Idézet: wpepi - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 4:51
Nekem speciel nem hiányzik, mert nem kell a nagy sávszélesség ráadásul van vezetékes telefon amire nekem szükségem van így eleve adja magát a DSL. Egyébként én sem sajnálom mástól és le sem beszélek senkit sem csak mivel nagyon böki a csőröm az itt olvasott némely gyermeteg hozzáállás ezért, mint szakmabeli úgy érzem, hogy helyre kellene tenni a fejekben a különböző szolgáltatások közti különbséget. Miért is kell fújjolni a kábelTV-s, ADSL netet? Azért, mert nem szinkron 10/10 vagy 20/20? Miért is lenne ugyanolyan a kábelTV-s net ill. az ADSL mint a LAN akkor ha merőben más technológiák és másmilyen terhelésre tervezték őket?
Akinek kell a szinkron 10/10, 20/20 az fizessen elő LAN-os netre lamenta nélkül. Minek is kell ez a homokozóba illő "bezzeg a Digi" stílus? A Digi-nek is van előnye és hátránya is ugyanúgy ahogy más netes szolgáltatónak. Miért kell ezeken lovagolni. Vagy olyan nehéz elfogadni, hogy vannak emberek akiket nem izgat a torrent, az online játék, stb. és nem igényelnek nagy sávszélességet, szinkron adatátvitelt? Olyan nehéz elfogadni, hogy azok akik IT területen dolgoznak és ismerik ezeket a technológiákat néha beírnak a fórumba ill. elemzik a Digi és más szolgáltatók üzletpolitikáját, esetleg előrevetítenek olyan már most is kézenfekvő dolgokat aminek a valóságtartalmáról bárki maga is meggyőződhet?
azt kellene észrevenned, hogy itt senki nem fújolta a kábeles vagy dsl hozzáfétést
akik fújolnak, azok ti vagytok egy páran, mindenféle jövőt jósolva a szolgáltatással kapcsolatban...
p.s. ja, a diginél a vezetékes telefon havidíja 0 Ft.