HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#981 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 13. 16:45

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. nov. 13., péntek - 16:34

Senki?

Nem igen hiszem, hogy fogsz ilyen embert találni. :) De, sok sikert.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#982 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 20:40

Sziasztok!

Problémába ütköztem, ugyanis a napokban vettem egy Onkyo TX-SR507 erősítőt egy hozzá illő házimozi hangfalrendszerrel és természetesen rá is kötöttem a konzolomat ahogy kell. Azonban azt vettem észre, hogy hiába szerepel a játékok tokján a Dolby logo, a hangzás egyszerűen nem az, hiába állítgatom az XMB-t vagy az erősítőt. Optikai kábellel persze rendben van minden, viszont furcsállom, hogy HDMI-n keresztül nem adja ki ezeket. :confused: A HDMI-csatlakozás jól jönne a hangnál, mert a TrueHD csak ott megy át.

Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? Tudom hogy ez a topik inkább a játékokról szól, de mégis ide illik a legjobban a kérdésem. Remélem tud valaki valamilyen tanácsot adni. :)

A segítségeteket előre is köszönöm!
Caution: objects in mirror are closer than they appear.

#983 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 09:15

Idézet: czaki - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 21:40

Sziasztok!

Problémába ütköztem, ugyanis a napokban vettem egy Onkyo TX-SR507 erősítőt egy hozzá illő házimozi hangfalrendszerrel és természetesen rá is kötöttem a konzolomat ahogy kell. Azonban azt vettem észre, hogy hiába szerepel a játékok tokján a Dolby logo, a hangzás egyszerűen nem az, hiába állítgatom az XMB-t vagy az erősítőt. Optikai kábellel persze rendben van minden, viszont furcsállom, hogy HDMI-n keresztül nem adja ki ezeket. :confused: A HDMI-csatlakozás jól jönne a hangnál, mert a TrueHD csak ott megy át.

Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? Tudom hogy ez a topik inkább a játékokról szól, de mégis ide illik a legjobban a kérdésem. Remélem tud valaki valamilyen tanácsot adni. :)

A segítségeteket előre is köszönöm!

Nem emlékszem már, de mintha találkoztam volna ezzel más külföldi oldalon, ahol azt irták hogy a Dolby csak optikán megy... nem ebben nem vagyok biztos, mintha valami ilyesmi rémlene..
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#984 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 09:25

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 10:15

Nem emlékszem már, de mintha találkoztam volna ezzel más külföldi oldalon, ahol azt irták hogy a Dolby csak optikán megy... nem ebben nem vagyok biztos, mintha valami ilyesmi rémlene..

A hivatalos oldalon én is ezt láttam, viszont most úgy állítottam be a HDMI-n a hangot, hogy nem pipáltam be a Linear PCM 5.1 és 7.1-et, csak a DTS-t és a Dolby Digitalt, így az erősítő is "látja" és megy rendesen. Ha optikaival kötöm simán össze, akkor is ez van, úgyhogy remélem így jó lesz. :) A TrueHD miatt nem szeretnék lemondani a HDMI csatlakoztathatóságról.

#985 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 10:13

Én is egy Onkyo szettet néztem ki a konzolhoz, bár elsősorban filmnézéshez inkább mint játékhoz, de most semmiképpen se találom meg árlistában hogy melyiket néztem... :( Arra emlékszem, hogy 100e alatt volt, és ez nagyon szimpatikus vonása volt a cuccnak :) Amiket most látok árlistában, azok 100 felett vannak, és annyit már nem szánok rá. Az a baj, hogy fel se írtam a típust. A tiéd milyen árkategória?

#986 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 10:19

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 11:13

Én is egy Onkyo szettet néztem ki a konzolhoz, bár elsősorban filmnézéshez inkább mint játékhoz, de most semmiképpen se találom meg árlistában hogy melyiket néztem... :( Arra emlékszem, hogy 100e alatt volt, és ez nagyon szimpatikus vonása volt a cuccnak :) Amiket most látok árlistában, azok 100 felett vannak, és annyit már nem szánok rá. Az a baj, hogy fel se írtam a típust. A tiéd milyen árkategória?

Kicsivel volt csak százezer alatt, szóval nekem drága. :Đ Ahogy a hozzáértők mondták nekem, ez az Onkyo legolcsóbb olyan erősítője, ami tudja a TrueHD-t is. :)

#987 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 20:07

allandoan a "80023017" hibat kapom, ha bele akarok menni a profilomba.
3.01-es verzio a soft.

van valakinek otlete?

(es tovabbra is fennall a "Milyen kartyaval lehet fizetni?!" problema..

#988 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 20:58

80023017-es hiba: bár nekem nincs PS3-am, de gugli szerint vagy karbantartás van a PS Network-ön, vagy pedig túl van terhelve.

#989 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 07:10

Akasztottam tegnap egy Uncharted 1-et ha már annyira dicsértétek, 4k-ért adta egy srác a PH-n. Kipróbáltam, hát továbbra is tartom, hogy FPS/TPS játékok játszhatatlanok controllerrel :( Már a legelső tűzharcnál nagyon kikaptam még easy fokozaton is  :Đ Pedig ugye rögtön azzal nyit a játék. És nincs benne automata célzás mint a GTA4-ben (vagy csak nem találtam meg?) úgyhogy sajnos asszem megy a polcra, nem fogok csak emiatt venni 20k-ért egy XFPS adaptert...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#990 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 07:49

Idézet: GAI - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 8:10

Akasztottam tegnap egy Uncharted 1-et ha már annyira dicsértétek, 4k-ért adta egy srác a PH-n. Kipróbáltam, hát továbbra is tartom, hogy FPS/TPS játékok játszhatatlanok controllerrel :( Már a legelső tűzharcnál nagyon kikaptam még easy fokozaton is  :Đ Pedig ugye rögtön azzal nyit a játék. És nincs benne automata célzás mint a GTA4-ben (vagy csak nem találtam meg?) úgyhogy sajnos asszem megy a polcra, nem fogok csak emiatt venni 20k-ért egy XFPS adaptert...

Tükre nem kell adapter. Én ugyan az elsővel nem játszottam, csak a másodikkal, de azt online-ban is (értsd: sokkal nehezebb ellenfelek, állandó tűzharc), és kifejezetten jól lehet TPS-ezni a kontrollerrel. Csak nem 2 perc hozzászokni (szerintem max. 20).
De ha végleg nem érdekel a dolog akkor én megvenném a játékot.

#991 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 08:32

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 7:49

Tükre nem kell adapter. Én ugyan az elsővel nem játszottam, csak a másodikkal, de azt online-ban is (értsd: sokkal nehezebb ellenfelek, állandó tűzharc), és kifejezetten jól lehet TPS-ezni a kontrollerrel. Csak nem 2 perc hozzászokni (szerintem max. 20).
De ha végleg nem érdekel a dolog akkor én megvenném a játékot.

Hát majd próbálkozom még vele azért, de ha nagyon nem megy akkor viheted majd.

#992 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 09:11

Idézet: GAI - Dátum: 2009. Nov. 18., Wednesday - 7:10

Akasztottam tegnap egy Uncharted 1-et ha már annyira dicsértétek, 4k-ért adta egy srác a PH-n. Kipróbáltam, hát továbbra is tartom, hogy FPS/TPS játékok játszhatatlanok controllerrel :(

FPS-el egyetertek, de az UC-re aztmondani h jatszhatatlan kontrollerre igencsak megmosolyogtato.

Megjegyzes: crushingon is lehetseges, nekem pl. mindket resz megvolt ugyis :)

Szerkesztette: padawan 2009. 11. 18. 09:12 -kor

Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#993 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 09:28

Idézet: GAI - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 7:10

ezzel a hozzáállással biztos nem fogsz továbbjutni  :Đ  próbálkozni kell, elöbb utóbb ráérez az ember. olyan nincs, hogy nem, több millióan így tolják a játékokat ugyanis. Az más kérdés hogy nem olyan kényelmes mint a bill/egér, de egy idő után absz nem zavaró.
JóSebesség

#994 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 12:41

Idézet: GAI - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 7:10

Kipróbáltam, hát továbbra is tartom, hogy FPS/TPS játékok játszhatatlanok controllerrel :(

Hát tartsd, de azért ugye nem baj, ha mi több milliónyian kiválóan szórakozunk?  ;)
Papesz

#995 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 13:30

PSN Playstation Network feltöltőkártyát probalta mar valaki?
Itthon mukodik?

#996 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 13:32

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. Nov. 18., Wednesday - 13:30

PSN Playstation Network feltöltőkártyát probalta mar valaki?
Itthon mukodik?

Mukodik persze. Nekem nincs ra szuksegem, de PSC-n (playstationcommunity.hu-n) sokan probaltak mar.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#997 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 14:46

az XFPS 3.0 Sniper Plus jo PS3-hoz is? vagy csak Xbox 360-hoz?

#998 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 16:33

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 14:46

az XFPS 3.0 Sniper Plus jo PS3-hoz is? vagy csak Xbox 360-hoz?

Szerintem csak X360-hoz. Ha lenne egy olyan, ami mindkét konzolhoz jó, akkor lehet még vennék is egyet.

#999 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 16:34

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 12:41

Hát tartsd, de azért ugye nem baj, ha mi több milliónyian kiválóan szórakozunk?  ;)

Az nem baj. Az a baj, hogy én nem tudok :)

#1000 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 16:39

az nekünk nem baj  :Đ
JóSebesség

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48