Idézet: wpepi - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 5:06
Elméletileg beköttetném. Gyakorlatilag otthon nincs ekkora sávszélességre igényem, mert nem töltögetek se le se fel és időm sincs rá. Én úgy vagyok vele, hogy arra amire nincs szükségem nem fizetek még 1 Ft-ot se. Arról nem is beszélve, hogy hálózati rendszergazdaként egész nap 8Mbps net előtt ülök ergo ha ki akarnám élni netező vágyaimat akkor azt ingyé tehetem meg a cégnél ahol dolgozom. :Đ
Mezei 1Mbps ADSL elérésem van otthon és ez untig elegendő arra amire otthon kell (hűséggel olcsóért

).
Régen voltam dsl-es és jelenleg nem követem annyira az árakat, DE. Létezik olyan adsl szolgáltatás, ami akár hűséggel havi bruttó 2500 alatt van? (Najó.. havi 1 gigás limites netek nem játszanak, az még anyámnak is kevés lenne... )
Hm?
Én egyszerűen semmilyen más (nem wap, percdijas, forgalmidijas, stb.. ) netet nem találtam, ami havi 2500 forint alatt lenne!
Böff. Amúgy meg ha nem lenne diginetem én is nagyon szeretnék, bár mástól nem sajnálnám és nem akarnám megmagyarázni neki, hogy milyen szar is az. Volt többféle adslem, chellom, és most digi. Egyikkel sem volt gond, max az árukkal...
A 20/20 nekem meg megy egyszerre... utorrent legalábbis 2,3MB/s/2,3MB/s-t ir, mikor felizzik.
Szerkesztette: asdasd23 2008. 07. 16. 19:45 -kor
0dB.