HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#821 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 04. 10:38

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 11:25

Szóval kérdezem még egyszer hogy esetleg Friend List-re hogy tudlak titeket felvenni a ps networkön.

http://manuals.playstation.net/document/en.../addfriend.html

Add friends- küldesz neki egy üzenetet- ha elfogadja felkerül a listádra.
Nekem pl ott is DzsiAr az ID-m.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#822 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 18:08

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 11:38

http://manuals.playstation.net/document/en.../addfriend.html

Add friends- küldesz neki egy üzenetet- ha elfogadja felkerül a listádra.
Nekem pl ott is DzsiAr az ID-m.

Oké, fel foglak venni a listára, köszi!

#823 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 18:13

Azt tudtátok hogy olyat lehet, hogy van mondjuk :) egy divx vagy xvid videótok, azt felmásoljátok egy pendrive-ra, és onnan le lehet játszani? Vagy fel lehet másolni a vinyóra, és onnan is. Én ezt eddig sehol se olvastam. Feliratot meg ilyesmit nem próbáltam, számomra első nekifutásra ez a könnyen menő lejátszás is újdonság volt.

#824 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 04. 18:20

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 18:13

Azt tudtátok hogy olyat lehet, hogy van mondjuk :) egy divx vagy xvid videótok, azt felmásoljátok egy pendrive-ra, és onnan le lehet játszani? Vagy fel lehet másolni a vinyóra, és onnan is. Én ezt eddig sehol se olvastam. Feliratot meg ilyesmit nem próbáltam, számomra első nekifutásra ez a könnyen menő lejátszás is újdonság volt.

Ha ez a bizonyos dvix video avi-ban van, akkor akár a pendriveról akár a HDD-ről lejtászható. A HDD-ről egyszerű, kiválasztod az XMB-ben a filmeknél, pendriveról pedig két lehetőséged is van:
1) ha csak egy tetszőleges könyvtárba teszed a filmet (akár főkönyvtár), akkor a videóknák rámész az USB device-ra, de nem az X-et, hanem a háromszöget nyomod. Ekkor előjön egy menü (kb. mint Windowsnál a jobb click). Itt Display All, és máris előjön a könyvtárszerkezet a filmmel
2) a pendrive-on csinálsz egy "VIDEO" nevű könyvtárat, és abba másolsz. Ilyenkor a filmeknél az USB device-on X-et nyomva azonnal ennek a könyvtárnak (és csak ennek) a tartalmát látod.

Sok sikert!

Tg

Szerk: a könyvtár neve helyesen "VIDEO" nem pedig "VIDEOS". Ugyanígy használható a "PICTURE" és a "MUSIC" mappa is. A mappákba csak egy könyvtárig tud beleásni a PS3, annál mélyebbre a "Display All" használatával mehetsz.

Szerkesztette: Tg_ 2009. 09. 04. 18:25 -kor

#825 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 18:38

Idézet: GAI - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 9:39

Na igen, az nem mai találmány :) A Carmageddon 2-ben már dinamikusan szakadtak le az autóról az alkatrészek, amik aztán továbbra is tárgyként viselkedtek, miután elhagytad őket :) Máig az egyik legjobb törésmodell abban a játékban van szerintem. Máig gyakran előveszem, tele pakoltam High Poly autókkal és csak zúzom őket  :Đ

Ne is mond, a legdurvább az volt nekem amikor hosszában kettészakadt az autóm teljesen :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#826 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 19:42

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 19:13

Hagyd a francba, két oldallal ezelőtt kérdeztél rá a médiaszerverre, telepítsd azt fel a PC-re és streamelj. Felesleges pendrive-ozni.

Felirat egyébként nem megy, csak ha ráégeted.
Papesz

#827 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 19:55

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 19:42

Vagy félreértjük egymást, vagy pedig van más lehetőség is. Én ráégetés alatt azt értem, hogy újrakódolod a videóanyagot rajta a felirattal. Van egy másik lehetőség is: "AVIAddXSubs" nevű program képes az avi-ba csomagolni a feliratot. Magát a videót érintetlenül hagyja, csak az aviba, mint konténerbe teszi bele a képekké alakított szöveget.

#828 Felhasználó inaktív   Monoceros 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 21:03

Elég bugyuta lehet a kérdésem, de még nincs PS3-am, így felteszem. Ahhoz, hogy a játékok tudjanak letölteni patchet, kell olyan PlayStation Network account, amivel vásárolni is lehet, vagy az csak DLC-khez kell?
A Magyar Firefly és Serenity Közösség honlapja

MSI 790FX-GD70 | AMD Phenom II X4 810 | FSP Bluestorm 500W | 2*2048MB DDR3-1333 Kingston | MSI NX8800GT-T2D512E-OC

#829 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 21:19

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 20:42

Hagyd a francba, két oldallal ezelőtt kérdeztél rá a médiaszerverre, telepítsd azt fel a PC-re és streamelj. Felesleges pendrive-ozni.

Valószínű hogy médiaszerver lesz. Csak meglepődtem azon hogy működik ez a fajta lejátszás is.

#830 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 22:36

Idézet: Monoceros - Dátum: 2009. Sep. 4., Friday - 22:03

Elég bugyuta lehet a kérdésem, de még nincs PS3-am, így felteszem. Ahhoz, hogy a játékok tudjanak letölteni patchet, kell olyan PlayStation Network account, amivel vásárolni is lehet, vagy az csak DLC-khez kell?

Patchekhez nem kell, semmilyen account. De attolmeg persze erdemes, akar USA-t, akar UK-t (akar mast), mert csomo ingyen cucc is van fent.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#831 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 07:37

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 23:36

Patchekhez nem kell, semmilyen account. De attolmeg persze erdemes, akar USA-t, akar UK-t (akar mast), mert csomo ingyen cucc is van fent.

Így van, én most a 6. játékdemót szedem le, ez nagyon jó. Mert van köztük olyan, amit amúgy megvettem volna, de a demó alapján biztos nem fogok, mert nem tetszik (Grid), viszont van olyan, amit meg fogok (Heavenly Sword, Battlefield 1943). És tök poén hogy vannak olyan játékok amiket mint demókat is lehet online játszani (pl a BF 1943 pont ilyen). Illetve most töltődik le a Colin McRae Dirt 2, még arra nagyon kíváncsi vagyok.

Egyébként tegnap a Burnout Paradise-ban csináltam egy pályaszakasz rekordot és onnantól ott engem ír ki vagy mi. :)

#832 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 09:23

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 7:37

Illetve most töltődik le a Colin McRae Dirt 2, még arra nagyon kíváncsi vagyok.

Az egy elég nagy csalódás a demó alapján, legalábbis nekem...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#833 Felhasználó inaktív   Monoceros 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 09:36

Köszönöm a válaszokat ;).
A Magyar Firefly és Serenity Közösség honlapja

MSI 790FX-GD70 | AMD Phenom II X4 810 | FSP Bluestorm 500W | 2*2048MB DDR3-1333 Kingston | MSI NX8800GT-T2D512E-OC

#834 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 09:48

Idézet: Tg_ - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 20:55

Vagy félreértjük egymást, vagy pedig van más lehetőség is. Én ráégetés alatt azt értem, hogy újrakódolod a videóanyagot rajta a felirattal. Van egy másik lehetőség is: "AVIAddXSubs" nevű program képes az avi-ba csomagolni a feliratot. Magát a videót érintetlenül hagyja, csak az aviba, mint konténerbe teszi bele a képekké alakított szöveget.

Igazad van, én is erre gondoltam.  :up:
Papesz

#835 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 09:50

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 8:37

Így van, én most a 6. játékdemót szedem le, ez nagyon jó.

Demo ugyan nincs belőle, de van egy fóliás LittleBigPlanet-em, nem érdekel véletlenül?
Papesz

#836 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 12:59

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 10:50

Demo ugyan nincs belőle, de van egy fóliás LittleBigPlanet-em, nem érdekel véletlenül?

Köszi, az a játék igazából nem érdekel.

Viszont a Dirt nekem tetszik.

#837 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 17:34

Ha gondolod keress meg - bar nem sokat vagyok online hetkoznap sem -, mostansag megint Burnoutozgatok (maradek trofeat probalom megcsinalni).
pdw_hun az ID-m (asszem :D).

Heavenly Sword meg alap, azt tessek megvenni, BF1943 szinten josag ;)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#838 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 15:52

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 18:34

Ha gondolod keress meg - bar nem sokat vagyok online hetkoznap sem -, mostansag megint Burnoutozgatok (maradek trofeat probalom megcsinalni).
pdw_hun az ID-m (asszem :D).

Heavenly Sword meg alap, azt tessek megvenni, BF1943 szinten josag ;)

Oké, beírom majd a requestet :)

A Heavenly Sword nekem a demó alapján nagyon nem tetszett. Már a demónyi idő alatt fárasztó volt a hack and slash. Van benne karakterfejlődés, vagy cserélgethető tárgyak, fegyverek stb? Mert így első ránézésre nem tűnt meggyőzőnek.

A BF 1943 nagyon-nagyon tetszett, szerintem azt tuti megveszem. Online is játszottam a demót, nagyon ott van, főleg olyan megközelítésből hogy vagy 5 évig játszottam az elődjét pc-n online-ban.

#839 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 15:57

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 6., vasárnap - 15:52

A BF 1943 nagyon-nagyon tetszett, szerintem azt tuti megveszem. Online is játszottam a demót, nagyon ott van, főleg olyan megközelítésből hogy vagy 5 évig játszottam az elődjét pc-n online-ban.

Na azt haverom is emlegette, rá akart beszélni hogy vegyem meg mert nagyon szórakoztató. Mondjuk most már abbahagyta mert megvan az osszes achievement, visszatért a CoD4-re míg kijon a Modern Warfare 2 :) Két gyerek mellett nem tudom hogy bírja :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#840 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 17:05

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Sep. 6., Sunday - 16:52

A Heavenly Sword nekem a demó alapján nagyon nem tetszett. Már a demónyi idő alatt fárasztó volt a hack and slash. Van benne karakterfejlődés, vagy cserélgethető tárgyak, fegyverek stb? Mert így első ránézésre nem tűnt meggyőzőnek.

Nem nagyon van. 3 fele tamadas van meg jopar kihozhato kombo ezekbol, de fejlodes nincs. Ettol fuggetlenul vedd meg (plane hogy max 8-er megkapod ujjonan vagy ennek toredekeert hasznaltan). Csodaszep tajak, jol megszerkesztett sztori, szep grafika (meg ma is) es ugy amblokk csihipuhi ;)

BF1943 meg tenyleg kiralysag, hetente (a kezdeti folyamatos 10-15 :D utan) leulok par orara mindig ele. Abszolut megeri a penzet. Bar talan tobbszor fagyasztotta le a PS3-at eddig mint az osszes tobbi jatek eddig. Azonkivul eleg erdekes bugok vannak benne neha (eltuno tankok, stb. - de ez annyira nem zavaro).

Szerkesztette: padawan 2009. 09. 06. 17:19 -kor

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.