, winyo, bluray (en speciel hasznalom, vannak filmjeim is meg fullhd :D), ingyen multi. Ez miert ugyanaz?

Ne az is relatív :) Wifi nem kell, a 120gb-os vinyóval felszerelt box perpill olcsóbb a 80-as ps3-nál, bluray nem kell (nincs filmem és hd ready), nem multizom, és még bónuszban kényelmetlen a kontrollere a ps3-nak SZÁMOMRA. Most jól meg lett magyarázva minden :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#739 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 27. 10:49

Én s multival úgy vagyok, hogy szeretem, néha szoktam online játszani (pc-n meg régen szinte állandóan). Konzolon, ha ingyen van, használnám, ha fizetni kell érte, akkor biztosan nem. A kontroller szerintem is jobb az xbox-nál, viszont a ps-ét én már megszoktam. HD filmekkel ugyanúgy vagyok, ha van biztosan használom.
Az üzletben ahol voltam tegnap, azt mondta a srác hogy a ps3 vinyóját otthoni körülmények között ki lehet cserélni nagyobb kapacitású sata-s (laptop?) vinyóra különösebb gond nélkül.

#740 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 27. 12:51

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. Aug. 27., Thursday - 9:30

Ne az is relatív :) Wifi nem kell, a 120gb-os vinyóval felszerelt box perpill olcsóbb a 80-as ps3-nál, bluray nem kell (nincs filmem és hd ready), nem multizom, és még bónuszban kényelmetlen a kontrollere a ps3-nak SZÁMOMRA. Most jól meg lett magyarázva minden :D

Ez oke, de az objektiv szemleletbol indultunk ki :)

Tudod, van akinek a 3110 is jo, de masnak N97 kell :)

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.