HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1041 Felhasználó inaktív   kukacwap 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 11. 18:04

Bocs ha már volt erről szó korábban, de msot első blikkre nem találtam.
Van egy PS3-mam, és annó nem figyeltem különösebben a regisztrációnál és magyar címmel reggeltem. a PSN nem megy, se store se semmi. Az accountomnál PS3-ban ha módosítanám a címem az országot nem tudom. Hogy lehet módosítani a címet anélkül hogy reseteljem a PS3-mat? eléggé belaktam, és nem akarok mindent előlről kezdeni.
köszi előre is!

#1042 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 11. 19:13

Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. dec. 11., péntek - 18:04

Hogy lehet módosítani a címet anélkül hogy reseteljem a PS3-mat? eléggé belaktam, és nem akarok mindent előlről kezdeni.
köszi előre is!

Szerintem nem lehet. Nálam van egy külön felhasználó, amit USA, egy amit angol és egy amit japán címmel csináltam. Ezeket kizárólag store-ból töltögetésre használom. A rendes felhasználóm, amivel játszok, az magyar címmel van.

#1043 Felhasználó inaktív   kukacwap 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 17:55

Idézet: Tg_ - Dátum: 2009. dec. 11., péntek - 20:13

Szerintem nem lehet. Nálam van egy külön felhasználó, amit USA, egy amit angol és egy amit japán címmel csináltam. Ezeket kizárólag store-ból töltögetésre használom. A rendes felhasználóm, amivel játszok, az magyar címmel van.

Áh, erre nem is gondoltam. Miért jó a három külön reg? mi van az egyikben ami a másikban nincs?

#1044 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 20:25

Van egy amivel játszol, gyűjtöd a trófeákat, multizol.

Van egy angol (itt létező angol lakcímet kell megadnod), amivel be tudsz lépni az angol Storera, ahonnan le tudsz tölteni, demókat, témákat stb. Vagy vásárolhatsz is (pl kiegészítőket a már meglevő játékaidhoz), mert a vásárolt cuccokkal utána már a sima magyar regeddel is játszhatsz.
Az amerikaival ugyanígy, csak ott amerikai régiókodú játékokhoz vásárolhatsz, de más cuccok, demók stb ugyanúgy játszhatók.
http://www.gamecon.h...kkek/ps3faq.htm
Ezen az oldalon van egy elég régi leírás, de használható.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1045 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 20:49

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2009. Dec. 12., Saturday - 20:25

Van egy angol (itt létező angol lakcímet kell megadnod), amivel be tudsz lépni az angol Storera, ahonnan le tudsz tölteni, demókat, témákat stb. Vagy vásárolhatsz is (pl kiegészítőket a már meglevő játékaidhoz), mert a vásárolt cuccokkal utána már a sima magyar regeddel is játszhatsz.
Az amerikaival ugyanígy, csak ott amerikai régiókodú játékokhoz vásárolhatsz, de más cuccok, demók stb ugyanúgy játszhatók.

Addendum: a UK storeon valo vasarlashoz tudtommal csak az American Express hasznalhato Magyarorszagon. USA-n barmelyik jo amivel amugy tudsz neten vasarolni.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1046 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 11:36

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2009. dec. 12., szombat - 21:25

Én nem bonyolítottam túl a kérdést, van egy UK accom, amivel játszok meg vásárolok meg minden, azaz másik nincs is.

#1047 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 16:35

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 11:36

Én nem bonyolítottam túl a kérdést, van egy UK accom, amivel játszok meg vásárolok meg minden, azaz másik nincs is.

Dettó. Tök felesleges még egy.
Papesz

#1048 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 19:36

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 16:35

Dettó. Tök felesleges még egy.

Kezdetben nekem is csak egy volt, az angol. Aztán csináltam az USA-t, mert onnan másokat lehetett tölteni és vásárolni is tudtam. Aztán jött a GT5 Prologue Demo (bizony, ilyen is volt), azt pedig csak a japán store-ból lehetett tölteni, ekkor lett egy japán is. A magyart azért csináltam, mert pl. a GT5 Prologue a név mellé kiírja a nemzetiséget is, hát ezen ne múljon, így lett az is. Meg azért is, hátha valaki valahol készíti a kis statisztikáit, és egyszer nekünk is lesz saját store (ha elegen leszünk). Így lett négy.

Tg

#1049 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:11

Idézet: Tg_ - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 19:36

Meg azért is, hátha valaki valahol készíti a kis statisztikáit, és egyszer nekünk is lesz saját store (ha elegen leszünk).

A lottóötös esélyesebb. Az euro bevezetéséig mindenképpen.
Papesz

#1050 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 09:54

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Dec. 13., Sunday - 11:36

Nekem azert van harom (sajat/uk/usa), mert a sajat az tenyleg sajat (rendes nevvel, stb.), usa-beli a vasarlasokert egyelore, mert az otp gyokerkedik az amex-szemmel (persze nem egy PSN store miatt lesz olyanom :D, az uk meg azert mert neha van 1-2 mas-mas tartalom, illetve az EU-s jatekokhoz csak onnet lehet kiegeket szedni. Japanom csak atmenetileg volt, mikor a RE5 demot szedtem le :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1051 Felhasználó inaktív   r0cket 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 10:18

Átlépsz Ausztriába, ott veszel 20 vagy 50 euros feltöltést.
Saturnban -> osztrák reg ( www.saturn.at )
Conrad -> német reg ( www.conrad.at )                                                                                   

#1052 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 14:27

Idézet: r0cket - Dátum: 2009. Dec. 14., Monday - 10:18

Átlépsz Ausztriába, ott veszel 20 vagy 50 euros feltöltést.

Vagy elmesz a belvarosba es megveszed. Mellesleg nehogymar feltoltokartyakert jarkaljunk ketezermajdnem10-ben.

#1053 Felhasználó inaktív   r0cket 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 23:16

Idézet: padawan - Dátum: 2009. dec. 14., hétfő - 14:27

Vagy elmesz a belvarosba es megveszed. Mellesleg nehogymar feltoltokartyakert jarkaljunk ketezermajdnem10-ben.

Csak informálni akartam az oldal olvasóit, hogy Ausztriában osztrák mellett német feltöltőkártyát is lehet vásárolni.
Nem mindenki rendelkezik American Express-szel. Megéri? Mennyi a kártya díja?

#1054 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 12:48

Idézet: r0cket - Dátum: 2009. Dec. 14., Monday - 23:16

Csak informálni akartam az oldal olvasóit, hogy Ausztriában osztrák mellett német feltöltőkártyát is lehet vásárolni.
Nem mindenki rendelkezik American Express-szel. Megéri? Mennyi a kártya díja?

Nem ertem mi kulonbseg vna az osztrak/nemet/akarmilyen egyeb EU orszag kartyai kozott. :)
EU kartya EU storera jo, USA meg USA-ra. Mindkettot lehet kapni itthon is, de rendelni is lehet kulfoldrol.

Amex maga ~5000/ev + valamennyi egyeb hulye dijat is vonnak, cakkumpakk olyan 8-9K-ra saccolom/ev (nincs meg meg egy eve). A THM meg asszem havi 3%, de passzolom, visszafizetem idobe, ugyhogy ingye' van.

Szerkesztette: padawan 2009. 12. 15. 12:49 -kor

#1055 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 17:24

Hehe. :) Sony again mentions “monthly fees” in relation to PSN
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1056 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 17:26

Xbox Live meg elvileg lenyegesen olcsobb lesz, szinte ingyenes. De ez is csak pletyka :o
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1057 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 19:12

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. Dec. 15., Tuesday - 17:24

Erosen ketlem hogy a jatekok fizetosse tetelet megkockaztatnak. Mellesleg eddig se jatszottam online (kiveve UC2 betakat, a teljessel kb 5 percet multiztam), ezutan sefog hianyozni.

#1058 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 20:58

Idézet: padawan - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 19:12

Erosen ketlem hogy a jatekok fizetosse tetelet megkockaztatnak. Mellesleg eddig se jatszottam online (kiveve UC2 betakat, a teljessel kb 5 percet multiztam), ezutan sefog hianyozni.

Nekem sem, de a többségnek viszont igen, ezt be kell látni.

Egyébként mindez csak a véresszájú fanboy-oknak okoz majd problémát, mert ha valóban meghúzza ezt a lépést a Sony, akkor már nem lehet a Microsoft-ra mutogatni, hogy büdös pénzéhes banda.
Papesz

#1059 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 16. 08:02

Mivel számomra a két konkurens konzol kb 90%-ban egyenértékű, nagyrészt az ingyenes online multi miatt vettem ps3-at. És én nagyon sokat játszok online. Na még ezért is fizetni havonta... Nem úgy állok hozzá, hogy pl 2000 ft-ot megér havonta, hanem sajnos ez már a kilencedik vagy tizedik "megér 2-3000 ft-ot havonta" dolog lenne, és ezzel már tele a tököm, hogy mindenért kisebb-nagyobb havidíjat kell fizetni.
Tartsák fenn a szervereket a ps store bevételeiből, vagy a vezetői prémiumok terhére, vagy mittudomén. Egyébként nem fake ez az egész? A sony tartja fenn a játék szervereket? Nem az adott gém kiadója? Pl EA, stb?

Viszont itt azt írják, hogy az online játék ingyenes marad, a plusz szolgáltatásokért kell fizetni:
jó hosszú link

Szerkesztette: lugosi 2009. 12. 16. 08:06 -kor

#1060 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 17:23

Üdv!

PS3-ra miért csak 1 év garanciát adnak?
Egységben az erő.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)