Playstation 3 V.
Elküldve: 2008. 12. 03. 02:08
A segítségeteket szeretném kérni.
UPC-s netet használok, és szeretném a PS3-at a netre felcsatlakoztatni. Össze lehet hozni úgy, hogy a PC-be veszek egy wifi kártyát? A munkahelyemen a számítástechnikus azt mondta, hogy nem ért a PS3-hoz, de ő inkább úgy oldaná meg, hogy a UPC-s modem után berakna egy routert és azon keresztül használná a PC-t is, meg a PS-t is.
Szóval kell-e egy wifi-s router, vagy elég egy wifi kártya a gépbe?
UPC-s netet használok, és szeretném a PS3-at a netre felcsatlakoztatni. Össze lehet hozni úgy, hogy a PC-be veszek egy wifi kártyát? A munkahelyemen a számítástechnikus azt mondta, hogy nem ért a PS3-hoz, de ő inkább úgy oldaná meg, hogy a UPC-s modem után berakna egy routert és azon keresztül használná a PC-t is, meg a PS-t is.
Elküldve: 2008. 12. 03. 02:15
Idézet: flinta - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 9:07
hi
adott egy ps3, hdmi kábel és samu 1080p lcd. mind új, hogy egyszerűbb legyen behatárolni a hibát
a ps3 bekapcsolása után 3-5 percig előfordul, hogy néhány másodpercre elmegy a kép, a tv-n pedig jelkeresés üzenet jelenik meg. utána viszont órákig hibátlan. mind3 hdmi bemenetén ugyanez.
találkozott már valaki hasonlóval?
adott egy ps3, hdmi kábel és samu 1080p lcd. mind új, hogy egyszerűbb legyen behatárolni a hibát
a ps3 bekapcsolása után 3-5 percig előfordul, hogy néhány másodpercre elmegy a kép, a tv-n pedig jelkeresés üzenet jelenik meg. utána viszont órákig hibátlan. mind3 hdmi bemenetén ugyanez.
találkozott már valaki hasonlóval?
Próbáld meg azt, hogy a PS video kimenet beállításánál csak az 576p-ben hagyod meg a pipát. Ha akkor nem csinálja, akkor "nincs" probléma sem a készülékekkel, sem a kábellal.
Elküldve: 2008. 12. 03. 08:17
Idézet: Pille - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 2:08
Szvsz router. Én is így oldottam meg és simán megy. Semmit sem kellett csinálnom, mert mindent automative elvégez a router. CSak bedugod, belövöd és már mehetsz is. :Đ
Elküldve: 2008. 12. 03. 10:29
Idézet: Pille - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 2:08
Router.
Papesz
Elküldve: 2008. 12. 04. 08:27
komolyan mondom, az agyam leveri a gépszíjat... ezzel a Qrva GT5 PRologue-al vagyok még mindíg megáldva... egyszerűen van 2 verseny, amin ha meg veszek sem lehet továbbjutni... nincs ennek valami kódja?
nem lehet esetleg másik zenéket letöltögetni hozzá, vagy updatelni, mert sajnos a zene elég gyatra..
nem lehet esetleg másik zenéket letöltögetni hozzá, vagy updatelni, mert sajnos a zene elég gyatra..
Nem állhatunk meg, ez denevérország....
Elküldve: 2008. 12. 04. 13:02
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2008. dec. 4., csütörtök - 8:27
komolyan mondom, az agyam leveri a gépszíjat... ezzel a Qrva GT5 PRologue-al vagyok még mindíg megáldva... egyszerűen van 2 verseny, amin ha meg veszek sem lehet továbbjutni... nincs ennek valami kódja?
A costume zenére a legjobb megoldás, ha leveszed a zenét a játékban, de az effecteket felveszed és egy mp3 lejátszó segítségével megfelelő hangerővel hallgatod a saját zenéidet, hogy halljad az effekteket is a játékban és a zenét is az mp3 lejáccóból.
Szerk: Ezt még anno én fejlesztettem ki, csak nincs szabadalmaztatva. :Đ
Szerkesztette: Finix 2008. 12. 04. 13:03 -kor
Elküldve: 2008. 12. 06. 21:23
Sziasztok még élek. augusztusban volt autóbalesetem azóta vagyok rehabilitáción Budaörsön (OORI). lényeg: lemaradtam mint a bobbavaló. Mi most a kurrens PS3 fronton? Az X360ban látom randán átvariálták a menüt. ezt a PS3on is előadták? Bocs ha hülye a kérdés, fél évre kimaradtam mindenből.
Szerkesztette: SFIJ 2008. 12. 06. 21:25 -kor
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2008. 12. 06. 22:25
Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. dec. 6., szombat - 22:23
Sziasztok még élek. augusztusban volt autóbalesetem azóta vagyok rehabilitáción Budaörsön (OORI). lényeg: lemaradtam mint a bobbavaló. Mi most a kurrens PS3 fronton? Az X360ban látom randán átvariálták a menüt. ezt a PS3on is előadták? Bocs ha hülye a kérdés, fél évre kimaradtam mindenből.
Bakker! Öregem tényleg nem láttalak egy ideje. De azért minden oké? Jobbulást kívánok!
Érdemben nem tudok válaszolni, mert se ps3 se x360 nincs.
Elküldve: 2008. 12. 06. 23:29
Nekem is volt egy rehab nemrég, csak nekem a motorbalesetem miatt. Megvettem az új CoD-t meg a Resistance 2-t, hogy legyen mivel játszanom, mert sokáig ki sem tudtam menni a lakásból.
Viszont most már itt a nyár, tegnap is harminc fok volt és szerencsétlen PS3 ontotta magából a forró levegőt. Múlt nyáron nem használtam túl sokat, de most fogom, úgyhogy remélem nem fog elolvadni, amikor bejön a 40 fok.
Elküldve: 2008. 12. 07. 02:00
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2008. dec. 4., csütörtök - 9:27
szia, mi is szoptunk vele. De gyorsan megoldottuk a feladatot. You tube a barátod, ott keress rá az adott pályára és már látod is, kit, hol, mikor kell előzni!
Sok sikert!
Elküldve: 2008. 12. 07. 10:29
Sziasztok látom áll a bál. nekem is van GT5 én még bundlés gépet vettem 92ért. azöta főleg warneres HD lemezeketr lát a gép. Nekem sajna annyi a jobb kezem így nehéz játszani, de az OORIban levő meseszép gyógytornászom szerint szerint (lány) nyárra kutya bajom lesz. GT5ben meg egy renault Cakármennzivel nymulok.
Szerkesztette: SFIJ 2008. 12. 07. 10:30 -kor
Elküldve: 2008. 12. 07. 13:37
Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 11:29
Sziasztok látom áll a bál. nekem is van GT5 én még bundlés gépet vettem 92ért. azöta főleg warneres HD lemezeketr lát a gép. Nekem sajna annyi a jobb kezem így nehéz játszani, de az OORIban levő meseszép gyógytornászom szerint szerint (lány) nyárra kutya bajom lesz. GT5ben meg egy renault Cakármennzivel nymulok.
Mielőbbi jobbulást kívánok...
Szerkesztette: lugosi 2008. 12. 07. 13:37 -kor
Elküldve: 2008. 12. 07. 22:09
Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 10:29
... meseszép gyógytornászom szerint szerint (lány) ...
Bíztam benne...
Jobbulást!
Elküldve: 2008. 12. 07. 22:39
Sok türelmet és jobbulást kívánok!
Mother always says, Sharing is Good
Elküldve: 2008. 12. 07. 23:23
Jobbulást kívánok! Még "szerencse", hogy nekem a lábam lett oda egy időre így tudok játszani a PS3-al a fotelban ülve.
Elküldve: 2008. 12. 08. 00:14
Csatlakoznék, ha nem bánod és mielőbbi gyógyulást, kitartást és sok türelmet kívánnék Neked.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2008. 12. 08. 15:52
Jobbulast!
Krinyo
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2008. 12. 13. 11:31
Köszönöm a jókivánsngokat, mindent megteszek amit lehet. Tímea, a gyógytornászom talpra állított, így rövidebb távolslgokat már lesétálok. most jönnek majd a nagy kalandok a PS3mal. Nem panaszkodom mert egy Istennő viseli gondomat.
Elküldve: 2008. 12. 13. 11:58
Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. dec. 13., szombat - 11:31
Köszönöm a jókivánsngokat, mindent megteszek amit lehet. Tímea, a gyógytornászom talpra állított, így rövidebb távolslgokat már lesétálok. most jönnek majd a nagy kalandok a PS3mal. Nem panaszkodom mert egy Istennő viseli gondomat.
Remélem rendszeresen leápol
Amúgy mi történt, ha nem vagyok indiszkrét?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Súgó
A téma zárva.