Idézet: JonesC - Dátum: 2013. 07. 02. 17:51
A matematika inkább zavar téged, mint segít úgy látom.
Először is szolídan eltekintesz attól, hogy kell egy telek, amire letennéd. Megveszed a telket, legyen mondjuk 3 milla, de ez már inkább vidéki kisváros, ahová a kutya nem akar menni bérelni. (Info: csepelen nem egész 600 nm-es telek irányára 14,5, de 10-ért biztos elmegy). Mindegy legyen 3. Ahhoz, hogy bárki kivegye nem elég a 12,5 nm, legalább két konténer fog kelleni. Az 2 milla kihelyezéssel. Ezután kivűlről szigeteled, fested, illetve legalább egy ablakot + 1 wc kisablakot betetetsz. Mondjuk 0,5 milla. Bekötteted az áramot meg a vizet, meg egy hűtő-fűtő klímát mondjuk + gipszkarton bentre meg csempe a fürdő-vécébe tusolóval plusz retyóval-mosdóval szolidan 1 milla. Már 6,5 elment, és az értéke alig több, mint a telekár. És mennyiért tudod kiadni? Igen, kb 30-ért ha találsz valami kalandvágyó jójembert.
Most amit elmondtál, annak a fele ignorálható, mert már ugy kapod a konténerházat, hogy meg van csinálva!
- Nem kell szigetelés mert van
- Nem kell festés mert festve van
- Ablakok vannak
- WC van
- Tusoló van
- Mosdó van
A mobilbox oldalán van kompletten ilyen 900 ezerér.
Bútorok? Elmész a jyskbe vagy az ikeába, berendezed 100 ezerből azt kész. Én most máshova költöztem, és egy komplett lakást tudod mennyiből rendeztem be? 50 ezerből!
És tudod mit tartalmaz?
- Franciaágy-matrac
- Közepes polc
- TV bútor
- Íróasztal
- Szék
- Lámpák
Most 1 egyszobás lakásban élek, 45-öt fizetek + rezsi. Ehhez képest szívesebben élnék 30 ért egy ilyen konténerházban, mert olcsóbb.
Mindezt a jyskbe vettem meg a praktikerbe. Szóval a berendezés filléres dolog. űtéshez meg kell egy elektromos tescós radiátor aztán ennyi. Konyhába egy elektromos rezsó, mikró, mosogató, kész. Ocso konyhabutor van a jyskben suintén.
Ja meg ha már veszel egy telket, akkor az nyilván olyan telek, amkin elfér több ilyen mobilbox is. Tehát ott tudsz csinálni egy
lakóparkot később, így csak egyszer kell megvenned a telket!
PÉLDA:
http://kontenerpiac..../72/osztott002/
20 lábas újszerű állapotban lévő konténerkülönlegesség kedvező áron! 3méter x 2,5 méteres duplaszárnyas ajtóval megközelíthető raktárhelyiség, polcokkal,
elektromos kiépítéssel és szerszámakasztókkal. Valamint szintén 3 méter x 2,5 méteres irodarész
teljes szigeteléssel és elektromos kiépítéssel. Ideális portának, irodának és egyúttal kényelmes, praktikus raktárterületet biztosít. Az acél váz és oldalfalak, valamint a lakatvédő és a rácsos ablak nagyobb biztonságot nyújt. A konténer bérelhető és megvásárolható! Érdeklődjön a kapcsolat menüpont alatt!
De ez mégkomolyabb, itt van vizesblokk is:
http://kontenerdepo....20kont%C3%A9ner
Szerkesztette: Dextrose 2013. 07. 02. 19:34 -kor