Idézet: zka67 - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 12:36
Köszi, erre nem gondoltam, hogy akit én leechernek látok, az lehet hogy valójában partial seeder. Pedig pont mostanában olvastam erről, de inkább a nagy pack-ok jutottak eszembe, hogy abból nem mindent tölt le valaki.
Van is 1-2 sorozatom amit már kivettem seedből, mert törölni akartam őket helyszűke miatt, de még megvannak, visszatettem őket seedbe. Bár kevés leecherük van, de ha néha 1-1-et elkapok, akkor már jó.
Mondjuk igazából azért ejtett kétségbe ez a feltöltési sebesség hiány, mert regeltem egy új tracker-re, és nagy hévvel le is töltöttem vagy 30 GB-ot, gondolván, hogy hamar visszamegy az. Aztán olvastam, hogy ott nagyon sok a nagy sávszélességű felhasználó és nehéz arányt javítani. Féltem nehogy kitegyenek tartósan alacsony arányért. Lassan másfél hónapja regeltem, és még csak 8,7 Gb-ot tudtam feltolni. Viszont a sorozataim ezen a tracker-en is fent vannak, úgyhogy talán most már lesz feltöltésem is.
Már vagy fél órája tettem a be a sorozatokat, és olyan 5-600K-val mennek fel. Szóval úgy tünik, csak vaklárma volt nálam.
Azért köszi a tanácsot.
üdv.
Szerkesztette: napppali 2009. 06. 09. 09:04 -kor

Súgó
A téma zárva.