HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#841 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 06. 17:05

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 13:59

Köszi, az a játék igazából nem érdekel.

Rendben.

Ha valakinek kell egy fóliás LittleBigPlanet (EU-s), akkor szóljon, megbeszéljük.
Papesz

#842 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 19:18

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 6., vasárnap - 18:05

Idézet

Nem nagyon van. 3 fele tamadas van meg jopar kihozhato kombo ezekbol, de fejlodes nincs. Ettol fuggetlenul vedd meg (plane hogy max 8-er megkapod ujjonan vagy ennek toredekeert hasznaltan). Csodaszep tajak, jol megszerkesztett sztori, szep grafika (meg ma is) es ugy amblokk csihipuhi ;)

Hát így ebben a formában... Olyan 3 ezer körül majd használtan valakitől...

Idézet

BF1943 meg tenyleg kiralysag, hetente (a kezdeti folyamatos 10-15 :D utan) leulok par orara mindig ele. Abszolut megeri a penzet. Bar talan tobbszor fagyasztotta le a PS3-at eddig mint az osszes tobbi jatek eddig. Azonkivul eleg erdekes bugok vannak benne neha (eltuno tankok, stb. - de ez annyira nem zavaro).

Ez engem is nagyon érdekel.

#843 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 23:04

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:53

Szokj hozza. De ne aggodj, csak a burnout paradise ilyen kurvalassu. Eddig nekem minden mas (tobbszaz megas update-ek is, par perc alatt megvannak). Azert ekkorak amugy, mert az ilyen patchek altalaban tartalmazzak a kesobbi DLC-ket, amiket aztan ha megveszel tudsz megnyitni.

Ez komoly? Kötelező módon?  :omg:  Ennek mi az értelme?  :think:

#844 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 07:56

Idézet: spidey - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 0:04

Azt vettem észre hogy csak akkor jön rá a szoftver hogy itt most kötelező lenne updatelni ha rá van kötve a gép a játék elindulásakor a netre.

Na mindegy, azóta rádugtam egy ethernet kábelt, összehasonlíthatatlanul gyorsabb persze a wifinél, így már nem lenne annyira zavaró. De akkor is baromságnak tartom. Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Mondjuk még azt az egyet nem értem, hogy mi a fenének töltött le egy olyan 900 valahány megás patch-et, ami a Surf City kiegészítőt tartalmazza, amit valószínű hogy sose fogok megvenni... Tök fölöslegesen foglal le közel 1 gigát a vinyón. Nem lehetett volna ezt úgy megcsinálni, hogy ha majd meg akarom venni akkor letöltöm? Hülyék ezek, na!  :mad:

#845 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 09:30

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 8:56

Azt vettem észre hogy csak akkor jön rá a szoftver hogy itt most kötelező lenne updatelni ha rá van kötve a gép a játék elindulásakor a netre.

Na mindegy, azóta rádugtam egy ethernet kábelt, összehasonlíthatatlanul gyorsabb persze a wifinél, így már nem lenne annyira zavaró. De akkor is baromságnak tartom. Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Mondjuk még azt az egyet nem értem, hogy mi a fenének töltött le egy olyan 900 valahány megás patch-et, ami a Surf City kiegészítőt tartalmazza, amit valószínű hogy sose fogok megvenni... Tök fölöslegesen foglal le közel 1 gigát a vinyón. Nem lehetett volna ezt úgy megcsinálni, hogy ha majd meg akarom venni akkor letöltöm? Hülyék ezek, na!  :mad:

tetszettek volna forradalmat csinálni... izé fixboxot venni...  :nevet: :nevet2:  :Đ  :Đ  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#846 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 13:53

Alapvetően globálisan zavar a jelenség. Hozzá voltam szokva, hogy egy konzolra készült játék készen van, amikor bekerül a dobozba. Mostmár sajnos ez sincs így. Xboxon nincs patch?

#847 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 15:12

Neha adnak ki javitasokat ugyanugy mint a PC-hez de alapvetoen minden termek 100%-osan mukodokepes. Nyilvan nem mindegyik jatekhoz van patch de ha van akkor sem tepi le az 1 gigas updateket. Megkerdezi elotte hogy akarod-e. Ha azt valasztod hogy nem, akkor lekapcsol a Live-rol a jatek idejere viszont azonnal tovabb is enged. De errol feljebb mar irtam :)

Kép
Valami ehhez hasonlo a cucc. A kepen magat az Xbox Live upgrade-et latod de a jatekokhoz is hasonloan van megoldva a patcheles. Ha arra nyomsz hogy Yes, update now akkor letolti neked a cuccot es vegig online maradsz (amit most tapasztalsz a PS3-nal), ha azt valasztod hogy No, don't update akkor lekapcsol a Live-rol es azonnal tovabbenged jatszani.
Nekem rengetegszer elofordul az ilyesmi mikor beteszek valami regebbi jatekot amit hetek ota nem nyomtam. Azota kijottek hozza mindenfele multiplayeres baromsagok stb. de en csak single-playert akarok jatszani szoval nyomok egy No-t aztan kesz.

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 09. 08. 15:27 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#848 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 16:46

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 14:53

Alapvetően globálisan zavar a jelenség. Hozzá voltam szokva, hogy egy konzolra készült játék készen van, amikor bekerül a dobozba. Mostmár sajnos ez sincs így. Xboxon nincs patch?

Eddig kb 25 játékkal játszottam boxon, de egyhez sem szedtem le patchet és egyhez sem akart leszedni. Bár nekem 2 profilom van (meg egy az asszonynak) van egy live-os ami mehet a netre, meg van egy offline, azt a nem annyira legális játékokhoz tartogatom :D

#849 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 17:20

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 16:46

meg van egy offline, azt a nem annyira legális játékokhoz tartogatom :D

Hardver alapjan bannolnak es csakis a hardvert. Felesleges 2 profilt hasznalnod mert azokhoz nem nyulnak.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#850 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 18:25

NMI: szerintem a ps3-nál is lehet nem updatelni, csak akkor játék előtt/közben ne legyen az ember bejelentkezve. De az x megoldását akkor is élhetőbbnek tartom a leírás alapján.

#851 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 18:50

Biztosan, hiszen nem mindenki hasznalja a konzolt internet kapcsolattal. Huzd le a kabelt jatek elott vagy nezz korul a beallitasokban, csak akad valami opcio amivel ki tudod kapcsolni az automata updatelest. De hogy utana hogy patcheli a jatekot azt nem tudom. Talan vissza kell manualisan allitani minden egyes alkalommal? :think: PS3 tulajok majd segitenek.

#852 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 19:37

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 19:25

NMI: szerintem a ps3-nál is lehet nem updatelni, csak akkor játék előtt/közben ne legyen az ember bejelentkezve. De az x megoldását akkor is élhetőbbnek tartom a leírás alapján.

Nem bejelentkezés függő, ha van ingyenes update/patch, akkor azt indításkor letölti ha be vagy jelentkezve, ha nem. Ellenben azokat a patch-eket, amelyek az online részt javítják, csak akkor kell letölteni, ha online is tolni akarod.
Papesz

#853 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 19:49

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 18:20

Hardver alapjan bannolnak es csakis a hardvert. Felesleges 2 profilt hasznalnod mert azokhoz nem nyulnak.

Nem is azért, de ha nem live-os a profilod, nem mászik fel a netre, szal' nem para a backup példánnyal játszani (sztem)

#854 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 20:17

Idézet: spidey - Dátum: 2009. Sep. 8., Tuesday - 0:04

Mondom, nem minden ilyen. De azert eleg sok. Ertelme meg nincs, de nemhiszem hogy barkit foldhoz vag 10-50-100-300 MB, mikor 4-5ezerer 20mbiteket kapni.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#855 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 11. 19:58

Meg egy szo a patchekrol: tegnap beraktam a Quantom of Solacet (hozta a postas :p) es kiirta hogy van vmi patch. Veletlenul kort (azaz cancel-t) nyomtam es siman tovabbengedett. Bar gyanitom van ahol kotelezo feltenni.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#856 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 09:30

Úgy elméletileg érdekelne hogy hogy tudok vásárolni valami redeem code-dal vagy gift card-dal a ps store-ban (angol címet regisztráltam). Tudtok segíteni?

#857 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 10:42

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 10:30

Úgy elméletileg érdekelne hogy hogy tudok vásárolni valami redeem code-dal vagy gift card-dal a ps store-ban (angol címet regisztráltam). Tudtok segíteni?

A redeem code a béta állapotú cuccokhoz van, sok oldalon osztogatják. A gift card-ot még soha nem próbáltam.
Papesz

#858 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 12:40

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. Sep. 12., Saturday - 11:42

A redeem code a béta állapotú cuccokhoz van, sok oldalon osztogatják. A gift card-ot még soha nem próbáltam.

De a PSN-es kartyakat is a Redeem Code-nal kell aktivalni.

Kerdesre valaszolva: megveszed a kartyat, beirod a kodot, kapsz X penzt, amibol aztan vehetsz. Olyan mint a mobilfeltoltes :)

#859 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 14:51

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 13:40

De a PSN-es kartyakat is a Redeem Code-nal kell aktivalni.

Kerdesre valaszolva: megveszed a kartyat, beirod a kodot, kapsz X penzt, amibol aztan vehetsz. Olyan mint a mobilfeltoltes :)

Ha UK store-ba vagyok regisztrálva itthonról, akkor is működik? Gondolom ebayen lehet venni ilyen kártyákat.

#860 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 15:25

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 14:53

Burnout Paradise is teljesen működőképes mondjuk out-of-the-box, (box, hehe), de mondjuk nincsenek benne pl. motorok(bár nem tudom, minek ebbe a játékba). Szóval ezek nem annyira bugfixek, inkább amolyan extrák AFAIK.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.