HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#241 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 03. 08:02

Idézet: GoaGeorge - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 7:06

Nos, van egy kis probléma.

"An error has occurred.
(80023110)"

Ezzel a hibával nem enged belépni a Store-ba.  :think:

Attól tartok, hogy a magyar storeba akartál belépni, ami (sajnos) nem létezik.
Létre kell hoznod egy új usert, amely lakcímének egy USA beli címet adj meg. Ezzel a userrel az amcsi store-t éred el. Na itt van a sok finomság, amiket bankkártyával fizetve is meg tudsz vásárolni.

#242 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:03

Idézet: Tg_ - Dátum: 2008. Sep. 3., Wednesday - 9:02

Létre kell hoznod egy új usert, amely lakcímének egy USA beli címet adj meg. Ezzel a userrel az amcsi store-t éred el. Na itt van a sok finomság, amiket bankkártyával fizetve is meg tudsz vásárolni.

Arra mondjuk figyelj, hogy tudomasom szerint hazai MasterCarddal pl. nem tudsz mas cimre (= fiktiv amerikaival pl,) vasarolni, mert a mastercard jobban ellenorzi mint pl a Visa (Electron). Persze cafoljatok meg, de en ezt hallottam. Sima OTP-s Visa Electronnal rohogve megy, elis basztam mar ~100 dollart ott :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#243 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 16:29

Köszönöm a tippet. Milyen nevetséges, hogy forgalmazzák itthon, de a Store nem elérhető. Szánalom egy ekkora cégtől. Kicsit Apple érzésem lett tőle.

És milyen áron vannak a játékok? Mert ma még lehet nem lesz alkalmam létrehozni új Accountot, viszont nagyon érdekelne pl. egy Assassins Creed, vagy egy Devil May Cry 4 ár.
STi - Subaru Tecnica International

#244 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 16:31

Idézet: padawan - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 13:03

Arra mondjuk figyelj, hogy tudomasom szerint hazai MasterCarddal pl. nem tudsz mas cimre (= fiktiv amerikaival pl,) vasarolni, mert a mastercard jobban ellenorzi mint pl a Visa (Electron). Persze cafoljatok meg, de en ezt hallottam. Sima OTP-s Visa Electronnal rohogve megy, elis basztam mar ~100 dollart ott :)

Majd utánajárok, hogy milyen kártyával érdemes, de szerintem csináltatok egy OTP-s Visa-t, azt kész.

:offtopic: Egyébként én is N200-ról tolom!  :D :offtopic:

#245 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 18:16

Idézet: GoaGeorge - Dátum: 2008. Sep. 3., Wednesday - 17:29

És milyen áron vannak a játékok? Mert ma még lehet nem lesz alkalmam létrehozni új Accountot, viszont nagyon érdekelne pl. egy Assassins Creed, vagy egy Devil May Cry 4 ár.

Assassins Creed 16ezer boltban, en par napja vettem vatera.hu-rol 7500ert. Devil May Cry 4-et en 16er vettem szinten, de most 9000 az 576 shopban.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#246 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 19:35

Idézet: Tg_ - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 9:02

Paypallal nem enged fizetni, csak közvetlen kártyával? Azt amúgy se adnám meg.

Úgy tűnik a MS live ennél jobb, veszel egy kaparós sorsjegyet, és nyersz vele x pontot. Senkit se érdekel a hitelkártya számod.

#247 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 19:41

Idézet: padawan - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 19:16

Assassins Creed 16ezer boltban, en par napja vettem vatera.hu-rol 7500ert. Devil May Cry 4-et en 16er vettem szinten, de most 9000 az 576 shopban.

Én igazából arra gondoltam, hogy a PS3 Store-jában mennyibe kerülnek ezek a játékok. Mert mintha azt írtátok volna, hogy a Tekken 5 új kiegészítőjét ott meg lehet venni. Vagy félreértettem valamit?  :think:

#248 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 21:26

Idézet: GoaGeorge - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 20:41

Én igazából arra gondoltam, hogy a PS3 Store-jában mennyibe kerülnek ezek a játékok. Mert mintha azt írtátok volna, hogy a Tekken 5 új kiegészítőjét ott meg lehet venni. Vagy félreértettem valamit?  :think:

Amiket Te írtál, azok dobozos játékok. Bemész a boltba és megveszed. (Mondjuk én inkább az angol webshopokat ajánlanám, az itthoni ár feléért a kezedbe adja a postás 2-3 nap alatt.)

Amiket viszont a PlayStation Store-ról (pénzért) lehet letölteni, azok vagy nem jelentek meg dobozos formában, vagy régi nagy PSX klasszikusok, esetleg kiegészítők.
Papesz

#249 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 22:07

Idézet: Papesz - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 22:26

Amiket Te írtál, azok dobozos játékok. Bemész a boltba és megveszed. (Mondjuk én inkább az angol webshopokat ajánlanám, az itthoni ár feléért a kezedbe adja a postás 2-3 nap alatt.)

Amiket viszont a PlayStation Store-ról (pénzért) lehet letölteni, azok vagy nem jelentek meg dobozos formában, vagy régi nagy PSX klasszikusok, esetleg kiegészítők.

Áhh, most már mindent értek! Köszönöm a tájékoztatást!  :respect:

Van olyan angol webshop ahonnan már rendeltél, és ajánlanál?

#250 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 06:06

Idézet: Papesz - Dátum: 2008. Sep. 3., Wednesday - 22:26

Amiket Te írtál, azok dobozos játékok...

Jovanna, csak nem volt egyertelmu :p

#251 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 06:07

Idézet: GoaGeorge - Dátum: 2008. Sep. 3., Wednesday - 20:41

Én igazából arra gondoltam, hogy a PS3 Store-jában mennyibe kerülnek ezek a játékok. Mert mintha azt írtátok volna, hogy a Tekken 5 új kiegészítőjét ott meg lehet venni.

Altalaban 5-10-15 dollar. A Tekken meg tudtommal nem kiegeszito, hanem az eredeti jatek csak multiplayer tamogatassal.

#252 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 06:09

Idézet: lugosi - Dátum: 2008. Sep. 3., Wednesday - 20:35

Paypallal nem enged fizetni, csak közvetlen kártyával? Azt amúgy se adnám meg.

Úgy tűnik a MS live ennél jobb, veszel egy kaparós sorsjegyet, és nyersz vele x pontot. Senkit se érdekel a hitelkártya számod.

Paypallal nem. Ellenben szerintem hulyeseg eza "nemadommeg". Majd biztos a Sony fog lehuzni mi? :)

Amugy elvileg (sot Japanban mar van is) ilyen feltoltokartya a PSN-hez. Par even belul biztos ide is eljut :p

#253 Felhasználó inaktív   reelmoro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 09:12

már az amerikai bolthoz is van kaparós kártya, ebayen már lehet venni. 50$ pénzt 62,5$-ért.
illetve az entropay.com-on keresztül is megoldható a fizetés, ha jól emlékszem 5% sarc fejében.

angol bolt: game.co.uk. én mondjuk még nyugatabbra mentem, kanadából most, hogy viszonylag gyenge a dollár 10k alatt ideértek a játékok (videogamesplus.ca).
❘❘ ❙❘ ❘ ❙❚❘ ❘❙❘ ❙ ❘ ❙❘❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘ ❘❘

#254 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 13:14

Na egy barátomnak van OTP-s Visa kártyája, de nem dombornyomott. Annak az adatait megadom a Store-ban és már vásárolhatok is?

Egyébként elkezdtem letölteni a Demokat (sikeresen megadtam egy New York-i címet;) ) és egész gyorsan jönnek. 1,5Gb lejött 13 perc alatt.  :cool:

#255 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 13:29

Idézet: GoaGeorge - Dátum: 2008. Sep. 4., Thursday - 14:14

Na egy barátomnak van OTP-s Visa kártyája, de nem dombornyomott. Annak az adatait megadom a Store-ban és már vásárolhatok is?

Ja. :)

#256 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 14:00

Idézet: padawan - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 14:29

Ja. :)

Fantasztikus!!!  :cool:

#257 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 14:01

Kipróbáltam az előbb, hogy a Logitech Wireless egerem USB adóvevőjét bedugtam a PS3-ba és a menüt, meg a Store-t tudtam irányítani. Ez már önmagában meglepett.

A kérdésem pedig az, hogy így elvileg akkor az FPS-eket is tudom vele irányítani, nem?!  :think:

#258 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 14:11

Idézet: GoaGeorge - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 23:07

Van olyan angol webshop ahonnan már rendeltél, és ajánlanál?

Én a Game és a ShopTo online áruházaiban vásárolok rendszeresen, előbbin 2,95 font utóbbin 4,10 font a postaköltség. Mindkét hely a végletekig megbízható, nekem még nem tűnt el csomagom, de ha esetleg mégis ez a helyzet, akkor sűrű bocsánatkérések között újraküldik, vagy visszautalják a pénzt. Érdemes mindkét site-ot legalább heti rendszerességgel nézegetni, mert mindig vannak akciók. Bátran ajánlom mindkettőt, átfutási idő az oldalon leírtak szerint 3-5 munkanap, de én eddig még mindig megkaptam a cuccot 2-3 munkanapon alatt. Arról nem is beszélve, hogy ha egy még meg nem jelent játékot előrendelsz, úgy fogják postázni, hogy a megjelenés napján a kezedbe vehesd.
Papesz

#259 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 14:44

Idézet: Papesz - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 15:11

Én a Game és a ShopTo online áruházaiban vásárolok rendszeresen, előbbin 2,95 font utóbbin 4,10 font a postaköltség. Mindkét hely a végletekig megbízható, nekem még nem tűnt el csomagom, de ha esetleg mégis ez a helyzet, akkor sűrű bocsánatkérések között újraküldik, vagy visszautalják a pénzt. Érdemes mindkét site-ot legalább heti rendszerességgel nézegetni, mert mindig vannak akciók. Bátran ajánlom mindkettőt, átfutási idő az oldalon leírtak szerint 3-5 munkanap, de én eddig még mindig megkaptam a cuccot 2-3 munkanapon alatt. Arról nem is beszélve, hogy ha egy még meg nem jelent játékot előrendelsz, úgy fogják postázni, hogy a megjelenés napján a kezedbe vehesd.

Fúú, ez jól hangzik.

És akármilyen bankártyával lehet rendelni?

#260 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 15:00

Sorry, de nem tudtam már szerkeszteni.

Fúú, ez jól hangzik.
Megnéztem és totál ráizgultam. Assassins Creed 3800Ft-ért, vagy BurnOut Paradise 5000Ft-ért, nagyon odabasz.

Ha egyszerre több játékot rendelek, akkor is marad ez az 1000Ft körüli posta ktg.?

És akármilyen bankártyával lehet rendelni? Vagy utánvétellel is lehet rendelni?

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.