Valaki tapasztalt már a Diginél torrent korlátozást? Debreceni vagyok, 20/10-es netem van, ami a routerem miatt gyakorlatilag 10/10-es, de az nem gond. A gond az, hogy a torrent feltöltések csak csordogálnak, vagy állnak egy helyben. A letöltés megy teljes sebességgel. Próbáltam Router nélkül is.
Ezt kb 1 hónapja vettem észre, de akkor még nem is hallottam semmilyen korlátozásról, ezért azt hittem, nálam van valami beállítási gond. Win reinstall, kliens frissítés megvolt, portforvard rendben van, kliens szerint aktív vagyok(uTorrent 1.8.2). Kliens portteszt is OK. Speedtest szerint is rendben van a sebességem mindkét irányba, a pinggel együtt. E-mail csatolt fájl teljes sebességgel töltődött fel, tehát tényleg jó a feltöltési sebességem is.
Természetesen a seedelt torrenteknek van elegendő leechere, tehát kéne mennie a feltöltésnek rendesen.
Annyira nem vagyok kezdő, hogy egy 0 leecheres torrenttől várom el a normális feltöltési sebességet.
Azt hiszem mindent leírtam. Szóval Debrecenben valaki már tapasztalt a Diginél ilyet?
ui.: Ja még annyi, hogy a titkosítás sem segít, és az sem ha angolra állítom a klienst. Bár mikor bekapcsoltam a titkosítást, akkor abban a pillanatban elindult az egyik torrent 600k-val de ez kb csak 1 percig tartott. Azóta semmi. Nagy ritkán 1-1 felhasználó 100-200k-val tölt tőlem, aztán megint semmi.
Szerkesztette: napppali 2009. 06. 06. 12:52 -kor

Súgó
A téma zárva.