Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 10:19
Én 60-65-öt is megadnék érte. Az öreg FEAR-től és az "agyonoptimalizált" konzolport Lost Planet-től eltekintve, mindenhol veri a GTX260-at és van ahol a 2x annyiba kerülő 280 nyakában van. Bioshock-ban még be is előz 

Tetszik. Kisebb a fogyasztása mint a GTX260-é, kevesebbe kerül és úgy néz ki gyorsabb is. Egyetlen kérdés maradt számomra, az pediglen a gyári hűtő teljesítménye és hangszintje. Sajnos a kínai tudásom megkopott az évek során, így inkább megvárok egy anandos tesztet ezzel kapcsolatban 

szerk.
Uhh megtaláltam a terhelt adatokat a kínai tesztben. Full terhelés alatt 97 fok a 4850 és 92 a 4870. ez számomra elfogadhatatlan. Amíg nem lesz valami alternatív hűtési megoldás, addig maradok a 88GT-nél.
a vegen, ami van kozvetlen osszehasonlitas - a 260nal meccsel. a kartya kurva meleg, abban a tesztben 90 fok felett jart, es tuningolni megint nem lehet (5%ot kb - de ezen nem lepodtem meg). 
fogyasztasi adatokat honnan tudsz? az szvsz ugy hulyeseg, ahogy van... nem lesz egy kisetku katya, idleben siman a 260 fole, terhelve meg kornyekere varom. az idle kb realis - durva a majdnem gx2 szint  

egy hamarosan 35-40ks 4850 mellett messze nem er 60-65ot.
de ezek a negativumok - amugy nekem is tetszik. ha normalisabb arban lesz, akkor lehet inkabb ilyenre nevezek be - aztan radobom az accelerot, ha ramegy.

Szerkesztette: arn 2008. 06. 24. 09:50 -kor