HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1001 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 18. 19:57

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 13:30

PSN Playstation Network feltöltőkártyát probalta mar valaki?
Itthon mukodik?

Persze hogy működik, hiszen erre lett kitalálva.

Tipp: külföldről a névleges árán alul hazajön még postaköltséggel együtt is.
Papesz

#1002 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 20:36

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 19:57

Persze hogy működik, hiszen erre lett kitalálva.

Tipp: külföldről a névleges árán alul hazajön még postaköltséggel együtt is.

Mennyi az alja? :D

#1003 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 09:45

Idézet: Finix - Dátum: 2009. Nov. 19., Thursday - 20:36

Mennyi az alja? :D

En asszem 17font + 1 font szallitasert lattam a 20-as kartyat zavvi.com-on.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1004 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 20:10

Idézet: padawan - Dátum: 2009. nov. 20., péntek - 9:45

En asszem 17font + 1 font szallitasert lattam a 20-as kartyat zavvi.com-on.

Aha, olyasmi.
Papesz

#1005 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 10:24

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 14:30

PSN Playstation Network feltöltőkártyát probalta mar valaki?
Itthon mukodik?

Én olyat vettem, hogy a kártya számát lekaparta az angol eladó, és csak azt küldte el emailben amit be kellett írni. Így a vásárlástól számított 30-40 perc múlva már meg is jött az email ha jól emlékszem.

Megvan a Tekken 6. Háááát, csalódás. Sokkal lassabban tölt, mint Ps2-n a Tekken 5, annyival nem jobb a grafika, mint amennyivel indokolt lenne (és csak 720p, namost amennyi poligon van egy átlagos pályán, félgőzzel is lehet 1080p), az arcade-ot próbálva a játék dettó ugyanaz mint a Tekken 5. Gyakorlatilag egyetlen előnye a nagyszámú választható karakter, meg lehet online is játszani. Namost tipikusan ezt a játékot nem hiszem hogy játszanám online-ban.
Szóval megmondom őszintén, ez olyan 8-10 fontos letölthető játék kategória (maximum 20, de akkor már a hype is benne van), nem tudom a külföldi tesztek mit írtak róla (szándékosan nem olvastam el mielőtt ezt megírtam), de annak aki játszott a korábbi részekkel annak nagy csalódás.

Ha érdekel valakit, eladó. 13-ért vettem előrendelésben, ha valaki mond rá egy értelmes árat vigye nyugodtan.

#1006 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 12:24

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Nov. 22., Sunday - 10:24

Megvan a Tekken 6. Háááát, csalódás...

Es ha tudnad h 1-2 honap mulva pont 10-15-20 fontert fogjak mar arulni megcsalodottabb leszel :D

En szerencsere mindig is ruhelltem a Tekkent :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1007 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 09:38

Idézet: padawan - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 13:24

Es ha tudnad h 1-2 honap mulva pont 10-15-20 fontert fogjak mar arulni megcsalodottabb leszel :D

En szerencsere mindig is ruhelltem a Tekkent :)

Hát, ez van. Hittem a névnek, meg az előzményeknek. Anno a 3-mal játszottunk sokat egy barátommal, így ps2-re az 5-öt egyértelmű volt, hogy megveszem. Az jó is volt. De ez??? Tényleg az a 10 fontos kategória, sajnos. Ez a második ps3 játék, ami nem igazán tetszik és nem is játszok vele.

Hm, ebből kifolyólag egy Devil May Cry 4 + Tekken 6 bundle nem érdekel valakit?  :Đ

#1008 Felhasználó inaktív   Májkee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 26. 17:31

Üdv!

Agyalok egy Blu-Ray lejátszón és valamilyen szinten képbe jött a ps3.
Ti mennyire vagytok megelégedve a ps3 ezen funkciójával?
Jobban járok ha 40k-ért veszek egy Blu-Ray lejátszót?

#1009 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 22:28

Idézet: padawan - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 12:24

Hamarabb, mint gondolnád.
Papesz

#1010 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 08:09

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. Nov. 26., Thursday - 22:28

Lol, azert ez durva :D
Bar Overlord II-vel is igyjartam. Megvettem megjeleneskor es ra 1 honapra mar 20, majd 12 fontert adjak mar. Mondjuk nem banom, nekem tetszett es az elsot is imadtam. Megert annyit :)

#1011 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 08:14

Ez az egyik nagy elonye a konzolos jatekoknak. Ha nem akarod mindenaron elsietni egy bizonyos cim vegigjatszasat akkor kicsit varsz es tele lesz veluk az eBay. Az emberek megveszik aztan vegigiviszik es/vagy megunjak, eladni meg egyszeru mert nincs serial meg DRM. Ugyanazt kapod mintha uj lenne es ha eleg gyorsan vegignyomod akkor te is ugyanugy tovabb tudod adni, minimalis vagy nulla veszteseggel :)

Ennel mar csak a kolcsonzes jobb (egyreszt olcso, masreszt itt nem kell uj cimekre sem varni es annyi jatekkal tolod amennyivel csak akarod) de az meg nem divat Mo.-on.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1012 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 10:18

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. nov. 26., csütörtök - 23:28

Érdemes elolvasni a kommenteket. Most mikor én olvastam, a legfelső kritika volt az amivel én a leginkább egyetértek, nagyon jól megfogalmazta amit én csak körüljárni tudtam: "not nextgen quality". Ez kérem egy PS2 játék 720p-be áttéve. Csak lassabb, mint a PS2 hardveren.

A kivárás dologra: az ember azt gondolná, hogy előrendel, mert bizonyos játékoknál egyszerűen lehetetlen a csalódás. Én ezek közé soroltam a Tekkent, amit még ide tennék, azaz habozás nélkül, teszt elolvasása nélkül előrendelős kategória: Gran Turismo, Final Fantasy, Burnout, Dragon Quest. Ezeknek a játékoknak a valamikor megjelenő következő része a meggondolás nélküli előrendelés volt eddig nálam. De hangsúlyozom, hogy eddig. Azt hittem, hogy ilyen neveket egyszerűen nem mernek gagyin kihozni, és mégis. És még azzal sem takarózhatnak a fejlesztők, hogy kérem még a ps3 ciklus elején járunk, még nem ismerjük a hardvert, mert ha mondjuk 2006 karácsonyára jött volna ki a Tekken 6 ezzel a grafikával, akkor azt mondom, jóvanna, elején vagyunk. De jóreggelt, 2009 van, ez már egyszerűen nevetséges.
Nagyon-nagyon remélem, hogy kijön egy patch valamikor a nem túl távoli jövőben, amitől legalábbis csodát várok, azaz hogy normálisan nézzen ki, és - a karakterek számát leszámítva, az rendben van - normális, új tartalom legyen a játékban, és tudom hogy sokan nem értenek vele egyet, de igenis a grafika jobb legyen, tipikusan ez a "2 szereplő van a képen meg valami háttér" az amit nem igaz, hogy nem bírtak volna full hd-ben megcsinálni.
Szóval Namco, menjetek a fenébe!  :reklamacio:

#1013 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 10:20

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 9:14

Ez az egyik nagy elonye a konzolos jatekoknak. Ha nem akarod mindenaron elsietni egy bizonyos cim vegigjatszasat akkor kicsit varsz es tele lesz veluk az eBay. Az emberek megveszik aztan vegigiviszik es/vagy megunjak, eladni meg egyszeru mert nincs serial meg DRM. Ugyanazt kapod mintha uj lenne es ha eleg gyorsan vegignyomod akkor te is ugyanugy tovabb tudod adni, minimalis vagy nulla veszteseggel :)

Ennel mar csak a kolcsonzes jobb (egyreszt olcso, masreszt itt nem kell uj cimekre sem varni es annyi jatekkal tolod amennyivel csak akarod) de az meg nem divat Mo.-on.

Ja, igen, még ehhez. Pár játékot úgy vettem meg, hogy letöltöttem a demóját, kipróbáltam, és utána vettem meg - nem is lett csalódás. Szépen visszatérünk ehhez a verzióhoz, könnyen lehet hogy utoljára volt előrendelésem.

#1014 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 12:53

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Nov. 27., Friday - 10:18

Érdemes elolvasni a kommenteket. Most mikor én olvastam, a legfelső kritika volt az amivel én a leginkább egyetértek, nagyon jól megfogalmazta amit én csak körüljárni tudtam: "not nextgen quality". Ez kérem egy PS2 játék 720p-be áttéve. Csak lassabb, mint a PS2 hardveren.

Fogjuk arra hogy ez azert van mert X360-on is megjelent es a csunyavuzi Microsoft tehet az egeszrol :D

#1015 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 13:15

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 9:18

az ember azt gondolná, hogy előrendel, mert bizonyos játékoknál egyszerűen lehetetlen a csalódás

Ez most mar csak a Blizzard jatekaira all, minden massal szemben szkeptikusnak kell lenni. Ha van demo akkor probald ki, ha nincs akkor meg keress nagyobb forumokon (hivatalos, gamespot stb.) negativ kritikakat. Ha hulyesegek miatt huzzak le a jatekot akkor nincs vele gond es megveheted ha tetszik. Elorendelest en sem ajanlom.

Mas.

Ismeri valamelyikotok a MAG (Massive Action Game) cimu jatekot?

256 jatekos egyszerre egy palyan, a parancsnokok Battlefield modjara iranyithatjak a csatat vagy reszt is vehetnek a harcokban is. Innentol korulbelul ugyanazt tudja mint a CoD vagy a Battlefield: rank rendszer, statisztikak, szintek, mindenfele objektiva, oriasi palyak, legicsapasok, ejtoernyozes, jarmuvek (tankok, csapatszallitok stb.)

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 11. 27. 13:19 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1016 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 14:38

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. Nov. 27., Friday - 13:15

Mas.

256 jatekos egyszerre egy palyan, a parancsnokok Battlefield modjara iranyithatjak a csatat vagy reszt is vehetnek a harcokban is. Innentol korulbelul ugyanazt tudja mint a CoD vagy a Battlefield: rank rendszer, statisztikak, szintek, mindenfele objektiva, oriasi palyak, legicsapasok, ejtoernyozes, jarmuvek (tankok, csapatszallitok stb.)

Volt betakodom, de a kezdeti parszaz mega letoltese utan meg leakart szedni valami 4G-t. Mondom a franc se varja meg, a sima letoltest legalabb el lehetett rakni hatterbe. Kb. ennyire izgat amugyis :)

Az a 256 meg parasztvakitas, egyszerre max. 30-40 embert fogsz ugyis latni, mert a jatek ilyen "szakaszokra" osztja a 256 jatekost, aki valszeg a budos eletbe nem fognak talalkozni. Olvass csak utana. Mellesleg eger+bill nelkul ki a franc jatszik konzolos FPS-t multiba?

#1017 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 15:50

Idézet: Májkee - Dátum: 2009. nov. 26., csütörtök - 17:31

Üdv!

Agyalok egy Blu-Ray lejátszón és valamilyen szinten képbe jött a ps3.
Ti mennyire vagytok megelégedve a ps3 ezen funkciójával?
Jobban járok ha 40k-ért veszek egy Blu-Ray lejátszót?

Nekem ez is szempont volt a PS3 vásárlásakor.
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
2 éve mikor én vettem, a Blu-ray lejátszók még sokkal drágábbak voltak. Csak film nézésre nem igazán éri most már meg, de ki akar PS3-n csak filmet nézni. :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1018 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 17:13

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 14:15

Ez most mar csak a Blizzard jatekaira all, minden massal szemben szkeptikusnak kell lenni. Ha van demo akkor probald ki, ha nincs akkor meg keress nagyobb forumokon (hivatalos, gamespot stb.) negativ kritikakat. Ha hulyesegek miatt huzzak le a jatekot akkor nincs vele gond es megveheted ha tetszik. Elorendelest en sem ajanlom.

Mas.

Ez a MAG engem érdekelni fog, utánaolvasok asszem.

Ha ilyesmi érdekel, van egy dobozos BF2-m pc-re, nem érdekel?

#1019 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 17:14

Idézet: padawan - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 15:38

Mellesleg eger+bill nelkul ki a franc jatszik konzolos FPS-t multiba?

Én, és egész jól megy :)

#1020 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 17:25

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 16:13

Ez a MAG engem érdekelni fog, utánaolvasok asszem.

Ha ilyesmi érdekel, van egy dobozos BF2-m pc-re, nem érdekel?

Nem kell koszi :) Maradok a BF:Bad Company 2 bétájánál, aztán ha jó lesz akkor azt meg is veszem. Csak ne tologatnák már annyira.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.