HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#181 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 17. 06:53

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 4:51

Havi bruttó 2500 alatt nincs DSL, de nem is írtam, hogy lenne. Én speciel 3260Ft-ot fizetek Interware ADSL-ért T-Com területen ami korlátlan elérést jelent.

Nekem speciel nem hiányzik, mert nem kell a nagy sávszélesség ráadásul van vezetékes telefon amire nekem szükségem van így eleve adja magát a DSL. Egyébként én sem sajnálom mástól és le sem beszélek senkit sem csak mivel nagyon böki a csőröm az itt olvasott némely gyermeteg hozzáállás ezért, mint szakmabeli úgy érzem, hogy helyre kellene tenni a fejekben a különböző szolgáltatások közti különbséget.  Miért is kell fújjolni a kábelTV-s, ADSL netet? Azért, mert nem szinkron 10/10 vagy 20/20? Miért is lenne ugyanolyan a kábelTV-s net ill. az ADSL mint a LAN akkor ha merőben más technológiák és másmilyen terhelésre tervezték őket?
Akinek kell a szinkron 10/10, 20/20 az fizessen elő LAN-os netre lamenta nélkül. Minek is kell ez a homokozóba illő "bezzeg a Digi" stílus? A Digi-nek is van előnye és hátránya is ugyanúgy ahogy más netes szolgáltatónak. Miért kell ezeken lovagolni. Vagy olyan nehéz elfogadni, hogy vannak emberek akiket nem izgat a torrent, az online játék, stb. és nem igényelnek nagy sávszélességet, szinkron adatátvitelt? Olyan nehéz elfogadni, hogy azok akik IT területen dolgoznak és ismerik ezeket a technológiákat néha beírnak a fórumba ill. elemzik a Digi és más szolgáltatók üzletpolitikáját, esetleg előrevetítenek olyan már most is kézenfekvő dolgokat aminek a valóságtartalmáról bárki maga is meggyőződhet?

azt kellene észrevenned, hogy itt senki nem fújolta a kábeles vagy dsl hozzáfétést
akik fújolnak, azok ti vagytok egy páran, mindenféle jövőt jósolva a szolgáltatással kapcsolatban...

p.s. ja, a diginél a vezetékes telefon havidíja 0 Ft.  :D

#182 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 06:58

Így van, sok ismerősömet sem izgatja a letöltés, a torrent, simán csak netezni szeretnek, 10/10-es netet előfizettek 2500 forintért hűség nélkül és saját állítás szerint is gyorsabban szoktak bejönni a weblapok mint a 2x olyan drága Chellonál, a telefon meg 0ft mint írta más is. Mellé csapott még egy 2700 forintos TV csomagot, amiben 4-5-el több magyar nyelvű adó van mint a 2-3x annyiba kerülő UPC-s csomagnál. Szóval a szakmai embereknek jelezném: Nem mindenki letöltőgép, aki DIGI-t köttet, egyszerűen van aki szereti az olcsó megoldásokat. Pláne ha működnek...  :rolleyes:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#183 Felhasználó inaktív   asdasd23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 07:24

Idézet

Digi-nek is van előnye és hátránya is ugyanúgy ahogy más netes szolgáltatónak. Miért kell ezeken lovagolni. Vagy olyan nehéz elfogadni, hogy vannak emberek akiket nem izgat a torrent, az online játék, stb. és nem igényelnek nagy sávszélességet, szinkron adatátvitelt? Olyan nehéz elfogadni, hogy azok akik IT területen dolgoznak és ismerik ezeket a technológiákat néha beírnak a fórumba ill. elemzik a Digi és más szolgáltatók üzletpolitikáját, esetleg előrevetítenek olyan már most is kézenfekvő dolgokat aminek a valóságtartalmáról bárki maga is meggyőződhet?

Továbbra sem értelek. Ahol elérhető egy 2500 forintos 10/10-es hűségnyilatkozatos net, ott majd 1/0,1re fizetek elő 3300ért 1 éves hűséggel? Vagy lehet azzal villogni, hogy "Nekem adslem van ám!" Érdekel ez bárkit is? :) Ráadásul úgy, hogy a rendelkezésre állásban sincs különbség.. Kit érdekel a technológia amivel jön? Jelenleg nem tudok olyan szempontot mondani, amiben a diginél bárki is jobb lenne, de még a jövőben sem látom, hogy veszélyben lenne. Amúgy sincs sok értelme a jövőről beszélgetni, mert nincs hűség.

Bár továbbra sem tudom, hogy a digi miben lenne hátrányban akármilyen más szolgáltatóval szemben a lefedettséget leszámítva. De itt most arról beszélgetünk, hogy _ahol_ elérhető, ott jó választás-e. :)

Nem fogom a számat tovább tépni. :)  :rolleyes:

Valaki, aki szintén IT területen sertepertél

Szerkesztette: asdasd23 2008. 07. 17. 07:25 -kor

0dB.

#184 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 07:30

Idézet: vigyex - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 7:53

p.s. ja, a diginél a vezetékes telefon havidíja 0 Ft.  :D

A Digi, UPC, TVnetwork a netes hálózaton VOIP telefonszolgáltatást nyújt. Én meg analóg T-Com vonalról írtam. A kettő merőben más.

#185 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 07:50

Idézet: asdasd23 - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 8:24

Továbbra sem értelek. Ahol elérhető egy 2500 forintos 10/10-es hűségnyilatkozatos net, ott majd 1/0,1re fizetek elő 3300ért 1 éves hűséggel? Vagy lehet azzal villogni, hogy "Nekem adslem van ám!" Érdekel ez bárkit is? :) Ráadásul úgy, hogy a rendelkezésre állásban sincs különbség.. Kit érdekel a technológia amivel jön? Jelenleg nem tudok olyan szempontot mondani, amiben a diginél bárki is jobb lenne, de még a jövőben sem látom, hogy veszélyben lenne. Amúgy sincs sok értelme a jövőről beszélgetni, mert nincs hűség.

Bár továbbra sem tudom, hogy a digi miben lenne hátrányban akármilyen más szolgáltatóval szemben a lefedettséget leszámítva. De itt most arról beszélgetünk, hogy _ahol_ elérhető, ott jó választás-e. :)

Nem fogom a számat tovább tépni. :)  :rolleyes:

Valaki, aki szintén IT területen sertepertél

Idézet

Továbbra sem értelek. Ahol elérhető egy 2500 forintos 10/10-es hűségnyilatkozatos net, ott majd 1/0,1re fizetek elő 3300ért 1 éves hűséggel?

Magamról írtam. Nekem fontos a T-Com analóg vonal megléte és emiatt feleslegesnek tartom külön, akár UPC akár Digi net behúzását.

Idézet

Vagy lehet azzal villogni, hogy "Nekem adslem van ám!" Érdekel ez bárkit is? :)

Figyelj. Az igények minden embernél mások. Nekem ami fontos az, hogy legyen stabil, mindig és minden időben működjön. Arra amire otthon használom bőven elegendő az 1Mbps ADSL. A hűség meg nem izgat, mert én személy szerint nem óhajtok szolgáltatót váltani mivel az Interware szolgáltatásával 100%-ban elégedett vagyok. Ez az én nézőpontom. Másnak más a fontos.

Idézet

Bár továbbra sem tudom, hogy a digi miben lenne hátrányban akármilyen más szolgáltatóval szemben a lefedettséget leszámítva.

pld. UPC kábelnetes szolgáltatás, Digi LAN szolgáltatás, TVNetwork kábelnetes és LAN szolgáltatás esetén a földrajzi hely változtatása problémás azaz költözés esetén a szolgáltatás átvitele csak oda lehetséges ahol a szolgáltatónak lefedettsége van. Analóg telefonvonalat ma 2008-ban Budapesten bárhová vihetsz magaddal ergo a DSL szolgáltatás költözés esetén is feltétel nélkül vihető.
Mivel nekem be van ütemezve költözés nem szándékoztam olyan szolgáltatóval szerződni melynek a szolgáltatását meg kell, hogy szüntessem ha olyan területre költözöm ahol nincs érdekeltsége.
pld. az aki nem használja a szolgáltató által biztosított lehetőségeket (emailek, tárterületek, stb.) annak édes mindegy, hogy egy költözés esetén új szolgáltatóval szerződik mivel attól még a freemail meg egyebek tovább élnek. Azt kell megérteni, hogy sokféle ember van sokféle netes igénnyel. Nem lehet általánosítani.

Idézet

De itt most arról beszélgetünk, hogy _ahol_ elérhető, ott jó választás-e. :)

Annak akinek megfelel a Digi szolgáltatása és az előfizetéshez adott egyebek annak biztos, hogy jó választás.

#186 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 08:01

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 7:58

Így van, sok ismerősömet sem izgatja a letöltés, a torrent, simán csak netezni szeretnek, 10/10-es netet előfizettek 2500 forintért hűség nélkül és saját állítás szerint is gyorsabban szoktak bejönni a weblapok mint a 2x olyan drága Chellonál, a telefon meg 0ft mint írta más is. Mellé csapott még egy 2700 forintos TV csomagot, amiben 4-5-el több magyar nyelvű adó van mint a 2-3x annyiba kerülő UPC-s csomagnál. Szóval a szakmai embereknek jelezném: Nem mindenki letöltőgép, aki DIGI-t köttet, egyszerűen van aki szereti az olcsó megoldásokat. Pláne ha működnek...  :rolleyes:

Idézet

Mellé csapott még egy 2700 forintos TV csomagot, amiben 4-5-el több magyar nyelvű adó van

Látod, ez az amiben különböznek az emberek. Engem pld. nem az érdekel, hogy több magyar TV adó van a csomagban hanem az, hogy azt a műsort tudjam nézni ami engem érdekel és azon a minőségen ami nekem jó. Engem speciel nem érdekel, hogy hány programot ad a szolgáltató hiszen egyszerre csak egy adást nézek és mivel több állásban dolgozom a TV nézési szokásaim is ehhez igazodnak (nem érek rá egésznap a TV-t bámulni meg az asztali felvevővel rögzített anyagokat visszanézni).
A szolgáltatók (ide tarozik a UPC is) pont az olyan embereket célozzák meg a reklámjaikkal akik a minél többet minél olcsóbban lehetőségeket keresik (ez persze nem baj). Nekik szólnak azok a UPC-s reklámok is ahol a kevés pénzért több TV program. Azt már nem mondják a reklámban, hogy abban a kevés pénzért csomagban nincsenek a menő, nagy nézettségű csatornák, nincs HBO meg egyebek.

#187 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 08:57

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 8:50

A hűség meg nem izgat, mert én személy szerint nem óhajtok szolgáltatót váltani mivel az Interware szolgáltatásával 100%-ban elégedett vagyok.....

De ha nem lennél megelégedve velük, akkor izgatna a hűség, nem?

Idézet

Mivel nekem be van ütemezve költözés nem szándékoztam olyan szolgáltatóval szerződni melynek a szolgáltatását meg kell, hogy szüntessem ha olyan területre költözöm ahol nincs érdekeltsége.

Ezért jó, ha nincs hűség.  ;)
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#188 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 09:04

Idézet: vigyex - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 7:53

azt kellene észrevenned, hogy itt senki nem fújolta a kábeles vagy dsl hozzáfétést
akik fújolnak, azok ti vagytok egy páran, mindenféle jövőt jósolva a szolgáltatással kapcsolatban...

Csak éppen arra fújjol itt mindenki aki a Digi LAN-ját, szolgáltatását elkezdi elemezni, a cég üzletpolitikájának értelmét boncolgatja. Miért is kell ezt a homokozós, gyermeteg stílust felvenni?
Én sem írtam, hogy a Digi szolgáltatása pocsék, meg hogy lassú lesz. Ha viszont az aki az írásomra fújjolgatással válaszol inkább egy kicsit elgondolkodna és megnézné azokat amikről írtam akkor számára is egyértelmű lenne a Digi üzleti stratégiája és a jövő kinézete. Az aki venné a fáradságot és a fujjolgatás helyett inkább utána olvasna a LAN-nak ill. maga is kipróbálná otthon egy pár PC-vel a terhelhetőséget, annak szintén világos lenne az, hogy ha a Digi-nek sikerül nagyszámú (a jelenlegi előfizetői tábor többszörösére azaz kb. annyi ügyfélre szert tenni mint ami a nagyobb net szolgáltatóknak van) akkor a terhelés már jóval nagyobb lenne és ha nincs hálózati fejlesztés akkor egyes területeken előfordulhatnak lassulások (pld. a UPC rendszerén sem voltak komolyabb lassulások addig amíg kevés volt az előfizető). Ma még a LAN-os előfizetők száma országos viszonylatban nagyon kevés és így nem jelentkeznek azok a tünetek melyek a nagyszámú user intenzív hálózati használata esetén jelentkeznek.
A fujjolás helyett inkább el kellene gondolkodni azon, hogy a Digi miért is tette be tavaly az ÁSZF-be a hűség beindításához szükséges jogi kitételeket. Biztos, hogy nem azért, hogy vaskosabb legyen az ÁSZF. Ha ilyen módosítást kezdeményezett akkor mögötte kell lennie üzleti terveknek is ami egyértelműsíti, hogy a Digi üzleti terveiben szerepel a hűség fogalma ami ugyebár csak egy drasztikusabb havidíj emelés kapcsán kerülhet előtérbe, hogy megtartsák az ügyfeleket.
Bárki aki veszi a fáradságot kiszámolhatja, hogy ilyen nyomott áron lehet-e hosszabb távon minőségi szolgáltatást nyújtani. Én csak a kézzelfogható tényeket írtam össze. Ezek nem az én elmém szüleményei hanem mindenki számára elérhető adatok. Az általam leírtak a Digi saját ÁSZF-jéből olvasható ki.

#189 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 09:10

Idézet: Miki2 - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 9:57

De ha nem lennél megelégedve velük, akkor izgatna a hűség, nem?

Ezért jó, ha nincs hűség.  ;)

Tudod, én mielőtt aláírok ilyen szolgáltatási szerződést azért előbb utánanézek egy picit a nyújtott minőségnek. Nem az ár alapján döntök hanem az alapján amilyen a vélemény a szolgáltatásról.
Egyébként pedig amikor az ember aláír egy hűségnyilatkozatot (legyen az mobilszolgáltató, net, kábelTV, stb.) akkor azzal bevállalja ezen döntésének súlyát is.
pld. amikor az ember hitelt vesz fel akkor is számolnia kell előre a kockázati tényezőkkel és annak függvényébe adja be a kérelmet, hogy tudatában van annak, hogy 1-2 év múlva akár több is lehet a kamat, az egyéb költség.

#190 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 11:17

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 10:10

Tudod, én mielőtt aláírok ilyen szolgáltatási szerződést azért előbb utánanézek egy picit a nyújtott minőségnek.

Kábé 3 éve bevezettem a chellót az adsl mellé, hosszú lenne elmondani, hogy miért (meló). Ahogy kitették a lábukat a szerelők a lakásból, beszart a net, és két héten át senkivel nem tudtam beszélni, küldtem faxot, apámf*szát, mindent*. Berágtam, lemondtam, kifizettem a 25 rugó büntetést.
Nos, ekkor fogadtam meg, hogy többé nem hűségezek, és engem nem tud érdekelni, hogy az esetek 99,99%-ban frankó az upc (készséggel elhiszem), és csak én estem bele az elenyésző számú problémás helyzetbe. A mobilnetet is két kártyával nyomom, és kínosan ügyelek arra, nehogy ezer ft-nál több plusz maradjon a kártyákon, oszt jól leszívják (netMeter ide, meg oda)

*Hogy a picsába lehet, hogy nincs egy szolgáltatónak hibabejelentő telefonszáma??

Szerkesztette: Miki2 2008. 07. 17. 11:21 -kor

Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#191 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 12:44

Idézet: Miki2 - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 12:17

*Hogy a picsába lehet, hogy nincs egy szolgáltatónak hibabejelentő telefonszáma??

Talán mert nincs náluk hiba sosem?  :D

10.ker. Sörgyár utcában elérhető a lan? Mert a digi honlapján nem szerepel.
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#192 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 14:47

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 10:04

Csak éppen arra fújjol itt mindenki aki a Digi LAN-ját, szolgáltatását elkezdi elemezni, a cég üzletpolitikájának értelmét boncolgatja. Miért is kell ezt a homokozós, gyermeteg stílust felvenni?
Én sem írtam, hogy a Digi szolgáltatása pocsék, meg hogy lassú lesz. Ha viszont az aki az írásomra fújjolgatással válaszol inkább egy kicsit elgondolkodna és megnézné azokat amikről írtam akkor számára is egyértelmű lenne a Digi üzleti stratégiája és a jövő kinézete. Az aki venné a fáradságot és a fujjolgatás helyett inkább utána olvasna a LAN-nak ill. maga is kipróbálná otthon egy pár PC-vel a terhelhetőséget, annak szintén világos lenne az, hogy ha a Digi-nek sikerül nagyszámú (a jelenlegi előfizetői tábor többszörösére azaz kb. annyi ügyfélre szert tenni mint ami a nagyobb net szolgáltatóknak van) akkor a terhelés már jóval nagyobb lenne és ha nincs hálózati fejlesztés akkor egyes területeken előfordulhatnak lassulások (pld. a UPC rendszerén sem voltak komolyabb lassulások addig amíg kevés volt az előfizető). Ma még a LAN-os előfizetők száma országos viszonylatban nagyon kevés és így nem jelentkeznek azok a tünetek melyek a nagyszámú user intenzív hálózati használata esetén jelentkeznek.
A fujjolás helyett inkább el kellene gondolkodni azon, hogy a Digi miért is tette be tavaly az ÁSZF-be a hűség beindításához szükséges jogi kitételeket. Biztos, hogy nem azért, hogy vaskosabb legyen az ÁSZF. Ha ilyen módosítást kezdeményezett akkor mögötte kell lennie üzleti terveknek is ami egyértelműsíti, hogy a Digi üzleti terveiben szerepel a hűség fogalma ami ugyebár csak egy drasztikusabb havidíj emelés kapcsán kerülhet előtérbe, hogy megtartsák az ügyfeleket.
Bárki aki veszi a fáradságot kiszámolhatja, hogy ilyen nyomott áron lehet-e hosszabb távon minőségi szolgáltatást nyújtani. Én csak a kézzelfogható tényeket írtam össze. Ezek nem az én elmém szüleményei hanem mindenki számára elérhető adatok. Az általam leírtak a Digi saját ÁSZF-jéből olvasható ki.

Ezt is le lett írva már számtalanszor. Nem értem, hogy' akkor most miért ne kössek hűség nélküli netet, ami majd egyszer jól belassul meg jól lesz hűség. Nem tetszik, lemondom, ennyi. Addig sem a UPC-t hízlalom. BTW ha van VOIP telefonvonalad (0-Ft-os) akkor nincs számhordozhatóság?  :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#193 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 15:25

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 15:47

BTW ha van VOIP telefonvonalad (0-Ft-os) akkor nincs számhordozhatóság?  :think:

Nem a számhordozhatóság a lényeg hanem a hangminőség. Volt már a kezemben mind a három szolgáltató (UPC, TVnetwork, Digi) rendszerében üzemelő telefon és hát volt mikor akadozott, volt mikor nem működött. Arról nem is beszélve, hogy ha áramszünet van akkor cseszheted a VOIP-t.

#194 Felhasználó inaktív   __Psion__ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 17. 16:16

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 22:46

Cfos? Minek? Ez szinkron elvileg.

Az, hogy szinkron, hogy jön ide? Semmi többre nem jó mint segít jobban kihasználni a rendelkezésreálló  sávszélességet. Olvasd el!

Miki2: Pár év a UPC-nél megtanított arra, hogy kerüljem a telefonos ügyintézést. Bár még nem volt a Digi-nél erre szükség de ha lenne, inkább mennék ügyfélszolgálatra asztalt csapkodni.  :Đ

Idézet

Erre elpufogtattál vagy 200 hozzászólást ebben a topicban, mi ez ha nem spam? Ráadásul jelenleg ez csak feltételezés, amit ha egyszer leírsz rendben van. ellenben ha ezt szajkózód folyamatosan, oldaról, oldara az már az én olvasatomban kimeríti a szándékos üzletrontás fogalmát.

Ha rosszabbul fogalmaznál azt feltételezném, hogy egy retardált barommal van dolgunk... de így azt kell feltételeznem, hogy valamelyik konkurens szolgáltató bértolnoka van a nick mögött. Épeszű ember önszántából nem köpköd ennyit, különösen akkor, ha látja mennyire nem "vevők" erre "topiclakók".

Tisztelettel  :kma:
Intel 486 DX4 100Mhz CPU, 2.1 GB Winchester, 32 MB EDO Ram, CD Drive, S3 Trio VGA,  Sound Blaster 32

#195 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 17:11

Idézet: __Psion__ - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 16:16

Az, hogy szinkron, hogy jön ide? Semmi többre nem jó mint segít jobban kihasználni a rendelkezésreálló  sávszélességet. Olvasd el!

Miki2: Pár év a UPC-nél megtanított arra, hogy kerüljem a telefonos ügyintézést. Bár még nem volt a Digi-nél erre szükség de ha lenne, inkább mennék ügyfélszolgálatra asztalt csapkodni.  :Đ

Erre elpufogtattál vagy 200 hozzászólást ebben a topicban, mi ez ha nem spam? Ráadásul jelenleg ez csak feltételezés, amit ha egyszer leírsz rendben van. ellenben ha ezt szajkózód folyamatosan, oldaról, oldara az már az én olvasatomban kimeríti a szándékos üzletrontás fogalmát.

Ha rosszabbul fogalmaznál azt feltételezném, hogy egy retardált barommal van dolgunk... de így azt kell feltételeznem, hogy valamelyik konkurens szolgáltató bértolnoka van a nick mögött. Épeszű ember önszántából nem köpköd ennyit, különösen akkor, ha látja mennyire nem "vevők" erre "topiclakók".

Tisztelettel  :kma:

:up:

amúgy meg, szerintem azért került bele az aszf-be a hűség, mert anno volt egy pc-s akciójuk
kaptál egy pc-t, cserébe maradj előfizető x hónapig.

#196 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 17:51

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 18:09

Tévedtem,sorry.Nem augusztustól változnak a percdíjak.Már július elseje óta olcsóbban hívhatunk mobilokat!!!!! :respect: Ma jött a számla mellé egy tacepau.Azon olvastam.

jaja
júniusi számla kemény 632Ft lett 20 napra..vagy 5x annyit telefonáltunk (a kedvezmény miatt is matáv vonalra) mint a néhai trékom vonalról..
eltűnt egy 0 a számla végéről..a chello, upc után a trékom is kinyalhatja :)
hajrá digi! :)

#197 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 17:52

Idézet: vigyex - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 17:11

:up:

amúgy meg, szerintem azért került bele az aszf-be a hűség, mert anno volt egy pc-s akciójuk
kaptál egy pc-t, cserébe maradj előfizető x hónapig.

ez így van!
HDSNET kapcsán volt akcióban a PC.

#198 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 21:03

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 6:58

A Digi 6.750 Ft-ért adja a DIGI6 csomagot (DIGI Max + TopNet + DIGIFON) :respect:

Ennyi pénzért legtöbben örülnek, ha kapnak egy 4 Mbit/256Kbit/sec-es ADSL csomagot.  :eek:

20/20 Mbit/sec Net
Kábel TV 65-68 Csatorna
Ingyen Telefon előfizetés

Külön a Net + Kábel TV lenne 4.500 + 2700 = 7.200 Ft

Kép

Szerkesztette: luckystar 2008. 07. 17. 21:04 -kor

#199 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 21:47

Ez nem semmi....kérdés hogy ezek az árak megmaradnak hosszú távon is e? Mert az előfizetőknek úgy érné meg  :D

#200 Felhasználó inaktív   __Psion__ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 17. 21:54

Ezek nettó árak nem? Tisztázzuk, még mielőtt valakinél leverné a biztosítékot.

Amúgy meg azt se felejtsd el, hogy a T-com-nál és a UPC-nél meg kell fizetni a biztonságérzetet... tudva azt, hogy hónapról hónapra ugyan olyan sokat fogsz fizetni. Őrület! Mióta DigiNet-es elfizetésem van, nyugtatókon élek! Egy, egy számla kibontásánál már annyira félek, hogy mi van ha ebben a hónapban emelt a szolgáltató, gyakran a szomszédot kérem meg, bontsa ki, és nézze meg a számlán lévő összeget. :Đ
Intel 486 DX4 100Mhz CPU, 2.1 GB Winchester, 32 MB EDO Ram, CD Drive, S3 Trio VGA,  Sound Blaster 32

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.